Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΣΤΕ... Φίλε Γιάννη ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

Αεράτοι μου καλημέρα...
Φιλικό έδωσε χθες η ομάδα με τον Κτηνοτροφικό Αστέρα και κέρδισε με 6-0. όπως και με την Καστοριά, όμως έτσι και τώρα δεν θα σταθώ ούτε στο αποτέλεσμα, αλλά ούτε και στην εμφάνιση. Άλλωστε μιλάμε για φιλικό που ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν αγωνίστηκασν πολύ στο φιλικό στην Καστοριά. Άλλο είναι το θέμα που θέλω να σχολιάσω σήμερα. Για την ακρίβεια να ζητήσω μία μεγάλη συγνώμη από κάποιον που θεωρώ πως άθελα μου ίσως να έθιξα σε προηγούμενη δημοσίευση. Κια ξέρετε καλά πως ο Αεράτος μπορεί να ζητάει κατά καιρούς από κάποιους να πουν μια συγνώμη, αλλά όταν ο ίδιος κάνει λάθος και πρέπει να το πει είναι ο πρώτος που ζητάει συγνώμη. Το έκανα άλλωστε και πριν από λίγες ημέρες με τον προπονητή της ομάδας αναφορικά με τη στάση του στο φραστικό επεισόδιο ποδοσφαιριστή μας με τον προπονητή της Καστοριάς.

Έγραψα λοιπόν σε παλιότερη δημοσίευση μου γι’ αυτόν τον ΚΑΠΟΙΟ που διέκοψε το Νομάρχη την ώρα που διάβαζε ένα κομμάτι του Αεράτου. Το ΥΓ φυσικά αυτό δεν ήταν αρνητικό προς το συγκεκριμένο δημοσιογράφο απλώς η διατύπωση του ήταν λανθασμένη και ίσως παρεξηγήθηκε από κάποιους. Την ερώτηση λοιπόν έκανε ο Γιάννης Καραγιάννης και πιστέψτε με το ίδιο θα έκανα κι εγώ στη θέση του. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο/δημοσιογράφο τον εκτιμώ ιδιαίτερα και είναι από τους λίγους επαγγελματίες στο αντικείμενο του στην πόλη μας. Του οφείλω μία συγνώμη και θέλω εδώ να πω πως δεν ανέφερα το όνομα του για να μην βγουν πάλι οι καλοθελητές όλοι και πουν κοιτα να δεις ο Γιάννης είναι «κολλητός» του Αεράτου. Ούτε καφέ δεν έχουμε πιει με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, αλλά το ότι τον παραδέχομαι στη δουλειά του αυτό είναι άλλο θέμα. Ανέφερα επίσης πως σε παλιότερο δημοσίευμα του, έκανε αναφορά στον Αεράτο και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα ούτε το ΥΓ2 αλλά ούτε και το ΥΓ3 δεν αφορούσαν αυτόν. Άλλωστε άλλοι είναι τα «παπαγαλάκια» στην πόλη και άλλοι αυτοί που ο Αεράτος τους κάνει μάγκες διότι πολύ απλά είναι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο. Καλύτερα να μην αναφέρω ονόματα γιατί θα γίνω κακός πάλι.
Μια μεγάλη συγνώμη λοιπόν και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά έγινα κατανοητός. Άλλωστε ο Γιάννης ήταν από τους πρώτους που έδειξαν ενδιαφέρον για την πρόταση του Αεράτου να μαζευτούν κάποια στιγμή όλοι όσοι ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ και με τον Πυρσό συγκεκριμένα σε συδνυασμό και μ’ αυτούς που δεν ζουν στα Γρεβενά με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της ομάδας και της πόλης. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι υπόλοιποι με ενδιαφέρει, όμως τουλάχιστον ο Γιάννης Καραγιάννης να κατάλαβε πως ήταν απλώς λάθος διατύπωση και σε καμία περίπτωση αιχμή προς τη δουλειά του. Και πάλι ΣΥΓΝΩΜΗ, πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα ο Πυρσός.

ΥΓ1: Το «παπαγαλάκια» πήγαινε σ’ αυτούς που πίνουν καφέ τσάμπα και μετά... γλύφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και ξέρουν αυτοί ποιοι είναι.

ΥΓ2: Όσο γι’ αυτούς που κάναμε μάγκες, καλό θα ήταν να θυμηθούν τι σχέση είχαν με τον Αεράτο πριν γίνουν κολλητοί με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Πυρσού και θα καταλάβουν σε ποιους αναφέρομαι.
ΥΓ3: Σας έγραψα για μεγάλο φιλικό των παλαιμάχων και έμαθα πως αυτό θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. έμαθα πάντως πως ετοιμάζεται και μεγάλο τουρνουά παλαιμάχων στην πόλη μας.

ΥΓ4: Μόλις πήρα στα χέρια μου το πρώτο μέρος από το υλικό από το Κιάτο.

ΥΓ5: Τι έγινε ρε γιατρέ, το κεντρί το βρήκαμε ή όχι ακόμα;

ΥΓ6: Ο ένας τα λουκανικοπιτάκια και ο άλλος τα ροξάκια. Έγινε μεγάλη μάχη λέμε...

ΥΓ7: Ποιοι κάνουν τον κινέζο στο θέμα της παραίτησης του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ;

ΥΓ8: Κάτι πήρε το αυτί μου πως ίσως να μην ξεκινήσει το πρωτάθλγημα το Σαββατοκύριακο. Χλωμό το βλέπω.

ΥΓ9: Κάτι άκουσα πως θα έχει μπάρμπεκιου απόψε στο σύνδεσμο, αλλά τον Αεράτο δεν τον κάλεσε κανένας. Μπράβο ρε αλάνια...

ΥΓ10: Όλα είναι θέμα αγοράς και ζήτησης φίλε μου. Δίνω τόσα, θέλω τόσα. Αν εσύ ζητάς παραπάνω θα πάω στον άλλο που μου τα δίνει με τόσα. Απλά είναι τα πράγματα.

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ)

1 σχόλιο:

gate2 είπε...

mparmpekiou stis 8 simera