Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ...

Άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τα λεγόμενα του προέδρου στο star fm. Ένα πράγμα έχω να πω. Πολύ αντρίκια τοποθέτηση από έναν άνθρωπο που ήρθε στα Γρεβενά και έβαλε τα λεφτά του στην ομάδα. Και έβαλε λεφτά, είτε αυτό αρέσει είτε όχι στην ομάδα.
Είπε μεγάλες κουβέντες και λόγια σταράτα…
Και τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που άσκησε κριτική περισσότερο από τον καθένα στον πρόεδρο καις τον Πυρσό.
Η ουσία είναι πως η ομάδα συνεχίζει. Συνεχίζει στη Γ’ εθνική με νέα διοίκηση, με μεγαλομέτοχο τον Δ. Παπαϊωάννου και με νέα πρόσωπα, με καινούρια δεδομένα.
Και τώρα είναι που η ομάδα χρειάζεται στήριξη.
Τώρα είναι που πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα. ΟΛΟΙ…
Θέλω να δω όλους αυτούς που βγήκαν στα κανάλια ως «μνηστήρες» για να σώσουν τον Πυρσό, να τους δω και τώρα δίπλα στην ομάδα, έστω κι αν δεν κατάφεραν να πάρουν τη διοίκηση στα χέρια τους. Τώρα θέλω να τους δω δίπλα στην ομάδα…
Έμαθα επίσης πως και οι παλαίμαχοι είναι στο πλευρό της νέας προσπάθειας της ομάδας. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ… ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΥΡΣΟΣ.
Γνωρίζω εξελίξεις στα διοικητικά, γνωρίζω αποφάσεις που θα παρθούν στο αγωνιστικό κομμάτι. Γνωρίζω πολλά τα οποία θα πούμε σιγά σιγά στην πορεία.
Αυτό που χρειάζεται η ομάδα τώρα είναι, ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην ομάδα.
Στήριξη απ’ όλους…

ΥΓ1: Αυτός που είπε στον Πιλάβιο ότι ο πρόεδρος του Πυρσού επιτέθηκε στο διαιτητή στην αναμέτρηση με τη Βέροια, αν δεν ντρέπεται (που δε νομίζω να ντρέπεται) απορώ πως μπορεί και κοιμάται τα βράδια…

ΥΓ2: Βγήκε τελικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ… Θα πούμε περισσότερα σε λίγο για την «αστεία» αυτή ανακοίνωση.

ΥΓ3: Είχε απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος όταν είπε πως κάποιους στα Γρεβενά πρέπει να τους πάρουμε με τις λεμονόκουπες.

ΥΓ4: Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους ο ΠΥΡΣΟΣ δεν είναι «αεράτα».

ΥΓ5: Στηρίζω τη νέα διοίκηση του Πυρσού και θα είμαι στο πλευρό της με νύχια και με δόντια διότι αναμένονται ριζικές αλλαγές σε όλα τα πόστα.

ΥΓ6: Ξέρω ήδη το νέο προπονητή της ομάδας. Τον αγαπάει ο κόσμος, έχει τα προσόντα, τον εκτιμάνε οι ποδοσφαιριστές και είχαμε βαρεθεί να τον βλέπουμε με σακάκι.

ΥΓ7: Ας αφήσουν κάποιοι τους εγωισμούς μακριά κι ας επιστρατευτούν κι αυτοί για το καλό της ομάδας. Θέλει «τσαμπουκάδες» η ομάδα και το ξέρει καλά το «νέο» ΔΣ. Και σ’ αυτούς που αναφέρομαι ξέρω καλά πως αγαπάνε πραγματικά τον Πυρσό γι’ αυτό το λέω και τους καλώ να βοηθήσουν την ομάδα…

Αεράτος ο αυθεντικός (στο τέλος μ’ αυτά που λέει ο πρόεδρος θα γίνουμε κολλητοί)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

katantia-xeftila.

o apolitos xepesmos.

na toys xereste.

sinexise aerate!!!!!