Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ο ΠΥΡΣΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

Με το… καλημέρα το ΔΣ του Πυρσού φαίνεται πως έπιασε δουλειά και προχώρησε ήδη στις πρώτες διορθωτικές κινήσεις.
Για τον προπονητή τα είπαμε. Ανέλαβε ο Ανδρέας Παντζιαράς. Μπάλα ξέρει, έχει την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών, έχει τις τεχνικές γνώσεις να κοουτσάρει την ομάδα και έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι… υπηρέτης της ομάδας και της ιδέας που λέγεται Πυρσός. Από τους λίγους που ήρθαν στην ομάδα, δεν είναι από τα Γρεβενά και αγάπησαν τον Πυρσό τόσο πολύ.
Πάμε τώρα στις επόμενες κινήσεις. Γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Αντώνιος Τσαρσιώτης, χρόνια τώρα κοντά στην ομάδα και τεχνικός διευθυντής ο Κώστας Κοτσατίσογλου.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους από τα βάθη της καρδιάς μου.
Θέλω όμως εδώ να σταθώ λίγο περισσότερο στην περίπτωση του Κοτσατίσογλου τον οποίο τυγχάνει να γνωρίζω περισσότερο και καλύτερα απ’ ότι τον Τσαρσιώτη.
Επιτέλους κατάλαβαν στην ομάδα πως ο Πυρσός χρειάζεται ανθρώπους που γνωρίζουν από μπάλα και έχουν δώσει τη ζωή τους για το ποδόσφαιρο.
Ο Κώστας αποτελεί σημαία του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Δόξασε τη φανέλα του Πυρσού σε πραγματικά δύσκολες εποχές. Πραγματική σημαία του Πυρσού και του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής και τελευταία ως παλαίμαχος με απίστευτη δράση στο συγκεκριμένο σύλλογο.
Άνθρωπος δραστήριος, γνώστης του ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα «τσαμπουκάς» με την καλή έννοια.
Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο Πυρσός. Και είναι πολλοί αυτοί που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, έδωσαν τη ζωή τους για τον Πυρσό, που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. Σε όλα τα πόστα.
Κι απ’ ότι έμαθα ο Κώστας δεν θα είναι απλώς τεχνικός διευθυντής υπεύθυνος απλά του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας σε μεταγραφικά θέματα και όχι μόνο. Θα είναι το δεξί χέρι του Ανδρέα Παντζιαρά. Δίπλα στην ομάδα εντός και εκτός έδρας. Αυτό που φωνάζαμε τόσο καιρό. Έναν τέτοιο άνθρωπο είχε ανάγκη η ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ειλικρινά χάρηκα όσο τίποτα άλλο από την συγκεκριμένη κίνηση και είμαι σίγουρος πως ο Κώστας θα δώσει τη ζωή του για τον Πυρσό, όπως έκανε άλλωστε σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια από οποιοδήποτε πόσο και να του ζητήθηκε να βοηθήσει. Το ξαναλέω ελπίζω να δω κι άλλους παλαίμαχους σε οποιαδήποτε πόστα γιατί η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοήσει κανέναν. Τους χρειάζεται όλους κοντά της και τώρα είναι που πρέπει όλοι να την στηρίξουν.
Καλή επιτυχία στον Κώστα και νομίζω πως η ομάδα βρήκε πλέον έναν πραγματικό ηγέτη για τα αποδυτήρια και όχι μόνο.
Καλή επιτυχία στον Κώστα, στον Αντώνη (δεν τον γνωρίζω προσωπικά γι’ αυτό δεν έκανα μεγαλύτερη αναφορά/ξέρω όμως ότι δίνει κι αυτός τα πάντα για την ομάδα) και φυσικά στο ΔΣ και στο νέο προπονητή της ομάδας μας.
Όλοι μαζί κοντά στον Πυρσό για το καλό της ομάδας…
Ο νέος τεχνικός, ο Κώστας, το ΔΣ και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν καλά πως ο Αεράτος στηρίζει την προσπάθεια και είμαι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν. Κάποιοι στο ΔΣ (αν όχι όλοι) ξέρουν που θα με βρουν. όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω…

ΥΓ1: Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αυτός ο Όμιλος Επιχειρηματιών τι ακριβώς είναι και γιατί δεν στηρίζει και τώρα την ομάδα; Αφού αγαπάει τον Πυρσό και ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας…

ΥΓ2: Μεγάλη κινητοποίηση για το ματς στη Φιλιπιάδα. Δεν ξέρω αν τελικά θα τα καταφέρουμε, αλλά τέτοια δίψας πρώτη φορά έδειξε η ομάδα φέτος.

ΥΓ3: Άκου εκεί έπαιξε και ανοιχτή ακρόαση… Ρόμπα έγινε δηλαδή…

ΥΓ4: Κάποιος μου είπε πως δεν ισχύει αυτό που έγραψα για τη Βέροια. Αν είναι όντως έτσι ζητάω συγνώμη. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι αποδείχτηκε ΛΙΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

ΥΓ5: Εκδρομή στη Φιλιπιάδα ετοιμάζουν οι οργανωμένοι. ΔΩΡΕΑΝ…

ΥΓ6: Συσπειρώνεται ο Πυρσός και κάποιοι κοντεύουν να σκάσουν που δεν κατάφεραν να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (στο γεύμα που θα φάμε τη σαλάτα, εσύ φίλε θα απουσιάζεις)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία σε αυτούς που ανέλαβαν τα πόστα στο νέο Δ.Σ. και γνώστες του αντικειμένου είναι και τον Πυρσό αγαπούν. Θέλω όμως να σταθώ στον ΑΝΩΝΥΜΟ που έγραψε στην προηγούμενη ανάρτηση σου και έκανε λόγο για σαλάτα: Αγαπητέ αν ο Πιλάβιος που ορίζει την διαιτησία της Γ΄Εθνικής και ο Καλογιάννης που είναι πρόεδρος των ομάδων της Γ΄Εθνικής δεν πρέπει να έχουν σχέση με τον Παπαϊωάννου, είσαι βαθειά νυχτωμένος!
Αν ο Αεράτος με τις απόψεις του τα έκανε ΣΑΛΑΤΑ εσύ με την τοποθετησή σου προσβάλλεις τα ΜΠΡΟΚΟΛΑ και όλα τα ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

αρχισες να σβηνεις;

φοβασαι;

γιατι μετανιωσες;

ξερολα!!!!!!!

Αεράτος... είπε...

Το πρώτο μήνυμα ειλικρινά δεν το κατάλαβα και δεν ξέρω ανα ανφέρεται σε μένα!!!
Μαρέσει όμωσ που υπάρχει αυτή η ένταση. Δείχνει ότι ο ισχυρός Πυρσός ενοχλεί κάποιους.
Γι' αυτό σε γουστάρουμε ρε Πυρσάρα!!!

o lemonokoypas είπε...

ειμαι 42 χρονων και δεν μπορω να φανταστω οτι εστω και ενασ σοβαρος ανθρωπος πιστεψε τον (εκπροσωπο)..του ομιλου των επιχειρηματιων(προφανως οι ανθρωποι ειναι σοβαροι..αλλα εμπλεξαν).να πιστεψουν ποιον?αυτον που ελεγε οτι η ΚΟΖΑΝΗ ειναι τυχερη που βγηκε περυσι ,γιατι φετος θα βγουν τα ΑΕΡΑΤΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!! και εχουν 5 βαθμους σε 10 αγωνες!η αυτον που στον ΣΒΟΡΩΝΟ ελεγε οτι τα ΑΕΡΑΤΑ κοβουν 700 εισητιρια σε καθε παιγνιδι!!αυτον που περυσι ελεγε οτι τα ΑΕΡΑΤΑ ειναι η γνησια ομαδα των ΓΡΕΒΕΝΩΝ και φετος θα την διελυε σε μια νυχτα για να βρει ομαδα ετοιμη στη Γ εθνικη!ας πληρωσει πρωτα τους παικτες που ειχε στο ΠΥΡΣΟ πριν 3 χρονια και τους εταζε δηθεν δουλειες!αυτον που ζητησε το ΔΑΚ γρεβενων για εδρα για να την σπασει στον ΠΥΡΣΟ που τοσο αγαπαει..!αυτον που ολος ο κοσμος εδω και 2,5 χρονια εχει οραμα για τον ΠΥΡΣΟ,και αυτος λεει οτι ηταν παγωμενος!

pyrsos 3rd division είπε...

μπραβο στο λεμονοκουπα.. τα ειπε ολα εξω απο τα δοντια. αφου ο κυριος μπαλοδημος μπορει ας ανεβασει τα αερατα στη γ εθνικη αλα πρωτα ας κερδισει και κανενα ματς καθαρα... καταλαβατε!!!! ουτε την μικτη της ΕΠΣ δεν μπορεσε να κερδισει και προχθες εφαγε 4αρα μ αυτα τα πιδια θα παει τον Πυρσο ψηλα. ελεοςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

O παπαϊωάννου που παραιτήθηκε συνεχίζει; Εγώ ξέρω ότι τα παιχνίδια παίζονται στα γήπεδα και δεν σταματάς σε μια διαιτησία. Τι εννοείς ότι έχουν σχέση οι δύο πρόεδροι με αυτόν του Πυρσού; Αγαπιούνται;
Επαναλαμβάνω ότι η ΕΠΣ δεν έχει καμία θέση με μια ΠΑΕ και κακώς εκανε και ανακοίνωση. Είναι για το ερασιτεχνικό κι όχι για το επαγγελματικό.
και επαναλαμβάνω. πως παραιτήθηκε και από που όταν υπάρχουν μετοχές στη μέση. Τις χάρισε τι γίνεται;
Όσο για τα μπρόκολα είναι ωραία για μια σαλάτα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!!!!!!!!
ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!!!!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΟΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!!!!
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!
ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩ ΤΕΛΕΥΤΕΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΑΣ ΜΠΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!
ΥΓ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ.-
Τ.Χ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

elko είπε...

καλημερα σας!μια μικρη παρεμβαση αν μου επιτρεπετε ολοι σας.Μου φαινεται αδιανοητο να ασχολειστε με τα παιδια των ΑΕΡΑΤΑ, το τονιζω τα παιδια, που στο κατω κατω ειναι και τα μονα που αγωνιζονται χωρις κανενα οφελος, οικονομικο ή οποιασδηποτε αλλης μορφης...ασχολειθειτε με αλλους που εχουν ευθυνες, προπονητες, αρχηγους κλπ, καταλαβαινετε....εχετε καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κανετε.Οχι ομως με τους παιχτες.Αφηνουν, δουλειες, σπουδες, διαβασμα οτι υποχρεωσεις εχουν, για να κανουν αυτο που αγαπανε και επισης ειναι δικα μας/σας παιδια.Παιδια που τα ξερετε απο την στιγμη που γεννηθηκαν.Παρακαλω τον σεβασμο σας για αυτους τους ΠΑΙΧΤΕΣ!!!

Υ.Γ. Κανεις επισης δεν μπορει να αμφισβητησει το γεγονος οτι ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ!!!!