Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ …ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ!

Τι σου είναι τέλος πάντων αυτά τα όνειρα. Σου προσφέρουν έστω για λίγο ότι επιθυμείς. Σε κάνουν να χαίρεσαι μέσα από την στεναχώρια σου και να λυπάσαι μέσα απ’ τη χαρά σου. Εύχεσαι να μην ξυπνήσεις, παρακαλάς να ονειρεύεσαι για ώρες και τα όνειρα σου να είναι πάντα γλυκά και τρελά έστω και αν τις περισσότερες φορές είναι ΑΠΑΤΗΛΑ! Ακούστε λοιπόν τι μου συνέβη χθες βράδυ. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ για να μην παρεξηγηθούμε…
Ήταν λέει ΤΕΤΑΡΤΗ κάπου εκεί στα μέσα του Νοέμβρη και ο αγαπημένος μας ΠΥΡΣΟΣ αγωνιζόταν στην έδρα του κόντρα στην πάλαι ποτέ Βασίλισσα του Βορρά. Τη Βέροια…
Στο γήπεδο δεν πέφτει καρφίτσα. Οι φίλαθλοι όρθιοι παθιασμένοι έχουν δημιουργήσει τρελή ατμόσφαιρα. Οι μισοί να φωνάζουν ΑΕΡΑΤΑ! Ε! Ε! Ε! ΠΥΡΣΟΣ! Και οι άλλοι μισοί να απαντούν: ΓΡΕ- ΓΡΕ- ΓΡΕΒΕΝΑ τα λιοντάρια του Βορρά!
Στον αγωνιστικό χώρο πέφτουν κορμιά και οι παίχτες με τα πράσινα να ματώνουν κυριολεκτικά τις φανέλες. Απίστευτο πάθος… Τρελή θέληση για τη νίκη.
Στον πάγκο (οι οποίοι ήταν φυσικά στην πλευρά των φιλάθλων) ένας τσαμπουκάς γενικός αρχηγός και ένας προπονητής τρελαμένος, παθιασμένος που θύμιζε ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, να κοουτσάρει με μαεστρία δοκιμάζοντας παίχτες και θέσεις ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Όλη την ώρα όρθιος να φωνάζει χωρίς να έχει απλά τα χέρια στην τσέπη.
Μαζί τους υποχρεωτικά ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής, βοηθός και συνεργάτης σε ένα ρόλο που του πήγαινε καλύτερα και που πρόσφερε σαφώς περισσότερα.
Οι φάσεις και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και στο 45΄ ο πίνακας γράφει ΠΥΡΣΟΣ- ΒΕΡOΙΑ: 2-0.
Στα επίσημα ο… ΑΕΡΑΤΟΣ καθισμένος ανάμεσα σε πρόεδρο και στον κολλητό και οι «τενεκές» και «ερασιτέχνης» με κερνάνε καφέ και μου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Κι όμως το είδα κι αυτό στον ύπνο μου, δεν σας κάνω πλάκα.
Και όπως πάντα παρόντες εκεί ο Νομάρχης, οι Δήμαρχοι και όλοι οι φορείς του Νομού. Και φυσικά ο Άρχοντας του Πυρσού. Ο Άρχοντας με Α κεφαλαίο της κερκίδας Χρήστος Παρασκευαϊδης.
Παλαιοί παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αναγνωρίζονται και αποθεώνονται από τον κόσμο έχοντας φυσικά μια θέση στα επίσημα δίπλα στους πολλούς παρατρεχάμενους και όψιμους φιλάθλους του ΠΥΡΣΟΥ που φωτογραφίζονται επιδεικτικά στα επίσημα.
Στα δημοσιογραφικά θεωρία υπάρχουν εντεταλμένοι δημοσιογράφοι και όχι γραφικά και άσχετα άτομα.
Οι αστυνομικοί χαμογελαστοί και ευγενικοί διευκολύνουν τους φιλάθλους χωρίς να προσβάλουν ηλικιωμένους και γυναίκες απαιτώντας να αφήσουν τα πλαστικά μπουκαλάκια με το νερό, κάνοντας τα στραβά μάτια σε συναδέλφους και κολλητούς. Ασπίδες και γκλοπ πουθενά.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά να φτάνει το ματς 90΄ και ο πίνακας γράφει: 3-0.
Οι παίχτες με μπροστάρη τον Στουρνάρα τρέχουν στην κερκίδα και πετάνε τις φανέλες στους φιλάθλους φωνάζοντας: Για σας όλους! Για πάρτη σας…
Είδα και άλλα και καλά και άσχημα .Εκείνο που δεν θυμάμαι είναι αν ξύπνησα ή αν ακόμα κοιμάμαι. Ειλικρινά όμως θα ήθελα να ξυπνήσω την Τετάρτη το απόγευμα λίγο πριν το 90΄ του αγώνα και να τα δω όλα σαν γεγονότα και όχι σαν όνειρο.
ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ…ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ!!!

Υ.Γ1: Κάντε και σεις μαζί μου το ίδιο, ονειρευτείτε, βοηθάει και κάνει καλό!

ΑΕΡΑΤΟΣ ο αυθεντικός ( και ονειροπαρμένος)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POLY KALO TO ONEIRO SU AERATE KAI MAKARI NA TO ONEIREYTUME OLOI AYTO!! EGO SYNEXIZO NA ELPIZO EXONTAS DEI SXEDON OLES TIS OMADES EXUME AP TA KALYTERA AN OXI TO KALYTERO ROSTER ALLA ---EXUME TSAKISEI TA DOKARIA--- OI ENTETALMENOI TOY KALOGIANNH EXUN ALLA ONEIRA MEXRI TORA!!!!
MAKARI NA KANO LA8OS !!! O BAZAKAS EXEI AFHSEI FIDAKIA STA GREBENA POY 8ELOYN SKOTOMA TORA POY EINAI NORIS!!!! KAPOIA PRAGMATA PREPEI NA TA ANTILHF8UN OI DIOIKUNTES NORIS!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ...ΠΑΛΗΚΑΡΕ!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠOΤΑ!
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!