Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…

Έσπασαν τα τηλέφωνα πάλι και φανταστείτε να χάναμε κιόλας. Πως παίξαμε έτσι, τι εμφάνιση ήταν αυτή, γιατί δεν έπαιξε αυτός, γιατί δεν έπαιξε ο άλλος, γιατί δεν σκοράρει αυτός, γιατί δεν τρέχει ο άλλος; Άιντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε. Το περίεργο όμως είναι πως όλοι οι ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ της κερκίδας συμφωνούσαν σ’ ένα σημαντικό στοιχείο. Πως η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό.
Αφού λοιπόν έχουμε καλό υλικό, γιατί δεν κάνετε ρε μάγκες λίγο υπομονή να… ξεμπουκώσει η ομάδα και αν δεν γίνει αυτό πρώτοι εμείς στο aerata θα ασκήσουμε κριτική. Δεν βλέπω το λόγο να το κάνω τώρα που η ομάδα έστω και δύσκολα, έστω και αγχωτικά πήρε τους πρώτους της βαθμούς.
Και ξέρετε καλά πως η Γ’ εθνική και ειδικότερα το ξεκίνημα είναι πάντα δύσκολο και οι νίκες έρχονται αγχωτικά. Και την τελική δεν είμαστε Μπαρτσελόνα να περιμένουμε να δούμε τριγωνάκια και τρελούς αυτοματισμούς. Καλή μπαλίτσα θέλουμε και πιστεύω πως στην πορεία θα τη δούμε.
Όσο γι’ αυτούς που με ρωτάνε γιατί φέτος δεν κράζω όπως έκανα στο παρελθόν με τον Καμπερίδη θα τους απαντήσω απλώς πως στην περίπτωση του «Κάμπε» περισσότερο κράζαμε την ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όχι για την εικόνα της ομάδας.
Και νομίζω πως ο κόουτς φέτος δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για τέτοιου είδους σχόλια. Διότι απλώς είναι εργασιομανής, περνάει τις περισσότερες ώρες στο γήπεδο, κοιτάει τη δουλειά του και δεν κάνει ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ στα καφέ της πόλης. Είτε αυτό αρέσει είτε όχι σε κάποιους.
Συμφωνώ δεν παίξαμε καλά, τουλάχιστον από τη μέση και μπροστά όπου μας έλειπε το γκολ, αλλά που θα πάει ρε μάγκες θα έρθει και το γκολ και η ομάδα θα ανεβάσει στροφές στην απόδοση της. Έχει καλό υλικό, καλό προπονητή και το μόνο που απομένει είναι να γίνουμε ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Τώρα για τους γκρινιάρηδες που επιμένουν ο Αεράτος προτείνει να κάνουν μια βόλτα μέχρι τα παιχνιδάδικα της πόλης και να προμηθευτούν το γνωστό παιχνίδι ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ έτσι ώστε να μπορούν να γκρινιάζουν όλη μέρα κάθε μέρα… Και παράλληλα να το διασκεδάζουν.
ΥΓ1: Αγώνα τένις θύμιζε η κερκίδα. Δεν υπήρχε ούτε φωνή, ούτε παλμός, ούτε πάθος. Έλειπαν βέβαια τα περισσότερα αλάνια λόγω των δύο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Άρη και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, αλλά κάτι μου λέει πως και φέτος θα έχουμε μία από τα ίδια. ΕΚΚΛΗΣΙΑ εντός και… ΤΡΕΛΑ εκτός έδρας.

ΥΓ2: Τι σας έλεγα θα γεμίσουμε υποψήφιους στην κερκίδα. Δύο έμαθα πως έσκασαν μύτη και την επόμενη Κυριακή τους βλέπω να πηγαίνουν και στην Επανομή.

ΥΓ3: Το θέμα είναι να μην πάρει μπροστά ο Κοπούνοβιτς. Αν ξεκινήσει μετά ποιος τον πιάνει το Σέρβο.

ΥΓ4: Άλλαξε στάση ο γνωστός ερασιτέχνης παράγοντας ή μήπως θα χρειαστεί να κάνω εγώ την ενημέρωση που λέγαμε;

ΥΓ5: Ούτε Γρεβενά ούτε Τούμπα δεν ήταν την Κυριακή ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, αλλά απ’ ότι έμαθα επαγγελματικές υποχρεώσεις και όχι παντόφλα που είπαν κάποιοι…

ΥΓ6: Εγώ τον καφέ μου γραφικέ τον πληρώνω όπου πάω. Γι’ αυτό άλλωστε μιλάω και γράφω ότι θέλω χωρίς να έχω υποχρέωση.

ΥΓ7: Άλλα έλεγαν και δήλωναν παλιότερα κάποιοι με παρεμβάσεις ακόμα και στα ραδιόφωνα της πόλης και άλλα λένε τώρα. Άρε κωλοτούμπα που πέφτει στην πόλη μας…

ΥΓ8: Για τον Βασίλη συμφωνώ και επαυξάνω…

ΥΓ9: Ξεκίνησαν ήδη έστω και ανεπίσημα οι εγγραφές για την εκδρομή στην Επανομή. Και αναμένεται να πέσει και πάλι πολύ γέλιο!!!

ΥΓ10: ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΨΗΦΟ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ…

Αεράτος ο αυθεντικός (και γκρινιάρης περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ 12 ΧΠΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΧΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΑΛΕΞΕΙ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΗΟΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΠΟΝΙΑ ΤΑΜΙΑΣ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.
ΕΙΝΑΙΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΤΟ ΔΠΟΜΟ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Υ.Γ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΠΗΣ

15 Σεπτέμβριος 2009 4:56 μμ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΓΡΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!! ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΜΕ!!!!!!
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΒΑΖΑΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ! ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ,Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙ!
ΑΑΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕ ΠΕ ΠΕ ΠΕ ΠΕ....ΔΙΠΛΟ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!!!!ΠΥΡΣ'ΟΛΕ'

Ανώνυμος είπε...

ΠΕ ΠΕ ΠΕ ΠΕ ΠΕ....ΔΙΠΛΟ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!!!!ΠΥΡΣ'ΟΛΕ'