Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ...

Με την ψυχολογία στα ύψη και με στόχο το νέο ξεκίνημα αναχώρησε σήμερα για τη Φιλιπιάδα η ομάδα για το πρώτο διπλό στη Γ' εθνική. Η νίκη σαφώς και είναι σημαντική για την ομάδα μας, αλλά αυτό που μετράει σε πρώτη φάδη είναι πως μετά από αρκετό καιρό και μετά απ' όσα έγιναν στην αγαπημένη μας ομάδα το τελευταίο διάστημα ο Πυρσός πάει σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση ενωμένος. Με τη στήριξη όλων για την επιστροφή στις νίκες και στις επιτυχίες. Με νέο προπονητή, νέο γενικό αρχηγό, νέο τεχνικό διευθυντή και με την αγάπη του κόσμου πάνω απ' όλα. Με δώδεκα παίκτες λοιπόν η Πυρσάρα στη Φλιπιάδα και τα πράσινα... καραβάνια ήδη ετοιμάζονται. Πολύ κόσμος θα βρεθεί αύριο στην Φιλιπιάδα. Ευκαιρία για μια ωραία εκδρομή στο πλευρά της Πυρσάρας.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΌΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠ' ΟΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ... ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...
ΥΓ1: Περιμένω από τους ποδοσφαιριστές του Πυρσού να δώσουν αύριο το 200% των δυνατοτήτων τους. Ο κόσμος τους στηρίζει...

ΥΓ2: Κάποιοι ενοχλήθηκαν για το κομμάτι που έγραψα για τον Κώστα. Δεν γλύφω κανέναν. Δεν είναι κακό όμως να μιλάς με θετικά λόγια για έναν άνθρωπο που το ξαναλέω έδωσε τη ζωή του για τον Πυρσό. Όσοι ενοχλήθηκαν ή ζήλεψαν για την παρουσία του Κώστα στην ομάδα ας μείνουν στα καφενεία κι ας κοιτάξουν τα δικά τους... Ας αφήσουν τον Πυρσό στην υσηχία του.

ΥΓ3: Προσπαθεί απεγνωσμένα να με πάρει τηλέφωνο. Νωρίς το θυμήθηκες φίλε. Πλέον είναι πολύ αργά έστω και για... ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΥΓ4: Ρε μιλάμε ο άνθρωπος έγινε τελείως ρόμπα. Άκου εκεί και ανοιχτή ακρόαση...

ΥΓ5: Κάποιοι λύσαξαν να μάθουν ποιος αναλαμβάνει πρόεδρος. Θέλετε την απάντηση: ΚΑΝΕΝΑΣ. Ένας για όλους και όλοι για έναν...

ΥΓ6: Κάποιος μάζεψε τα πράγματα και άρχισε δηλώσεις σε ΜΜΕ της πόλης του. Τώρα τα γυρίζεικαι θέλει να μείνει. Δεν παρακαλάμε κανέναν. ΌΠοιος γουστάρει τον Πυρσό μένει και συνεχίζει. Όποιος δεν θέλει τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, αλλά στο καλό και να μας γράφει.

Αεράτος ο αυθεντικός (και μπρόκολα τρώω και κουνουπίδια τρώω και ΒΛΗΤΑ τρώω)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με 12 παίκτες ε! H δεύτερη αλλαγή θα είναι το μπρόκολο και η τρίτη το βλήτο. Και μετά σόδα για χώνεψη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.u

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεις 12 παικτες? οι αλλοι που ειναι? και ποιος ειναι αυτος που εφυγε και τωρα τα γυριζει? δεν καταλαβαινουμε, εξηγησε.

Ανώνυμος είπε...

διακρίνω μια ειρωνία στα 2 προηγούμενα σχόλια ή είναι η ιδέα μου? Τι θέλουν να μας πουν? Είναι κ αυτοί από αυτούς που αγαπάνε τον Πυρσό μόνο στα λόγια?