Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Φιλικό το Σάββατο με την Καστοριά του... ΜΙΚΙ ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ

Αεράτοι μου καλημέρα...
Μεγάλη είδηση έφτασε χθες στα αυτιά μου. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς ανέλαβε την Καστοριά. Αυτή η μεγάλη παιχτάρα που φόρεσε τη φανέλα του Πυρσού, ίσως κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος «ξένος» που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Πυρσάρας και βάζω το ξένος σε εισαγωγικά διότι από κάποιους άλλους στην πόλη ο Μίκι ήταν πολύ πιο Γρεβενιώτης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ας μην μιλήσουμε πάλι για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Πυρσάρα.
Η ουσία είναι πως αναλαμβάνει την Καστοριά και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πυρσό στο βόρειο όμιλο της Γ’ εθνικής. Το Σάββατο μάλιστα θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ομάδα των Γρεβενών σε φιλικό παιχνίδι που έκλεισε πριν από λίγο για το Σάββατο στις 5.30 στην Καστοριά.
Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα έστω κι αν είναι αντίπαλος του Πυρσού. Στην καρδιά του γνωρίζουμε πως υπάρχει πάντα ο Πυρσός.
ΜΙΚΙ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΣΑΡΑ...

ΥΓ1: Γίνεται προσπάθεια για μεγάλο φιλικό με ομάδα Β’ εθνικής στα Γρεβενά.

ΥΓ2: Όταν θα έρθει ο Μίκι Γρεβενά με την Καστοριά κάποιοι μάλλον θα ντραπούν να πάνε στο γήπεδο...

ΥΓ3: Σκάει... μπόμπα μέχρι το βράδυ!!! Λίγο υπομονή!!!

ΥΓ4: Δέκα πράγματα λέει , το ένα να πιστεύετε...

ΥΓ5: Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής στη διοίκηση. Είπα να γράψω μια μ...α και αμέσως τσίμπησαν κάποιοι.

ΥΓ6: Πάνω απ’ όλα ο Πυρσός πρόεδρε. Έτσι δεν είναι;

ΥΓ7: Υπάρχει μέλος του ΔΣ του Πυρσού που αν δεν κάνω λάθος είναι και το στο ΔΣ της Ένωσης που όταν ο Τσίρκοβιτς έφυγε από την ομάδα είχε μιλήσει με ιδιαίτερα υποτημιτικά σχόλια για τον Μίκι. Αλήθεια θα έχει το θάρρος και τα... φρύδια να τον χαιρετήσει και πάλι; Για να σε δω ρε γατάκι!!! Ή μήπως θα κάνει τον κινέζο;;;

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του Τσίρκοβιτς)

3 σχόλια:

Αεράτος... είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο (ΑΝΩΝΥΜΟ) από τα Τρίκαλα και τον (SNAKES) από Θεσσαλονίκη για τα σχόλια τους, αλλά είπα σε προηγούμενη δημοσίευση πως δεν θα επιτρέψω ξανά κανένα σχόλιο που θα περιέχει υβριστικούς ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (βλέπε φλώρε, τυρόγαλα, κ.λ.π). Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η μαλακία. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα οι οπαδοί μεταξύ μας. Άλλο πράγμα το πείραγμα και το κάζο στην κερκίδα και άλλο να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις και να τρωγόμαστε μεταξύ μας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Ευχαριστώ πολύ...

Αεράτος ο αυθεντικός (δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν υγειή οπαδό άλλης ομάδας)

Ανώνυμος είπε...

TOTE ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. 1-0 ΑΝΤΙ 4-1 ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ 7000 ΛΑΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΚΑΦΛΙΑ.


ΥΓΙΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΟΤ

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΘΕΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΕΝΙΚΑ.

ΑΟΤ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ