Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Που…να μπάλα!!!

Πριν από αρκετά χρόνια ο Παναθηναϊκός έχανε 2-0 στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή και τελικά κέρδισε 2-3. Ο Ίβιτσα Όσιμα μετά το παιχνίδι δήλωσε πως η μπάλα είναι… πόρνη!!! Λίγα χρόνια αργότερα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνική εφημερίδα διευκρίνισε: «Εγώ είπα πως η μπάλα είναι πουτάνα, εσείς το μεταφράσατε πιο… σεμνά και ευγενικά. Η ελληνική γλώσσα είναι άλλωστε πλούσια σε λέξεις…». Πόσο δίκιο είχε και πόσο γραφικό παράλληλα καταντάει να το ακούμε συνέχεια. Κι όμως ο γίγαντας Όσιμ είχε δίκιο.
Θέλετε να την πείτε πουτάνα, θέλετε να την πείτε πόρνη, ότι από τα δύο να πεις για τη χθεσινή μπάλα στο ματς με τα Γιαννίτσα το ίδιο θα είναι.
Δύο φάσεις δύο γκολ… Δεν γίνονται ποτέ αυτά…
Ανοίγεις το σκορ σ’ ένα ματς που ο Πυρσός έπαιξε αρκετά καλά, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε την υπεροχή και σε δύο φάσεις από το πουθενά έρχεται το 1-2 και αρχίζει το τρέξιμο. Πάλι καλά που ήρθε η κεφαλιά του Σερέτη στο 87’ και δεν χάσαμε το ματς. Δύο πολύτιμοι βαθμοί στο καλάθι των αχρήστων και τώρα τα Τρίκαλα…
Ας ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό την ισοπαλία αυτή και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.
Άλλη μία μάχη της κερκίδας κέρδισαν οι biancoverde που δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε και τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο tour!!!

Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα ο Πυρσός…
Περισσότερα το βράδυ ή αύριο πρωί πρωί με καφεδάκι…

Αεράτος ο αυθεντικός (πόρνη μπάλα)

5 σχόλια:

gate2 είπε...

pedes istastan iperohi.tromeri kerkida,den pirazi
OLOI TRIKALA ADERFIA

Ανώνυμος είπε...

Ολα στην πουτανα την μπαλα γιαννη μου,ευκολη λυση.Βρηκαμε και λεμε,για τα εγκληματα που γινονται μεσα στο γηπεδο κουβεντα.Ζ.Θ.KERIATI

Αεράτος... είπε...

Γιάννη μου;;; Μπερδεύεσαι Θόδωρε...

Όσο για τα εγκλήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι νωρίς να τα σχολιάσουμε τώρα. Όλα στην ώρα τους. Αν θυμάμαι καλά πάντως κάποιοι έλεγαν πως φέτος δεν θα ασχοελίται κανείς με τον Πυρσό, αλλά μόνο με τα αεράτα, αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο.
Αγαπάμε όλες τις ομάδες της πόλης, αλλά είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι ο Πυρσός ήταν είναι και θα είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στόν αγώνα της τετάρτης με τον Πυρσό Γρεβενών το ενδιαφέρον
Δημοσιεύθηκε...
την: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009, 17:21
από: Sportrikala

Πριν απο δυο χρόνια ηταν ντέρμπι ,σήμερα ενας απλός αγώνας με κοινό σημείο τους βαθμούς ,που τα Τρίκαλα θέλουν για να αναρριχηθούν στην βαθμολογία


Εκτύπωση άρθρου Πρόταση σε φίλο/λη
Πρόταση του άρθρου σε φίλο/λη
Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να προτείνετε το άρθρο σε κάποιον/οιαν φίλο/λη σας.




Πλήρες άρθρο:

Στον ΑΟ Τρίκαλα, το ποδοσφαιρικό τμήμα ολοκληρώνει αυριο το πρωί την μίνι προετοιμασία του, πριν το κρίσιμο , νέο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών ..

Στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο, επικρατεί αισιοδοξία, ότι η ομάδα θα πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή και υπό προυποθέσεις τις επόμενες αγωνιστικες να πιάσει την πρώτη θέση της κατάταξης..

Η ομάδα των Γρεβενών αποτελεί μία από τις μικρομεσαίες δυνάμεις του Βορείου ομίλου, αλλά σίγουρα είναι υποδέεστερη σε όλους τους τομείς, έναντι των «κυανέρυθρων» και σίγουρα δεν εχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετ'ωπισαν τα Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής .

Βέβαια, τα αγωνιστικά προβλήματα πιθανώς να αποδυναμώσουν κάπως το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο φετινός ΑΟΤ διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις .

Παρολα αυτα ο αγώνας χρειαζεται ιδιαίτερη προσοχη αφου για τους κυανέρυθρους οποιαδήποτΕ βαθμολογικό στραβοπάτημα κρίνεται καταστροφικό αφού θα αυξηθεί η διαφορά απο την κορυφή .

Ο Γιώργος Βαζάκας, προπόνησε τους ποδοσφαιριστές εντός του δημοτικού σταδίου, δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα, αλλά δεν αποκάλυψε τις σκέψεις του όσον αφορά την αρχική εντεκάδα, που αναμένεται να αποτελέσει «γρίφο». Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το ματς αυριο στις 10 πμ, πιθανώς ξανά εντός του σταδίου, αν φυσικά δε βρέχει .

Υ.Γ το συγκεκριμένο κείμενο δημοσιεύηκε στο sportrikala.
Οχι και μικρομεσαία ομάδα ρε μεγάλε

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Ο ΠΥΡΣΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΟΤ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ -ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ