Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ…

Μπάλα σε χωράφι δεν παίζεται…

Τελικά το φαινόμενο της γκρίνιας και της μουρμούρας στα Γρεβενά είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Μία ήττα έκανε η ομάδα και συμφωνώ με κακή εμφάνιση, αλλά καθίστε ρε μάγκες, μια ήττα δηλαδή έφερε την καταστροφή. Χάσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο.
Και ξέρετε καλά πως ο Αεράτος είναι ο πρώτος που ασκεί κριτική χωρίς να έχει υπομονή όπως κάποιοι άλλοι, αλλά αυτό που έγινε μετά το ματς με το Βισαλτιακό δεν έχει προηγούμενο. Μια ήττα ήρθε ρε αδέρφια σ’ ένα κάκιστο γήπεδο. Σ’ ένα γήπεδο χωράφι που μόνο μπάλα δεν μπορούσε να παιχτεί. Κι όποιος πάτησε στον αγωνιστικό χώρο ξέρει καλά τι εννοώ. Μίλησα με παίκτες της ομάδας και όλοι αυτό είπαν. Σε τέτοιο χωράφι δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλα πώς να το κάνουμε δηλαδή… Αυτό για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Όσο γι’ αυτούς τώρα που γκρινιάζουν γιατί χρησιμοποίησε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και όχι άλλους, γιατί έβαλε άλλους παίκτες σε λάθος θέσεις, αυτά είναι θέματα του προπονητή φίλοι μου και δεν θα τα σχολιάσω εγώ. Ο κόουτς έχει κάνει τις επιλογές του, αυτός στήνει την ομάδα κι αυτός θα κριθεί στο τέλος από τα αποτελέσματα. Όχι όμως να τον κρίνουμε από το πρώτο παιχνίδι. Ήμαρτον δηλαδή μ’ αυτή τη γκρίνια… Ας στηρίξουμε την ομάδα και όταν πρέπει να κράξουμε και να ασκήσουμε κριτική να είστε σίγουροι πως εμείς πρώτοι θα είμαστε αυτοί που θα το κάνουμε. Ξεχνάμε το μας με το Βισαλτιακό και πάμε για τη νίκη στο ματς με το Θερμαϊκό. Όλοι γήπεδο να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα για τη νίκη.
Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή και αφήστε στην άκρη τις όποιες γκρίνιες και τις όποιες μιζέριες. Όλοι μαζί κοντά στην ομάδα…

ΥΓ1: Καλά θα κάνει ο κύριος (της διοίκησης φαντάζομαι) που ενημέρωσε τον κόουτς για τον Αεράτο κι αυτά που γράφει, να τον ενημερώσει καλά και για κάποια άλλα πράγματα στην ομάδα για να μην αναγκαστώ να το κάνω εγώ και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Εγώ «γραφικέ» μου παράγοντα και άσχετε με τη μπάλα (είτε έχεις παίξει μπάλα είτε όχι) δεν πρόκειται να χαλάσω φιλίες εξαιτίας λόγια άλλων. Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε να τα λες ΟΛΑ και όχι μόνο αυτά που σε συμφέρει να λες. ΓΚΕ ΓΚΕ;;;;

ΥΓ2: Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές των Γρεβενών έκλεισαν θέση για τα επίσημα στο ματς με το Θερμαϊκό. Άμα τίποτα τώρα θα γίνω κακός όμως… Ρε ουστ από δω όλοι… (Για την ακρίβεια όχι όλοι, αλλά κυρίως αυτοί που θα σκάσουν μύτη στο γήπεδο πρώτη φορά) .

ΥΓ3: Κάποιοι παρακαλάνε για δεύτερη ήττα της ομάδας αλλά δεν θα τους περάσει…

ΥΓ4: Πόσο πληρώνει να σκοράρει πρώτος ο Κοπούνοβιτς. Επιστρέφει ο παιχταράς και η ομάδα πάει για την πρώτη νίκη.

ΥΓ5: Για το σχόλιο φίλου αναφορικά με τους δύο πρώην παράγοντες του Πυρσού, για τον έναν συμφωνώ απόλυτα. Ο άλλος αν θυμάμαι καλά μπορεί να πρόσφερε στην ομάδα αλλά την κατέστρεψε κιόλας μια φορά, αν θυμάμαι καλά.

ΥΓ6: Στης 4 Οκτώβρη ο Αεράτος ψηφίζει ΠΥΡΣΑΡΑ!!!!

ΥΓ7: Αφού σταμάτησα να ασχολούμαι με κάποιους, αυτοί γιατί συνεχίζουν να με πιάνουν στο στόμα τους;

ΥΓ8: Θα πέσει πολύ τσίπουρο το διήμερο των εκλογών. Στα Γρεβενά φυσικά. Εκεί ψηφίζουμε κύριοι και όχι σαν κάποιους άλλους που το παίζουν Γρεβενιώτες, αλλά ψηφίζουν στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στην Κοζάνη…

ΥΓ9: Μπύρε μπύρες μπύρες, Πυρσάρα το μυαλό μας πήρες…

ΥΓ10: Δύο Πυρσάκηδες πήρε το μάτι μου χθες στην εφημερίδα η «Γάτα». Στην πρώτη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν και έριξα πολύ γέλιο…

Αεράτος ο αυθεντικός (πες τα όλα «γραφικέ», για να μην αναγκαστώ να τα πω εγώ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ 12 ΧΠΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΧΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΑΛΕΞΕΙ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΗΟΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΠΟΝΙΑ ΤΑΜΙΑΣ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ.
ΕΙΝΑΙΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΤΟ ΔΠΟΜΟ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Υ.Γ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΠΗΣ