Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΠΥΡΣΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΙΣΧΥΡΟ 12ο ΠΑΙΚΤΗ

Ρίξτε μια ματιά στις δύο φωτογραφίες και ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. Εντός έδρας βλέπουμε... τέννις και εκτός έδρας πουλάμε... ΤΡΕΛΑ. Το γιατί πρέπει να το ψάξουν όλες οι πλευρές μαζί.

Χθες θίξαμε ένα θέμα αναφορικά με την κερκίδα στα εντός αλλά και εκτός έδρας παιχνίδια. Κάτι που είδαμε και πέρυσι. Εντός έδρας ΕΚΚΛΗΣΙΑ και εκτός έδρας απίστευτη ΤΡΕΛΑ από τους οπαδούς του Πυρσού. Τι φταίει δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει ο Πυρσός να αποκτήσει και πάλι την καυτή έδρα των προηγούμενων χρόνων έτσι ώστε να φοβάται ο κάθε αντίπαλος που έρχεται στα Γρεβενά. Κι αυτό θα θα επιτευχθεί με την άριστη συνεργασία μεταξύ και των δύο πλευρών. Πολύ καλή η συνεργασία μέχρι τώρα μεταξύ διοίκησης και οργανωμένων, αλλά ίσως θα ήταν προτιμότερο να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα βήματα για μια καλύτερη κερκίδα. Και εντός και εκτός έδρας. Να καταλάβουν και οι ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες τους έτσι ώστε ο Πυρσός να βρει και πάλι τον δυνατό 12ο παίκτη του.
Και οι δύο πλευρές το θέλουν αυτό και οι δύο πλευρές θα πρέπει να το πιστέψουν και να προσπαθήσουν να το πραγματοποιήσουν. Με πράξεις και όχι μόνο με λόγια και υποσχέσεις. Διότι πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα είναι ο Πυρσός. Διότι όπως λέει και το γνωστό τραγούδι: Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα!!!

ΥΓ1: Πολύ ντόρος έμαθα πως έγινε στις τάξεις των παραγόντων αναφορικά με το σχόλιο μου για δηλώσεις και... κωλοτούμπες πρώην παράγοντα για πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Δεν είπα ποτέ ότι τον έβρισε, αλλά ότι αναφέρθηκε με ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια συγκρίνοντας τον με άλλους ποδοσφαιριστές. Ονόματα δεν θέλω να πω. Παλιός ποδοσφαιριστής, παλιός παράγοντας, παλιός πρόεδρος, πρώην και νυν μέλος διοίκησης είναι. Δεν είναι πολλοί νομίζω αυτοί... Και για όσους επιμένουν εγώ μιλάω με στοιχεία και αποδείξεις και αναγκάστηκα να ψάξω σε αρχεία σταθμών και εφημερίδων και να ακούσω εκπομπές και παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές με το φοβο πως ίσως μπορεί να έκανα λάθος. Έλα όμως που η μνήμη μου δεν με... πούλησε. Το ξαναλέω δεν είπα ποτέ πως έβρισε, απλώς ότι μίλησε απαξιωτικά ενώ τώρα τον αποθεώνει και κάνει τον...κινέζο. Αν πίκρανα κάποιους άλλους άθελα μου συγνώμη!!! Περασμένα ξεχασμένα, όμως. Δεν βαριέστε, υπάρχουν άλλωστε πιο σημαντικά πράγματα για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε.

ΥΓ2: Τελικά τρεις άνθρωποι βάζουν... φιτίλια. Τον έναν τον ήξερα (στον γνωστό ερασιτέχνη παράγοντα αναφέρομαι που μπήκε στη διοίκηση τα τελευταία δύο χρόνια). Για τον «ΤΕΝΕΚΕ» το έμαθα χθες. Για τον τρίτο της παρέας δεν το περίμενα γιατί απλώς δεν με ξέρει και δεν τον ξέρω... Για άλλο πράγμα πήγα να «ψαρέψω» κάποιον και έβγαλα... λαβράκι.

ΥΓ3: Ανεβαίνει σιγά σιγά η ομάδα. Λίγο υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα... Θα έρθουν και τα γκολ ρε γκρινιάρηδες...

ΥΓ4: Πολύ γκρίνια και για τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν είδα να γκρινιάζει κανένας για το γεγονός πως όπου γάμος και χαρά το γήπεδο που αγωνίζεται ο Πυρσός χρησιμοποιείται από όλους και για τα πάντα. Παίζει ο Πυρσός και τα Αεράτα, ας μην το επιβαρύνουμε και με άλλες δραστηριότητες. Πως να παίξεις μετά μπάλα και να μην έχεις τραυαμτισμούς όταν το γήπεδο είναι... χωράφι.

ΥΓ5: Ένας φίλος από τα παλιά έσκασε μύτη Γρεβενά και κάποιοι δεν σήκωναν ούτε τα τηλέφωνα. Μόνο οι πραγματικοί φίλοι δεν τον ξέχασαν...

ΥΓ6: Ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός στην πόλη καια μαθαίων πως οι υποσχέσεις προς τον Πυρσό πηγαίνουν... σύννεφο.

ΥΓ7: Για το Βασίλη συμφωνώ... Το έχω ξαναπει και θα το λέω όσο ο φίλος συνεχίζει να στέλνει το συγκεκριμένο σχόλιο.

ΥΓ8: Μήπως κέρδισε καμία άλλη ομάδα πιο εύκολα από τον Πυρσός σε όλο το πρωτάθλημα και δεν το κατάλαβα; όλοι αγχωτικά και δύσκολα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους. Χαλαρώστε λοιπόν...

ΥΓ9: Στις 4 Οκτωβρίου ο Αεράτος ψηφίζει Πυρσό!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και καλοπροαίρετος πάνω απ’ όλα)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΤΙ ΤΕΝΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΝΤΟΣ; ΑΦΟΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΠΥΡΣΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.

ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

KAI MHN ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΡΙΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΔΑΣΚΑΛΟ" ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ

ΑΟΤ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως ότι πρέπει οι οργανωμένοι και η διοίκηση να έρθουν πιο κοντά, να μιλήσουν μεταξύ τους ανοιχτά και χωρίς παρωπίδες για το τι φταίει και το γήπεδό μας θυμίζει εκκλησία.
Κάνω και εγώ μία έκκληση για μισ συζήτηση που θα βάλει τα πράματα στη θέση τους με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα.
Έτσι όπως πηγαίνει πάντως το πράμα δε νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει πάλι τις καρδιές μας και να βοηθηθεί στη δύσκολη προσπάθειά της.