Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ μίλησε στο aerata.blogspot.com

Ισόπαλο και μάλιστα χωρίς σκορ τελείωσε ένα ακόμη φιλικό του Πυρσού αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πιερικό. Δύσκολος αντίπαλος και για ένα ακόμη παιχνίδι η Πυρσάρα δεν δέχτηκε γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κιόλας. Άμυνα... γρανίτης, αλλά μπροστά μας λείπει το γκολ κι αυτό πιστεύω το έχει καταλάβει και ο προπονητής μας.
Με τα καλύτερα λόγια πάντως μίλησε ο τεχνικός του Πιερικού για τον Πυρσό, Μάκης Κατασαβάκης.

«Ομάδα που τρέχει και ξέρει
να αμύνεται ο Πυρσός»

Ο έμπειρος τεχνικός σε συνομιλία που είχε με συνεργάτη του aerata.blogspot.com δήλωσε μεταξύ άλλων για την φιλική αναμέτρηση, αλλά και για τον Πυρσό λέγοντας: «Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο για τους προπονητές έτσι ώστε να δουν σε τι κατάσταση είναι η ομάδες. Εμείς είμαστε πολύ κουρασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία καικάτι ανάλογο ισχύει πιστεύω και για τον αντίπαλο. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο ξεκίνημα. Ο Πιερικός φέτος θα είναι μια ομάδα συνόλου και δεν θα βασίζεται απλώς σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάκη Κατσαβάκη.

«Θα είναι από τις δυνατές
ομάδες της κατηγορίας»

Αναφορικά με τον Πυρσό ο έμπειρος τόνισε: «Πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά μ’ εντυπωσίασε. Είναι μια δυαντή ομάδα που τρέχει αρκετά και ξέρει να αμύνεται πολύ καλά. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, αλλά η Γ’ εθνική είναι δύσκολη κατηγορία και αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Η εικόνα πάντως που έδειξε στο φιλικό ήταν θετική. Δεν ξέρω τι στόχο έχουν θέσει οι άνθρωποι των Γρεβενών για τη χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, αλλά πιστεύω πως θα είναι μία από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα των Γρεβενών» ήταν τα λόγια με τα οποία κατέληξε ο τεχνικός του Πιερικού Μάκης Κατσαβάκης.

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του κόουτς Μάκη (αν και στα Γρεβενά ένας είναι ο κόουτς Μάκης με τον οποίο επίσης είμαι κολλητός))

4 σχόλια:

ραντεβου στο... πέταλο είπε...

Μάγκες η Πυρσάρα έπαιξε μεγάλη μπάλα με τον Πιερικό ίσως η καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα της ομάδας. Μπορεί να μην σκοράραμε, αλλά η ομάδα ήταν σούπερ. Ο Πυρσός έδειχνε ομάδα Β' εθνικής και ο Πιεριός ομάδα Γ' κατηγορίας. Ήμουν στο γήπεδο και ο κόσμος του Πιερικού χειροκροτούσε τον Πυρσό. Αυτά είναι... Άντε μωρή Πυρσάρα..

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς φυσικά Αεράτε για το Μάκη τον Καραγιώργο τον κόουτς των μεγάλων περσινών επιτυχιών της ομάδας νέων του Πυρσού και βοηθό προπονητή πέρσ!!!!

bantalo ergatikes 2 είπε...

vlahi tin tetarti ths sas gam... i asa

Ανώνυμος είπε...

Tsirakia ths karditsas pvta ua deinopauhsh h ASA kai meta h seira sas