Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΠΥΡΣΟΣ - ΚΕΚΡΥΡΑ 1-0


Ένα γκόλ έκρινε την φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Πυρσού και της Κέρκυρας, αγώνας που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γρεβενών και έιχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 500 περίπου θεατές. Ο Πυρσός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ο νεαρός Μπουγιώτας στο 5΄μόλις λεπτό πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.
Ο Πυρσός ξεκίνησε με τους Φιρινίδη, Στουρνάρα, Νάϊντο, Κουρδάκη, Μπουτογιάννη, Σερέτη, Μπλιθικιώτη, Μπανούση, Βελώνη, Παππουλή και Μπουγιώτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Μιχαλήτσος προχώρησε σε 8 συνολικά αλλαγές περνώντας τους Σκιαθίτη, Κοσμίδη, Αλεξανδρή, Χατζή, Δουλκερίδη, Γιακάκογλου, Δούμα και Γεωργίου.

H ομάδα της Κέρκυρας παρατάχθηκε με τους Σιαράβα, Gustavo, Μπουτζίκο, Βενέτη, Πελαγία, Μακρυδημήτρη, Flavio, Γιαννιτσανάκη, Κοντοδήμο, Matos, Βακουφτσή ενώ αγωνίστικαν και οι Ψωμιάδης, Βιτουλαδίτης, Κολοτούρος, Ιωάννου, Μουστόγιαννης, Νικολόπουλος και Reuperne
Μετά το τέλος του αγώνα ο πρώην τερματοφύλακας του Πυρσού, Μιχάλης Ψωμιάδης σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε, έστω και ως αντίπαλος σε ένα φιλικό παιχνίδι στα Γρεβενά και ότι ο Πυρσός και ο κόσμος του θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του… Όσο για το πώς είδε τη νέα ομάδα του Πυρσού τόνισε ότι θα πάει πολύ καλά, γιατί έχει και έμπειρους, αλλά και νεαρούς αξιόλογους παίχτες…Στόχος της ομάδας του, της Κέρκυρας, δεν είναι άλλος από την άνοδο στα σαλόνια της super league…

Πήγη: greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: