Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ… ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

Την προκαλέσαμε και την περιμέναμε με αγωνία την ανακοίνωση της ΕΠΣ Γρεβενών για το θέμα του Πυρσού. Την έχουμε μπροστά μας την διαβάζουμε και την κρίνουμε… Όπως όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την ομάδα μας τον Πυρσό.

-Οκτώ (8) ολόκληρες μέρες και οκτώ (8) νύχτες χρειάστηκαν για την έκδοση της. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ.


-Γενική εικόνα: Ένα δελτίο τύπου αόριστο, πανεπιστημιακού επιπέδου με όρους νομικίστικους και εκφράσεις πατρικές –Δεσποτικές με την ελπίδα και την πίστη να πρυτανεύσει η λογική και το μέτρο, όπως καταλήγει…

-Παραβλέπει όσα διαδραματίστηκαν εντός και εκτός γηπέδου και εστιάζει μόνο στην παραίτηση του προέδρου. Λες και η ΕΠΣ εδρεύει στην Αθήνα ή τα γεγονότα έγιναν εκτός Ελλάδας. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ!


-Χρησιμοποιεί τη λέξη ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ λες και όσα συνέβησαν δεν ήταν σοβαρά και ήταν άνευ αντικειμένου…


-Αναφέρεται σε εξέχουσες προσωπικότητες του ΔΣ και κρίνει την απόφαση της παραίτησης σαν επακόλουθο κάποιων παραμέτρων και ερμηνεία γεγονότων. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !


-Περίμενε λέει πρόσκληση να εκφράσει τη θέση και την συμπαράσταση της .Μα αυτό είναι αυτονόητη υποχρέωση Για ποδοσφαιρική ένωση μιλάμε και όχι για πολιτικό ή αυτοδιοικητικό φορέα για να δέχεται προσκλήσεις και αιτήματα για επίλυση.


-Για την ταμπακέρα ουδέν σχόλιο. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ !!! Δεν είδε, δεν άκουσε , δεν διάβασε τίποτα κανείς. Λες και τα μέλη της ΕΠΣ που ήταν στο γήπεδο και στον αγωνιστικό χώρο έβλεπαν άλλον αγώνα και αφού δεν είχαν πρόσκληση γιατί άραγε να εκφράσουν άποψη;


-Δύο πράγματα όφειλε να κάνει η ΕΠΣ από την στιγμή που ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ άργησε να πάρει θέση: Η να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ για την αδικαιολόγητη στάση της ή να βγάλει μία ανακοίνωση – δελτίο με τέσσερεις μόνο λέξεις: ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ!


-Ένα από τα δύο ή και τα δύο μαζί θα ήταν πιο παλικαρίσια και πιο ντόμπρα στάση. Τα νομικίστικα, οι συμβουλές, οι παραινέσεις , οι υποκριτικές ευγένειες και τα υπονοούμενα δεν ταιριάζουν στο ποδόσφαιρό και στους ανθρώπους που το διοικούν και καθορίζουν την πορεία του…


ΥΓ1: Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί… Καλύτερα να μην προκληθούμε να δώσουμε συνέχεια διότι θα πούμε περισσότερα και δεν χρειάζεται την τρέχουσα χρονική στιγμή.


ΥΓ2: Και λέω εγώ τώρα: Ο κ. Παπαϊωάννου ξέχασε να στείλει πρόσκληση για συμπαράσταση. Τι πείραζε αν ο κ. Πιλάβιος και ο κ. Καλογιάννης να έστελναν πρόσκληση και να ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ αν χρειαζόταν την ΕΠΣ Γρεβενών και τον πρόεδρο της να ασχοληθούν με τον Πυρσό. Άκου εκεί να πάρουμε θέση χωρίς πρόσκληση!!! Σε τι κοινωνία ζούμε!!!


ΥΓ3: Σε παρόμοια περιστατικά για ίδιες και μεγαλύτερες κατηγορίες ομάδων πρόεδροι και μέλη ΔΣ άλλων ΕΝΩΣΕΩΝ ταξίδεψαν την ίδια στιγμή Αθήνα για να υποστηρίξουν το δίκαιο των ομάδων τους. Για τα Γρεβενά αυτό θεωρείται περιττή πολυτέλεια .


ΥΓ4: Επαναλαμβάνω συμπληρώνοντας: Αυτός που τηλεφώνησε στον κ. Πιλάβιο και του είπε ότι ο πρόεδρος επιτέθηκε και ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ στον διαιτητή του αγώνα ΠΥΡΣΟΥ –ΒΕΡΟΙΑΣ, ντρέπεται; Αλήθεια μπορεί και κοιμάται ευχάριστα;


ΥΓ5: Την ανακοίνωση της ΕΠΣ την διάβασα στο www.grevenioits.gr αφού από την ΕΠΣ δεν θεώρησαν σωστό να τη στείλουν και σε μας.


ΥΓ6: Προπόνηση υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Παντζιαρά με ιδιαίτερη διάθεση έγινε χθες και η ομάδα ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής παρά το γεγονός ότι είχε μέρες να προπονηθεί.
ΥΓ7: Ετοιμάζεται η επιστροφή. Αυτός είναι πραγματικός γενικός αρχηγός. Έστω και καθυστερημένα η ομάδα μπαίνει σε σωστό αυλάκι. Όλοι κοντά στην ομάδα.


ΥΓ8: Αν αληθεύει ότι ο Μιχαλήτσος έκλεισε στη Βέροια τότε μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ. Αν αληθεύει πάλι ότι μιλούσε καιρό πριν με τη συγκεκριμένη ομάδα τότε μιλάμε για ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑΌπως και να έχει αποδείχτηκε ΛΙΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Στα Γρεβενά ούτε για διακοπές πλέον… Μην ξεχνάς μόνο πως ο Πυρσός αποτελεί για σένα παρελθόν, αλλά τον Αεράτο θα τον έχεις πλέον απέναντι σου σε όλη τη συνέχεια της καριέρας σου!!!


Αεράτος ο αυθεντικός (Η Πυρσάρα πάνω απ’ όλα)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aerate kane gargares...

kvlotoumba !!!!!

stirixe ton kolito soy!!!!

Ανώνυμος είπε...

na doume ti tha peis otan tha parethithei pali ;

dimi ,,,, mia tou klefti dio toy klefti!!!!!

Αεράτος... είπε...

XA XA XA!!!

Αεράτος... είπε...

ΓΕΛΑΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΠΥΡΣΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ!!!

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠ' ΌΛΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ...

Πολύ κόμπλεξ αδερφάκι μου!!!
Συγνώμη που σας στεναχωρήσαμε αλλά η ομάδα συνεχίζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κάτι στραβώσει κλαίμε όλοι και παρακαλάμε!
Μόλις κάτι πάει να διορθωθεί γκρινιάζουμε και μυζεριάζουμε!
Τι θέλουμε τέλος πάντων;

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε αν αληθεύει η πληροφορία σου για τον κύριο Μιχαλίτσο ,οχι μόνο θα είναι ανεπυθήμητος στα Γρεβενά ,αλλά πρέπει να τοιχοκοληθούν αφίσες με την λέξη...ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!!!
ΚΑΛH ΕΠΙΤΥΧIΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΣΑΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ntinos είπε...

Με Παντζιαρά προπονητή και Τσίπη γενικό αρχηγό και τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, τους παλαίμαχους, τους οργανωμένους και το ΔΣ που συνεχίζει η ομάδα θα μασ κάνει και πάλι υπερήφανους. Όλοι δίπλα στον Πυρσό. Την Κυριακή όλοι στη Φλιπιάδα

BiancoVerrde Fan Clun Pyrsos είπε...

to fan club BIANCOVERDE diorganoni doream ekdromi stin Fillipiada gia ton agona me ton ethniko.anahorisi 11 to proi tis kiriakis..

Ανώνυμος είπε...

poios ua plhronei apo dv kai pera. O pilabios;

Ανώνυμος είπε...

Εισαι εκτός τόπου και χρόνου. Τι δουλειά έχει η ΕΠΣ να ασχολείται με μια ΠΑΕ . Τι τα ανακατεύεις ολα και τα έχεις κάνει πράσινη σαλάτα.
Επίσης ο Παπαϊωάννου τι δουλειά έχει με τον Πιλάβιο και τον Καλογιάννη. Τι θα του πουν δηλαδή αυτοί. Μόλις γύρισε την πλάτη από τη συνάντηση καταλαβαίνεις τι έκαναν.
Νυχτωμένοι όλοι είστε και αν ισχύει και αυτό με τον Μιχαλίτσο ακόμη πιο βαθειά.
Ποιος θα πληρώνει από δω και πέρα. Πόσοι παίκτες μένουν ποσοι φεύγουν και ποιος θα είναι προπονητής. Υπάρχει μέλλον; και για ποια παραίτηση προέδρου μιλάμε όταν έχει μετοχές. Τις χαρίζει δηλαδή, τις πουλάει , επιστρέφει, τι κάνει; Ή παραιτείται συνέχεια γιατι το έχει χουϊ. Ξύπνα. Αυτά να λες στον κόσμο.

Αεράτος... είπε...

Το σίγουρο είναι πως δεν θα πληρώνεις εσύ ανώνυμε. Το ποιος θα πληρώνει έιναι θέμα της διοίκησης. Το αν δεν κατάφεραν κάποιοι να πάρουν στα χέρια τους την τύχη της ομάδας είναι άλλο θέμα!!!
Αυτοί οι εργολάβοι που υποτίθεται θα έμπαιναν μπροστά για τη σωτηρία της ομάδας μετά τη φυγή Παπαϊωάννου τώρα γιατί δεν βοηθάνε την ομάδα; Γνωρίζω πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζεις φίλε οπότε άστο καλύτερα το θέμα και με το ποιος θα πληρώνει και με τα όσα έγιναν στον Πιλάβιο. Κι επειδή τυγχάνει ο Πιλάβιος να είναι φίλος μου άσε με να γνωρίζω κάποια πράγματα από πρώτο χέρι.
Το ότι στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους που αποφάσισαν να συνεχίσουν στην ομάδα και να σώσουν τον Πυρσό ελίναι δικό μου θέμα και δεν υποχρέωσα κανένα να κάνει το ίδιο. Κοίτα λοιπόν τη δουλειά σου και άσε με εμένα να τα κάνω όλα σαλάτα!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και λάτρης της σαλάτας του σεφ)

enas filos apo ta palia είπε...

NEA POROSWPA STI DIOIKISI
KAI NEES THESIS

O ANTONIS TSARSIOTIS(CAMACHO)
GENIKOS ARXIGOS

KOTSATISOGLOU TEXNIKOS DIEYTHINTIS

TELIA KAI PAVLA PYRSE ISE KAVLA είπε...

TORA ARHIZOUN TA GOUSTA
OLI DIPLA STIN OMADA
OI ALI STON KANAPE
MIZEROI e mizeroi
eksalou emis goustaroume pyrsara