Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν λένε να μας αφήσουν σε ησυχία οι ρουφιάνοι...

Αεράτοι μου γεια και χαρά σας…
Σχολιάστηκε ιδιαίτερα το χθεσινό κομμάτι στα αθλητικά στέκια της πόλης, αλλά και στα γραφεία της ομάδας. Κάποιοι μάλιστα, από τη διοίκηση φαντάζομαι, έσπευσαν να ενημερώσουν τον τεχνικό της ομάδας για τα όσα γράψαμε και να βάλουν… φιτίλια στον προπονητή. Και το λέω αυτό διότι γνωρίζω πως ο κόουτς δεν είναι από τους ανθρώπους που ασχολείται με το τι γράφουν οι εφημερίδες, τα blog και οι σελίδες στο διαδύκτιο. Δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική προβολή, το… γλείψιμο και γενικότερα η αβάντα των ΜΜΕ. Είναι άνθρωπος που κοιτάει τη δουλειά του και μόνο τη δουλειά του και δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Κι όμως κάποιοι φρόντισαν να μάθει για τον Αεράτο. Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν που φρόντισαν να τον ενημερώσουν για το χθεσινό κομμάτι δεν μπήκαν καν στον κόπο να του δείξουν παλιότερες δημοσιεύσεις για να δει ο προπονητής της ομάδας ποια είναι η άποψη του Αεράτου και των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ του για το νέο τεχνικό της ομάδας. Ούτε του είπαν φαντάζομαι πως πρώτος ο Αεράτος είχε προτείνει στον πρόεδρο και σε παλιότερη διοίκηση τον συγκεκριμένο προπονητή πριν ακόμα έρθει στα Γρεβενά ο Καμπερίδης. Αυτοί που όταν ο Αεράτος έλεγε: «Πάρτε έναν προπονητή σαν τον Μιχαλήτσο που δουλεύει με νέα παιδιά για να κάνει ομαδάρα» απαντούσαν: «Ποιος Μιχαλήτσος;». Αυτοί λοιπόν του μετέφεραν μόνο το χθεσινό κομμάτι και έβαλαν και την ανάλογη… σάλτσα τους.
Αυτοί λοιπόν οι ψευτοπαράγοντες που μας βλέπουν στον πεζόδρομο και γυρίζουν κεφάλι κάνοντας πως δεν μας ξέρουν, λέγοντας διάφορα πίσω από την πλάτη μας καλό θα ήταν να μας αφήσουν στην ησυχία μας και να ασχοληθούν με τη δουλειά τους την οποία δεν ξέρουν να κάνουν καλά και είναι απορίας άξιο πως ο πρόεδρος τους έχει ακόμα στην ομάδα.
Την άποψη μου για τον κόουτς της ομάδας δεν θα μπω στον κόπο να την ξαναπώ. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πόσο πιστεύω στον προπονητή Γιάννη Μιχαλήτσο. Το αν θα πάει καλά η ομάδα δεν οφείλεται μόνο σ’ αυτόν, αλλά και σε άλλα πράγματα. Επειδή όμως το χθεσινό κομμάτι παρεξηγήθηκε από κάποιους θέλω να κάνω κάποιες διευκρινίσεις. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός, ίσως να μου τα μετέφεραν διαφορετικά, ίσως τελικά η εικόνα της ομάδας να μην ήταν αυτή που εγώ περιέγραψα. Το ΤΟΝΙΖΩ όμως πως λίγο με ενδιαφέρει αν πήγε καλά η ομάδα στο φιλικό στην Καστοριά διότι πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα κάνει πολύ καλύτερη πορεία από πέρυσι. Κι αυτό γιατί μπορεί και φέτος να μην έχει διοίκηση, αλλά έχει καλό προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές.
Και κλείνω με το βασικό μέρος της χθεσινής δημοσίευσης που είχε να κάνει με το φραστικό επεισόδιο του ΔΙΚΟΥ μας ποδοσφαιριστή με τον προπονητή της Καστοριάς. Όποιος κι αν ήταν ο προπονητής της άλλης ομάδας, είτε είχε φορέσει τη φανέλα του Πυρσού είτε όχι, η συμπεριφορά του ΔΙΚΟΥ μας ποδοσφαιριστή ήταν απαράδεκτη. Ακόμα να ζητήσει μία συγνώμη είτε αυτός είτε κάποιος άλλος άνθρωπος της διοίκησης του Πυρσού.
Η κριτική στον προπονητή ήταν καλοπροαίρετη, αλλά μάλλον κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν και συνεχίζουν να βάζουν… λόγια.
Έμαθα μάλιστα πως όταν αντιλήφθηκε ο προπονητής μας το επεισόδιο αντικατέστησε τον ποδοσφαιριστή για να μην ξεφύγει η κατάσταση και ίσως εδώ οφείλω μία συγνώμη στον κόουτς. Επειδή όμως γνωρίζω καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στον Πυρσό το πόσο λάτρης της πειθαρχίας είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας γι’ αυτό ήμουν τόσο καυστικός μαζί του.
Την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας καυτηρίασα περισσότερο και όχι οτιδήποτε άλλο και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά έγινα κατανοητός.
Θα πρέπει απλώς οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ να φροντίζουν να κατανοούν πρώτα αυτά που διαβάζουν και μετά να λένε αριστερά και δεξιά ένα κάρο… μπούρδες.

ΥΓ1: Είχα αποφασίσει να αφήσω στο συρτάρι μου ένα θέμα που προκάλεσε ένταση και κόντρες μεταξύ προέδρων, αλλά επειδή βγήκα από τα ρούχα μου σύντομα θα δει το φως της δημοσιότητας με απίστευτες λεπτομέρειες.

ΥΓ2: Πληρωμές είχαμε μεσοβδόμαδα, αλλά πληρώθηκαν όλοι; Απλή ερώτηση…

ΥΓ3: Άκουσα δηλώσεις Τσίρκοβιτς ο οποίος δεν είπε τίποτα για το φραστικό επεισόδιο. Αντιθέτως τον άκουσα να λέει: «Δύο ομάδες είναι στην καρδιά μου. Η Νίκη Βόλου και ο Πυρσός». Αυτό για όσους βιάστηκαν να πουν τα δικά τους.

ΥΓ4: Δεν το βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και όχι τίποτα άλλο, αλλά τζάμπα ετοιμάζεται η εκδρομή...

ΥΓ5: ΚΟΥΙΖ ΑΣΧΕΤΟ: Πήγε πρωί πρωί στο μαγαζί, όταν τον ενημέρωσαν πως είχαν καεί οι τηλεοράσεις. Έλα όμως που κάποιος είχε βάλει ανάποδα τις μπαταρίες στα τηλεκοντρόλ κι αυτός ακόμα ψάχνει τον «δράστη»… Ονόματα δεν λέμε…

ΥΓ6: «Δεν είμαι καλά, θέλω να πάω σπίτι, καταλαβαίνεις» έλεγε ο Νικολάκης, αλλά ο «φαρμακοποιός» ατάραχος συνέχιζε τη δουλειά του. Στο τέλος, όμως είχαμε μόνο καληνύχτα και τζάμπα έμενε άυπνος ο Νικολάκης.

ΥΓ7: Πάμε τον ύμνο: «Τασιά μωρή Τασιά, σαν πάς στην εκκλησία…». Βαρέθηκα να το ακούω το Σάββατο.

Αεράτος ο αυθεντικός (και αλλεργικός με τους ρουφιάνους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: