Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ο Πυρσός διαλύεται και κάποιοι σφυρίζουν... αδιάφορα!!!

Μέρες έχουμε να τα πούμε αλλά οι εξελίξεις είναι τέτοιες που δεν υπάρχει όρεξη για κουβέντα. Ο Πυρσός βρίσκεται μια ανάσα από τη διάλυση και κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει στο σύλλογο η αυριανή μέρα. Για την ακρίβεια ο μόνος που ξέρει είναι ο πρόεδρος της ομάδας που αποφάσισε να αποχωρήσει.
Επειδή ακούω διάφορα χαζά τις τελευταίες ημέρες θέλω εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Παπαιωάννου την πήρε την ομάδα από τη Δ’ εθνική με μία ξεφούσκωτη μπάλα και την οδήγησε εδώ που την οδήγησε. Την επιστρέφει λοιπόν σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο από τη Δ’ εθνική. Δεν διαλύει την ομάδα όπως έκαναν άλλοι παλιότερα.
Έμαθα λοιπόν πως υπάρχουν ήδη μεγάλες πιέσεις από όλες τις πλευρές, από τα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου να μην αποχωρήσει η ομάδα. Μία από τις πλέον υγιής ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χωρίς χρέη χωρίς την παραμικρή ανοιχτή… πληγή. Κι αυτό έχει προβληματίσει τους πάντες στην Αθήνα. Όλοι αναρωτιούνται τι αντίκτυπο θα έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αποχώρηση του Πυρσού σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Το τι σκέφτεται ο πρόεδρος δεν το γνωρίζω, αλλά μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν έχει πάρει θέση η Ένωση. Είναι δυνατόν να αποχωρεί μια ιστορική ομάδα της πόλης όπως ο Πυρσός και η ΕΠΣ Γρεβενών να μην παίρνει θέση. Ούτε καν μια ανακοίνωση κάτι; Δεν μας ενδιαφέρει δηλαδή η τύχη του Πυρσού; Απλή ερώτηση κάνω και θα περιμένω να δω τι στάση θα κρατήσει η Ένωση. Δεν μπορεί να δείχνου ενδιαφέρον για τον Πυρσό άλλες Ενώσεις και η δική μας να αδιαφορεί. Το ξαναλέω περιμένω μια τοποθέτηση, κάτι. Ποδόσφαιρο στο Γρεβενά είναι πρώτα ο Πυρσός και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Εκτός κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό και χαίρονται που ο Πυρσός είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση. Περιμένω και όλους αυτούς που χαίρονται για τη φυγή Παπαιωάννου να βγουν μπροστά και να αναλάβουν την ομάδα. Μπορούν; Αν όχι καλό θα ήταν να σταματήσουν τις μεγάλες κουβέντες στα καφενεία….
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχουμε εξελίξεις. Έτσι μαθαίνω και ελπίζω να αλλάξει γνώμη ο πρόεδρος και να μην χρειαστεί ο Πυρσός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αεράτος ο αυθεντικός (περιμένω μία ανακοίνωση κάτι…)

8 σχόλια:

AERATA PYRSOS 1928 είπε...

ΚΑΤΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ??ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Ο ΠΥΡΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ....................

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ μη μου κανεις πλακα με τα γραφομενα σου και με χαζευεις.Οταν πηρε την ομαδα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ την πηρε με φουσκωμενες μπαλες και με παικτες αρκετους.Κοψε λοιπον την πλακα.Σημερα υπαρχουν ΑΤΟΜΑ που ενδιαφερωνται για τον ΠΥΡΣΟ και καναν ανοιχτη προταση στον ΠΡΟΕΔΡΟ.Περιμενουμε.Ζ.Θ.R

Ανώνυμος είπε...

Σε ποια Γ' Εθνική ανήκει ο Πυρσός?
Σ' αυτή μήπως που κατά τα λεγόμενα αυτών που θέλουν τώρα να την πάρουν δεν μπορούσε να σταθεί ομάδα από τα Γρεβενά?
Έχουμε και μνήμη και κρίση για να καταλάβουμε ποιοι ήταν αυτοί που βοήθησαν τον Πυρσό και ποιοι κάνανε πόλεμο στην ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια....

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ

gate2 είπε...

lisi reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

BiancoVerde Fan Club Pyrsos είπε...

Ο σύνδεσμος φίλων Πυρσού "Βiancoverde"καλέι ολα τα μέλη του και όλους τους φίλους της ομάδας στη γενική συνέλευση που θα γίνει στο πνευματικό κέντρο Λαδά(Ν.Ε.Λ.Ε.) τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ωρα 18.00.Θα συζητηθούν το μέλλον της ομάδας και του συνδέσμου....

HELLTOPAY είπε...

LISI TORA PEDIA GIA TON ISTORIKO
OLOI PYRSOS IMASTE

PITSOS είπε...

proedre an gustaris ke ehis oreksi katse.....an ohi poula..O ISTORIKOS den prepi na dialithi,prepi na peksi triti ethniki...PANO APOLA I FLOGA!!