Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΠΥΡΕΣ... ΜΠΥΡΕΣ... ΜΠΥΡΕΣ... ΠΥΡΣΑΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ...

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ…Τεράστια εκδρομή στη Νιγρίτα από τους biancoverde, αλλά μας τα χάλασε η ομάδα. Κακή εμφάνιση και ήττα από το Βισαλτιακό που στάθηκε τυχερός στη φάση του γκολ και πήρε τελικά τη νίκη. Για το αγωνιστικό κομμάτι θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς να κρίνουμε την ομάδα. Δεν θα την κρίνουμε από ένα παιχνίδι, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες και με τον κόσμο στο πλευρό σου πρέπει να κερδίζεις αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα. Κατά τα άλλα μεγάλη εκδρομή από τους Πυρσάκηδες. Γύρω στα 30 άτομα με πούλμαν και 200 συνολικά στις κερκίδες, αλλά φωνή έβγαζαν μόνο οι 20 ηρωϊκοί Πυρσάκηδες που δεν ξενέρωσαν από την ήττα.
«Πύραυλος» το πούλμαν της ομάδας και το αλκοόλ άφθονο για τους Πυρσάκηδες. Πήρε φωτιά η καντίνα στη Νιγρίτα.Μ ελίγα λόγια τους πήραμε… σβάρνα. Μπορεί να μας πείτε αλκοολικούς αλλά δε νομίζω να ενοχλήσαμε κανέναν. Ήπιαμε τα ποτά φωνάξαμε για την ομάδα, αλλά τελικά χάσαμε. Δεν ξενερώνουμε όμως και συνεχίζουμε.
Απολογισμός: 1 μπουκάλι τζόνι, 1 μπουκάλι σιβας, 7 κιλά κρασί χορηγία από τη γυαναίκα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, 200 μπύρες και ένα γκολ από το Βισαλτιακό. Μπράβο στην αστυνομία και τον διευθυντή της περιοχής για την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία. Βρέθηκε πάντως ένας ψευτόμαγκας να την πέσει στους Πυρσάκηδες, αλλά η παρουσία του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ήταν αρκετή για να γίνει… λαγός ο χωριάτης από τη Νιγρίτα.
Για την ιστορία το γκολ του Βισαλτιακού πέτυχε ο Πεχιλβανίδης στο 73’ με κοντινό πλασέ ενώ για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν οι:
ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ: Πουλάκης, Παραλίκης, Συρόπουλος, Κουκουλής, Πασχαλούδης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης, Τσιντογιάννης (57’ Ζέτας), Φεύγας (83’ Θεοδωρίδης), Ελευθεριάδης, Κουτσιάκης (90’ Αλεξανδρίδης).
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Συρινίδης, Μπουτογιάννης, Κουρδάκης, Στουρνάρας, Μπλιθικιώτης, Σερέτης, Βελώνης, Μπαμπουλής, Πανούσης (80’ Πουγιότας), Χατζής (68’ Γκαμπόρ), Γεωργίου (30’ Αθανασιάδης).
Καλή η διαιτησία του Αγγελάκη (Μακεδονίας) που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Φωτιάδη, Κουκουλή Παραλίκη, Μπουτογιάννης και Μπλιθικιώτη.
Κρίμα τόσες μπύρες ρε γαμώτο...

Πυρσέ ολέ, ολέ ολέ ολέο… Πυρσέ θα πίνω, θα τραγουδώ θα λέω… Πυρσέ ολέ ολέ ολέ ολέο…

Αεράτος ο αυθεντικός (και ακόμα ζαλισμένος από τις μπύρες)

1 σχόλιο:

MPEMPHS/ACAB είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΒΑΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ?????