Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Αήττητοι οι ηλίθιοι!

"Καλά είναι δυνατόν να έβαλαν οι δικοί μας οι ανεγκέφαλοι στο σημάδι τέτοια κορίτσια!!!
Αήττητοι
Οι ηλίθιοι ως γνωστόν είναι αήττητοι. Το σχολιάζαμε και χθες, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα για τους ανόητους οι οποίοι έριξαν τα καπνογόνα στις θέσεις όπου καθόταν οι φίλαθλοι των Γρεβενών, ανάμεσα τους και αρκετές κοπέλες όπως βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία…"

πηγή: sportrikala.gr

Πάλι καλά που υπάρχουν και κάποιοι στα Τρίκαλα που το κατάλαβαν...
Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και δεν μπορώ να απολογούμαι εγώ για τα λάθή άλλων. Συγνώμη. Άλλοι είναι υπεύθυνοι και άλλοι αποφασίζουν. Εμείς απλώς βλέπουμε και ασκούμε κριτική. Τώρα αν αυτό σε κάποιους δεν αρέσει δικαίωμα τους. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα και να καυτηριάζουμε ότι δεν μας αρέσει. Ξέρω στεναχωρήσαμε κάποιους αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει τις καλές μέρες έχει και και τις άσχημες ΦΙΛΟΙ μου. Καλό θα ήταν να ξεχάσουμε το ματς με τα Τρίκαλα και να δούμε την επόμενη μέρα και το ματς με την Κοζάνη. Για την παρουσία του κόσμου στα Τρίκαλα, για τη στάση της αστυνομίας κι ένα θέμα που προέκυψε χθες αναφορικά με τους οργανωμένους θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

ΥΓ1: Εγώ τους φίλους μου (κάποιοι πλέον είναι απλώς γνωστοί μου) τους θυμάμαι και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Όχι μόνο στις... κακές, αλλά ούτε και μόνο όταν χρειάζομαι τη βοήθεια τους. Κι όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!!!

ΥΓ2: Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά στα Τρίκαλα πως οι Ηλίθιοι είναι... ΑΗΤΤΗΤΟΙ!!! Και δεν αναφέρομαι μόνο σ' αυτούς που πέταξαν αντικείμενα στα Τρίκαλα, αλλά γενικότερα.

ΥΓ3: Γράφει ο Φώτης Μπαζάκας στο seirini.blogspot.com και τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια: "Διαβάστε τον Αεράτο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Η συμπαράσταση και η ενότητα δεν σημαίνουν τσιρότο στο στόμα!!!"

Αεράτος ο αυθεντικός (ηλίθιος μπορεί, αήττητος ειδικά εκτός έδρας με τίποτα, χωρίς τσιρότο στο στόμα σίγουρα)

3 σχόλια:

thomakos7 είπε...

kalispera filoi mou.thelo na sas pw oti ta sugkekrimena koritsia einai gunaikes apo kapoious podosfairistes mas,kathontan mazi mas stin kerkida k zousan to paixnidi me to diko mas palmo...enw kapoioi grabatomenoi k dithen eponoimoi efygan apo thn kerkida mas k pigan sta episima mazi me tous trikalinous....mia erwthsh thelo na thesw mhpws oi podosfairistes mas exoun kanei tis kopeles tous na agwnioun k na paleuoun mazi mas sthn kerkida gia thn niki?An nai aksizoun sunxaritiria....

Αεράτος... είπε...

Εγώ ξέρω ότι τα συγκεκριμένα κορίτσια ήταν στο πέταλο μαζί με τους οργανωμένους και όχι στα επίσημα ή στον καναπέ του σπιτιού τους. Μπράβο και σ' αυτές και στους ποδοσφαιριστές. Για τους ηλίθιους τώρα που πετούσαν αντικείμενα συμφωνώ πως είναι αήττητοι.

HAPPY LITTLE BOOZER είπε...

OLOI DAK...DISKOLO MATS ALA ME TIN VOTHIA TOU KOSMOU THA PAROUME TO TRIPONTO...ALANIA EPOMENI EKDROMI STIN ANAGENISI SERRON