Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΡΩΤΗ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΕΚΔΡΟΜΗ...

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΥΡΣΟΥ "ΒΙANCOVERDE" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟ. ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 11:30 ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 19:00-21:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 50!
Υ.Γ. ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΚΤΟΠΙΟΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ.

Όπως καταλαβαίνετε Αεράτοι μου η πρώτη εκδρομή ετοιμάζεται για την Πυρσάρα μας. Οι θέσεις έχουν αρχίσει να γίνονται ανάρπαστες και κάτι μου λέει πως θα πάμε και για δεύτερο πούλμαν αν συνεχιστεί μ’ αυτό το ρυθμό η κίνηση.
Ελπίζω η διοίκηση να είναι στο πλευρό των φίλων της ομάδας και όχι όπως πέρυσι που σε κάποια παιχνίδια δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας που ταξίδευαν εκτός έδρας.

Κατά τα άλλα το μπάρμπεκιου έμαθα πήγε σούπερ και τα κοψίδια ήταν άφθονα. Πολύ μπύρα και αφθονοι μεζέδες για όλους τους Πυρσάκηδες. Δεν ξέρω αν αυτό βοήθησε στο να πειστεί ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ να παραμείνεισ την προεδρία του συνδέσμου, αλλά ήταν θεωρώ μια καλή προσπάθεια. Το παρών έδωσαν και άνθρωποι της διοίκησης δείχνοντας έτσι πως στηρίζουν τους οργανωμένους. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί όλη τη χρονιά και οι οπαδοί να έχουν τη στήριξη τησ διοίκησης εκεί που πραγματικά το έχουν ανάγκη και όχι μόνο για τα... μάτια του κόσμου.

Άιντε λοιπόν να πρασινίσουμε τη Νιγρίτα στον πρώτο σταθμό τησ Πυρσάρασ για τη φετινή χρονιά. Αγωνιστικά δεν το συζητάω πάμε για το πρώτο διπλό έτσι για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας.

ΥΓ1: Κι άλλη πρόταση για να κατέβει υποψήφιος δέχτηκε ο Αεράτος και όσο δεν κλείνουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων βλέπω όλο και περισσότερες προτάσεις. Χα χα χα.

ΥΓ2: Άκου εκεί ούτε ένα ζευγάρι κάλτσες. Τόσα ρούχα πήρες ρε, για ένα ζευγάρι κάλτσες κάνεις έτσι;

ΥΓ3: Σχολιάστηκε έμαθα το θέμα του «γιατρού» στο τμήμα σκάουτινγκ του Πυρσού και κάποιοι τραβάνε τα μαλλιά τους που χάθηκε αυτός ο παίκτης.

ΥΓ4: ΚΟΥΙΖ... Ποιος έφαγε... παντόφλα και θα απουσιάσει από την εκδρομή στη Νιγρίτα;

ΥΓ5: Επιτρέπετε το αλκόολ στην εκδρομή εκτός όμως από τον οδηγό του πούλμαν. όταν πίνουμε δεν οδηγάμε...

ΥΓ6: Πόσο πληρώνει να σκοράρει πρώτος ο Βελώνης;

ΥΓ7: Έμαθα ότι κυκλοφόρησε περιοδικό για τον Πυρσό και μάλιστα γίνεται πολύ καλή δουλειά. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι...

ΥΓ8: ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ:
«Πυρσέ ολέο, ολέ ολέ ολέο... Πυρσέ για πάρτη σου τράγουδω και κλαίω... Όπου κι αν παίζεις Πυρσάρα θα ‘μαι πάντα... Πυρσέ για πάρτη σου έχω γίνει ζάντα... Και στη δουλειά μου Πυρσάρα δεν πηγαίνω και με τη γκόμενα σταμάτησα να βγαίνω...
Πυρσέ ολέο, ολέ ολέ ολέο, Πυρσέ για πάρτη σου τραγουδώ και κλαίω... Όπου κι αν παίζεις Πυρσάρα θα ‘μαι πάντα... Πυρσέ για πάρτη σου έχω γίνει ζάντα...»

Ο ρυθμός είναι σύμφωνα με το παρακάτω κομμάτι:

Αεράτος ο αυθεντικός (και υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: