Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΕΡΑΤΟΣ

Κι όμως είναι σα να μην πέρασε μια μέρα…
Πριν από δύο ακριβώς χρόνια το Νοέμβριο του 2007 την ίδια ακριβώς μέρα πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε τη συγκεκριμένη σελίδα. Με σκοπό την ενημέρωση και την καλοπροαίρετη κριτική γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα τον Πυρσό. Mε τίτλο ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΕΡΑΤΑ...
Στην δίχρονη αυτή πορεία κάναμε πολλούς φίλους αλλά πολύ περισσότερους εχθρούς. Φτάσαμε αρκετές φορές στο σημείο να σωπάσουμε για το καλό της ομάδας, αλλά η αγάπη σας και η στήριξη που μας δείξατε μας κράτησε… ζωντανούς. Και αυτή η αγάπη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε… Ακόμα καλύτεροι, ακόμα πιο αιχμηροί και χωρίς παρωπίδες χωρίς τσιρότα στο στόμα και χωρίς… κολλητιλίκια και συμφέροντα.
Καλοπροαίρετη κριτική για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας τον Πυρσό.
Ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους αυτούς που μπορεί να πικράναμε άδικα τα δύο αυτά χρόνια, και μια υπόσχεση σε όλους αυτούς που βλέπουν τον Πυρσό ως μέσο της προσωπικής τους προβολής και μέσω εξυπηρέτησης προσωπικών τους συμφερόντων πως θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν μπροστά τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της σελίδας για την τεράστια βοήθεια τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απλό κόσμο που μας στήριξε και θέλω να πιστεύω πως θα μας στηρίξει καις την πορεία.
Το γεγονός πως στα δύο αυτά χρόνια η σελίδα ξεπέρασε τις 50.000 επισκέψεις (53.767 συγκεκριμένα) σημαίνει πολλά για μας… Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο… μάχιμοι την ενημέρωση και την κριτική στην ομάδα.
Πάνω απ’ όλους και απ’ όλα ο Πυρσός.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ…

Αεράτος ο αυθεντικός (κερνάω απόψε εγώ…)

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ...ΠΑΛΗΚΑΡΕ!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠOΤΑ!
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

GIA OSO 8A AIS8ANOMASTE OTI EKFRAZEIS THN GREVENIOTIKO XTYPO THS KARDIAS GIA TON PYRSO 8A EIMASTE PANTA AERATOI

enas filos apo palia είπε...

Aerate xronia polla!!!
aerata kai kala!!!

sinexise etsi...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ KAI NA MH ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

ΑΟΤ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε δεν σε ξέρω ποιός είσαι!
Με όσα γράφεις συμφωνώ απολύτως!
Συνέχισε να τα λες όπως εσύ ξέρεις γιατί αυτοί που σε κατηγορούν κάτι κρύβουν η δεν ξέρουν τι τους γίνεται!
Οσο για το ονειρο ...το απατειλό ,Αεράτε ξύπνα αυτά που ονειρεύεσαι δεν γίνονται στα Γρεβενά. Ολοι κοιμούνται και δεν ονειρεύονται, δεν έχουν στόχους ούτε ιδανικά!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ και χωρίς ΤΣΙΡΟΤΑ!

noulis είπε...

DEN KSERO TI LENE STA KAFENEIA STA GREVENA ALLA EILIKRINA EISAI H PIO AYTHENTIKH FONH STA ATHLITIKA DROMENA THS POLHS. SYNEXISE ETSI. KESRO KALA MALISTA POS DEN EXEIS KANENA PROSOPIKO OFELOS APO TON PYRSO KAI TA GRAFEIS OLA ME MERAKI KAI AGAPH GIA THN OMADA. EIMASTE DIPLA SOY KAI MAKARI KAPOIA STIGMH NA TO KATALABOUN KAI OI ANTROPOI THS DIOIKHSHS AYTO.
SYNEXISE ETSI. NA MILAS EKSO APO TA DONTIA. EMATHA OTI O MIXALHTSOS EINAI KOLHTOS SOY KAI PLEON DEN MILATE EPEIDH TOY ASKHSES KRITIKH. TI PERIMENE DHLADH NA TON GLYFEIS? KAI OXI EPEIDH DEN SOY KANEI TA XATIRIA OPOS LENE KAPOIOI, AS APODEIKSEI KAPOIOS TO ANTITHETO KAI THA TON PARADEXTO. GIAYTO SE PAME GIATI EISAI NTOMPROS ANTHROPOS. SYNEXISE ETSI XRONIA KAI OLOI MAZI NA DOYME THN PYRSARA STH B ETHNIKH. AN OXI FETOS TOY XRONOY. ENOMENOI KAI PANO APOLA AERATOI...

Ανώνυμος είπε...

Μαζί με τα χρόνια μου πολλά σου στέλνω και ένα δικό μου ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ!
Πήρες λέει ένα ευχυτήριο με υπογραφή ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ και μία πρόσκληση : Να δώσεις συνέντευξη στο περιοδικό του ΠΥΡΣΟΥ.
Κι' ύστερα ΞΥΠΝΗΣΑ!
ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σε σένα και στο Blog. Τα γενενέθλιά σου ήταν αφορμή να γυρίσω σ' όλα τα γραφόμενα σου. Διαπίστωση: Εχεις χιούμορ, έχεις πληροφόρηση, έχεις κότσια, έχεις πάθος για την ομάδα.
Το κατέχεις το άθλημα. Συνέχισε. Είσαι η φωνή μας.
Ετεροδημότης.

Ανώνυμος είπε...

Η κριτική καλοπροέρετη και χωρίς προσωπικό όφελος.Θετική η και αρνητική πάντα προσφέρει!
Και μιά σελίδα που αγκαλιάστηκε απ' τους φιλάθλους είναι πάντα χρήσιμή και αναγκαία.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και αθλητικά.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά!!!
Πόσα σε πληρώνει η ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ για όσα γράφεις;

Αεράτος... είπε...

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.
Η ΑΓΆΠΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΊΝΕΙ ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ...

Αεράτος ο αυθεντικός

Ανώνυμος είπε...

AERATE ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ (ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ) ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. ΑΕΡΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ... ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ , ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΡΑ ...ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.....