Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

"ΚΟΙΜΑΤΑΙ" ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ... Πρόεδρε, πρόεδρε σε παρακαλώ φέρε στον Πυρσό μας τον ποδοσφαιριστή «γιατρό»

Αεράτοι καλημέρα...
Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ξεκίνησε και το Σαββατοκύριακο η Πυρσάρα ρίχνεται στη μάχη για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Αν δεν κάνω λάθος οι μεταγραφές τελείωνουν σήμερα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
Κια τα αναφέρω αυτά διότι χθες παρακολούθησα το φιλικό Σειρήνα – Αμυγδαλιές και ξεχώρισα μεταξύ άλλων ένα μεγάλο ταλέντο από την ομάδα της Αμυγδαλιάς. Ρίξτε μια ματιά στη φοτο και θα καταλάβετε. Μιλάμε ο τύπος ξέρει για πολλά... κιλά μπάλα. Αλήθεια τι κάνει το τμήμα σκάουτινγκ του Πυρσού. Τόσα χρόνια δεν τον έχουν δει αυτό τον ποδοσφαιριστή; Ποιος Κριστιάνο Ρινάλντο και ποιος Μέσι. Εδώ μιλάμε για μεγάλο μπαλαδόρο, αλλά απ’ ότι έμαθα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τις Αμυγδαλιές και η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι απλησιάστη για τον Πυρσό. Έμαθα επίσης πως δεν έχει και πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο του Πυρσού και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του ο ίδιος δήλωσε: «Θα κλείσω την καριέρα μου στις Αμυγδαλιές». Πρώτος που τον ανακάλυψε ήταν ο Μάκης Χαντάβας στη συνέχεια υποκλείθηκε στο ταλέντο του ο Γιώργος Καδόπουλος, ενώ και ο Καμπερίδης έσταζε μέλι για το ταλέντο του. Κανείς όμως δεν κατάφερε να τον φέρει στον Πυρσό. Απ’ ότι έμαθα όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μόλις αποσυρθεί στην ομάδα παλαιμάχων του Πυρσού και απ’ ότι έμαθα οι παλαίμαχοι τρίβουν τα χέρια τους για τη συγκεκριμένη μεταγραφή περιμένοντας πως και πως να σταματήσει την ενεργώ δράση ο «γιατρός».
Κρίμα λοιπόν για την Πυρσάρα που χάθηκε ένας τόσο μεγάλος παίκτης για τον Πυρσό.
Ο «γιατρός» μπορούσε εύκολα να γίνει η σημαία του Πυρσού, αλλά τον κέρδισε περισσότερο η αγάπη του για την ιατρική και η συμπάθεια για τις Αμυγδαλιές που εκτίμησαν το ταλέντο του και του έδωσαν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές του αρετές στα γήπεδα των Γρεβενών. Το περιοδικό ΜΠΛΕΚ το θυμάστε; Μετά τον γνωστό «ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟ» έχουμε πλέον και τον «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ».

ΥΓ1: Κάπου κάπου θέλει και λίγο χιούμορ γιατί δεν θα την παλέψουμε αν συνεχίσουμε έτσι.

ΥΓ2: Κάθε πρωί υπάρχει κάποιος που θα με ξυπνάει για κάτι που έγραψε ο Αεράτος. Άντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση.

ΥΓ3: Στα 900.000 ευρώ ολοκληρώθηκε η συμφωνία Άρη – Ολυμπιακού για τον Παπανικολάου και στο 1.300.000 ο παίκτης για πέντε χρόνια. Και οι άλλοι περιμένουν ακόμα τα 15.000 ευρώ. Γράψτε τα στο χιόνι αυτά αδέρφια...

ΥΓ4: Αλήθεια, πως πήγε το μπάρμπεκιου;

ΥΓ5: Κάποιος στη διοίκηση ανυσηχεί ιδιαίτερα για την παραίτηση Γάγαλη και κάθε μέρα ρωτάει αν υπήρξε καμία εξέλιξη. Ένα τηλέφωνο δεν πήρε όμως στον Τεράστιο...

ΥΓ6: Χάρη η φανέλα με το νο. 10 των παλαιμάχων πρέπει να κρατηθεί από τώρα για το «γιατρό».

ΥΓ7: Τώρα που το θυμήθηκα, μάθαμε τελικά ποιος άλλαξε τις μπαταρίες; Άκου εκεί νόμιζε πως κάηκαν όλες οι τηλεοράσεις...

ΥΓ8: «Σου λέω δεν αντέχω ρε θέλω να πάω σπίτι. Νυστάζω, καταλαβαίνεις;;;»

ΥΓ9: Κι άλλο υλικό από Κιάτο βρίσκεται στα συρτάρια του Αεράτου.

ΥΓ10: Χαμός...

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητος του «γιατρού»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: