Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

"ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΙΕΣ" ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ

Αεράτοι καλημέρα…
Μετά από ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο επιστρέφουμε στη… δράση. Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω.
Έχουμε να πούμε πολλά αλλά θα σταθώ στο φιλικό στην Καστοριά. Απογοητευτική η εικόνα της ομάδας απέναντι σε μια Καστοριά που προσπαθεί να ορθοποδήσει και που ούτε προετοιμασία έκανε, αλλά ούτε καν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γνωρίζονται μεταξύ τους. Απ’ ότι έμαθα δηλαδή, αν στην επανάληψη ο Τσίρκοβιτς δεν έβαζε τα… πιτσιρίκια για να κάνει δοκιμές δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίζαμε με τίποτα. Αφήνω στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι καθώς αυτό διορθώνεται. Έχω πει άλλωστε πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο νέο τεχνικό της ομάδας και πιστεύω πως η ομάδα θα πάει καλά.
Αυτό που έμαθα και μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι το ΦΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ που έγινε μεταξύ ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με τον τεχνικό της Καστοριάς, και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πυρσού, Μίκι Τσίρκοβιτς.
Όνομα δεν λέω, όποιον και να ρωτήσετε θα σας πει σε ποιον αναφέρομαι. Έμαθα λοιπόν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αρχικά έβριζε τους συμπαίκτες του (το αν έχει δικαίωμα να το κάνει θα το κρίνει ο προπονητής) και στη συνέχεια τους αντιπάλους. Όταν ο Τσίρκοβιτς του ζήτησε το λόγο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής «επιτέθηκε» και στον τεχνικό της Καστοριάς κι απ’ ότι έμαθα με εκφράσεις που επειδή μας διαβάζουν και μικρά παιδιά καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να αναφέρω.
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ ! ! ! ! !
Το μόνο που έχω να πω στον συγκεκριμένο κύριο είναι πως δεν μ’ ενδιαφέρει αν είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πως συμπεριφέρεται στο γήπεδο κι αν σέβεται την ομάδα που τρώει ψωμί και την ιστορία που κουβαλάει το σωματείο στο οποίο ανήκει. Ας ρωτήσει πρώτα να μάθει τι έχει προσφέρει ο Τσίρκοβιτς στα Γρεβενά, ας ρωτήσει να μάθει τι άποψη έχει ο Τσίρκοβιτς για τον Πυρσό και την πόλη των Γρεβενών κι ας βγει έστω και αργά να ζητήσει ένα συγνώμη από τον πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και προπονητή της Καστοριάς, από τους συμπαίκτες του και από τον κόσμο του Πυρσού. Όχι συγκεκριμένα για τον Τσίρκοβιτς, αλλά για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του.
Και στο συγκεκριμένο θέμα έχει τεράστια ευθύνη ο Μιχαλήτσος. Ο τεχνικός της ομάδας. Πολύ νωρίς πήρε την πρώτη… κίτρινη κάρτα και δεν σας κρύβω πως τον είχα για άνθρωπο ο οποίος ξέρει να επιβάλλεται στους ποδοσφαιριστές του και όχι να επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές και μάλιστα σε φιλικό παιχνίδι με γειτονική ομάδα. Αν θυμάμαι καλά ο προηγούμενος που πήγε να χαλάσει το κλίμα πήγε… σπίτι του (στην Επανωμή για την ακρίβεια) κι ας ήταν προσωπική του επιλογή. Για να δούμε αυτή τη φορά θα πάρει… μέτρα ο κόουτς. Θα υπάρξει τουλάχιστον μία συγνώμη ή μία ανακοίνωση από αυτές που γουστάρει να βγάζει τελευταία ο πρόεδρος και το ΔΣ; Όσο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή καλό θα ήταν να καταλάβει πως τέτοιου είδους… χωριατομαγκιές δεν αρμόζουν σε μια ομάδα με ιστορία και ήθος όπως ο Πυρσός. Άσχετο, αλλά τις επόμενες ημέρες ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα είναι στα Γρεβενά. Έχει πολλούς φίλους στην πόλη μας και συνηθίζει να μας επισκέπτεται αρκετά συχνά. Για να δούμε, θα υπάρξει έστω μία συγνώμη ή μάλλον θα αρχίσει το γνωστό θέατρο με τους… κινέζους. Πιστεύω πως ο κόουτς θα πάρει μέτρα και δραστικά μάλιστα. Διαφορετικά θα με απογοητεύσει πολύ πιο νωρίς απ’ ότι ίσως υπολόγιζαν και οι πιο μεγάλοι εχθροί του. Για να δούμε, υπομονή!!! Αν κάπου κάνω λάθος, ας βγει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, η διοίκηση ή ο προπονητής και ας με διαψεύσουν.

ΥΓ1: Αναφορά στον Αεράτο έμαθα πως έκανε ο Νομάρχης και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό χωρίς όμως να σημαίνει πως γράψαμε όλα αυτά για να προκαλέσουμε τη συμπάθεια του. Άσχετα αν κάποιος έσπευσε να τον διακόψει την ώρα που διάβαζε το συγκεκριμένο κομμάτι. ΚΑΠΟΙΟΣ που στο παρελθόν έχει κάνει ειδική αναφορά στον Αεράτο και που είμαι σίγουρος πως μας διαβάζει καθημερινά. Τον ευχαριστούμε κι αυτόν…

ΥΓ2: Μην ζηλεύεις αγοράκι μου… Κάνε τη δουλειά σου και άσε τον Αεράτο στην ησυχία του!!! Κι αν είσαι καλό παιδί, διαβάζεις τα… μαθήματα σου και τρως όλο το φαγητό σου, θα σε κάνουμε πάλι πρώτο μάγκα.

ΥΓ3: Ποιο «παπαγαλάκι» πριν αρχίσει να γράφει διαβάζει τον Αεράτο; Κουίζ για δυνατούς λύτες…

ΥΓ4: Είχα σκοπό να βγάλω για άλλο λόγο κίτρινη κάρτα στον κόουτς, αλλά επειδή έφαγε ήδη μία για την… αδιαφορία του στο περιστατικό στην Καστοριά, ας μην αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη πιο γρήγορα και από το Βύντρα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε επιθετικό» έλεγε και την άλλη μέρα ανακοίνωσε ο Πυρσός τον Αθανασιάδη. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε τον Μωυσιάδη, απλώς τον δοκίμασα» έλεγε και μετά από λίγες ημέρες τον ανακοίνωσε. Βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας… Και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

ΥΓ5: Ευχαριστώ τους… «σακαφλιάδες» για τα καλά τους λόγια. Το έχω ξαναπεί πως οι οπαδοί των ομάδων δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους. Ραντεβού στα πέταλα, εντός κι εκτός έδρας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΎΣ.

ΥΓ6: Μεγάλος ντόρος έγινε στο μαγαζί του Θόδωρου την ημέρα που δημοσιεύσαμε το κομμάτι για τον Νομάρχη. Πήγε το σουβλάκι… σύννεφο έμαθα, αλλά για τον Αεράτο δεν κράτησε ούτε ένα για το… καλό το αφεντικό.

ΥΓ7: Περιμένω ανακοίνωση…

Αεράτος ο αυθεντικός (και κουκουλοφόρος του διαδυκτίου)

1 σχόλιο:

AERATOTSIKAS είπε...

PAIDAI 9 TO PRWI TIS KIRIAKIS STON SINDESMO GIA SFINAKIA KAI MPYRES OLOI NA EIMASTE KAPELO.OLOI STIN EKDROMI NA EIMASTE OYRLIAGMENOI.THA BAKSOYME MEXRI TIN NIGRITA PAIDIA.PAME OLOI GERA.