Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Απίστευτη εκδρομή σε ρυθμούς... pink floyd & black sabbath

Αεράτοι μου καλημέρα...
Ακόμα να συνέλθουμε από την εκδρομή στη Νιγρίτα. Μεγάλη εκδρομή παρά την πίκρα από την ήττα. ΒΑΞΑΜΕ τελείως... Τρελό γέλιο στο πούλμαν και άφθονο αλκοό. Κι επειδή κάποιοι βιάστηκαν να πουν διάφορα, εμείς πίνουμε τις μπύρες και τα τσίπουρα μας αλλά αυτός που οδηγάει είναι πάντα νηφάλιος. Κι αυτό γιατί βγήκαν αμέσως κάποιοι να κράξουν. Καλύτερα να κοιτάξουν τη δουλειά τους και μετά να ασχοληθούν με τους οργανωμένους. Τα πάντα είχε αυτή η εκδρομή εκτός από νίκη.
Πολύ γέλιο, ζωντανή σύνδεση με ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ανταπόκριση μέσα από το πούλμαν στη Αθήνα, με λίγα λόγια περάσαμε τέλεια. Η αλήθεια είναι πως στις καντίνες στη Νιγρίτα μας «φοβήθηκαν» τόσο που τρώμε και τόσο που πίνουμε. Για όλους τους Πυρσάκηδες λοιπόν αφιερωμένο το παρακάτω video το οποίο ήρθε πρωί πρωί στον Αεράτο και δεν ξέρω αν είναι από την εκδρομή στη Νιγρίτα αλλά έβγαλα ατελείωτο γέλιο και φανταστείτε πως τρελένομαι για pink floyd & black sabbath. Απολάυστε το, εξαιρετικά αφιερωμένο στους Πυρσάκηδες που ταξίδεψαν μέχρι τη Νιγρίτα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΗΧΟ... ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!

Κατά τα άλλα μεγάλο φιλικό παιχνίδι έδωσαν οι παλαίμαχοι με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή και το σκορ (ήττα με 3-4) λίγο μετράει. Άλλη μία εκπληκτική αναμέτρηση από τους παλαίμαχους που δείχνουν ιδιαίτερα δραστήριοι και τη φετινή χρονιά και μας ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις. Είχε και τρίτο ημίχρονο το φιλικό σε ταβέρνα της πόλης και εκεί έμαθα πως παίχτηκε μεγάλη... μπάλα!!! Πάντα τέτοια!!! Για το ματς στη Νιγρίτα τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο γκρίνια με το καλημέρα. Δεν λέω η ομάδα δεν ήταν καλή, αλλά θα αρχίσουμε τα ίδια πάλι. Κριτική από το πρώτο παιχνίδι; Συμφωνώ πως δεν είναι το θέμα η ήττα αλλά η εμφάνιση. Ας παίξεις λίγο μπάλα κι ας χάσεις, αλλά όχι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να βγάλουμε πάλι τα... φτυάρια. Χαλαρώστε λίγο ρε μάγκες και σας το λέει κάποιος ο οποίος «κράζει» περισσότερο από τον καθένα. Λίγο υπομονή και στήριξη θέλει η ομάδα, για το αγωνιστικό κομμάτι μιλάω πάντα και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις.

ΥΓ1: ΜΠΥΡΕΣ, ΜΠΥΡΕΣ, ΜΠΥΡΕΣ, Πυρσάρα τα μυαλά μας πήρες...

ΥΓ2: Βάξατε τελείως ρε...

ΥΓ3: Είχαμε σημαντικές απουσίες στην πρώτη εκδρομή, αλλά πιστεύω στην επόμενη θα έρθουν όλοι...

ΥΓ4: Πέσιμο πήγε να γίνει στη Νιγρίτα και από πλευράς διοίκησης δεν πήρε θέση κανείς. Ειδικά ο πρόεδρος που ήταν πάρων στο περιστατικό. Πάλι καλά που ήταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και τον πήρε σβάρνα τον γραφικό που ήρθε να κάνει πέσιμο. Ακόμα ξύλο θα μάζευε αν έκανε το λάθος να χτυπήσει κάποιον.

ΥΓ5: Ποιος χάρηκε περισσότερο στην ομάδα από την ήττα στη Νιγρίτα; Απλή ερώτηση...

ΥΓ6: Να τα λες καλά «γενικέ» και όχι όπως σε βοελύουν κάποια πράγματα. Ειδικά αυτά που αφορούν άλλους και όχι εσένα...

ΥΓ7: Κάτι πήρε το αυτί μου πως θα υπάρξει μεγάλο μπάρπεκιου στις εκλογές στα Γρεβενά. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...

ΥΓ8: Την Κυριακή το γήπεδο βλέπω να γεμίζει υποψήφιους βουλευτές... Θα πάει το γλύψιμο σύννεφο πάλι από κάποιους...

ΥΓ9: Κάποιοι μάλιστα άρχιζαν να «τάζουν» βοήθεια στον Πυρσό μπας και τσιμπήσουν καμία ψήφο. Και φανταστείτε δεν ξέρουν τι σχήμα και τι χρώμα έχει η μπάλα. Ωραία πράγματα... Γουστάρω...

ΥΓ10: Μετά από καιρό εμφανίστηκε και ο άνθρωπος... φάντασμα!!! Μας είχες λείψει...

Αεράτος ο αυθεντικός (λατρεύω το paranoid)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ 12 ΧΠΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΧΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΑΛΕΞΕΙ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΗΟΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΠΟΝΙΑ ΤΑΜΙΑΣ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.
ΕΙΝΑΙΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΤΟ ΔΠΟΜΟ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Υ.Γ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΠΗΣ