Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΕΡΑΤΟΥ... Στο καλό και να μας γράφεις!!!

«ΥΓ2: Κάποιος από τις νέες μεταγραφές, έμαθα πως άρχισε να γκρινιάζει γιατί δεν ξεκινάει. Άκουσα μάλιστα ότι σκέφτεται ακόμα και να φύγει. Αδερφέ, δεν παρακαλάμε κανέναν στην Πυρσάρα. Αν δεν σ’ αρέσει στο χωριό σου. Στον Πυρσό θα παίζουν πλέον αυτοί που αξίζουν και όχι αυτοί που πρέπει να παίξουν επειδή ξέρουν με ποιους να κάνουν παρέα».


Δεν προλάβαμε να την γράψουμε την πληροφορία που είχαμε και... τσουπ βγήκε η διοίκηση της ομάδας και μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση να αποκαλύψουμε το όνομα. Στο υστερόγραφο 2 της προηγούμενης δημοσίευσης αναφέρομαι το οποίο αναφερόταν στον ποδοσφαιριστή που σκεφτόταν να φύγει. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικά άλλοι οι λόγοι που ζήτησε να φύγει, εγώ έμαθα πως στράβωσε που δεν έπαιζε. Δεν θα πω περισσότερα, απλώς άλλη μία δικαίωση του Αεράτου. Δείτε την ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Πυρσός ανακοινώνει ότι: ο ποδοσφαιριστής Παύλος Βαγκέλι ζήτησε την αποχώρηση του από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και το αίτημά του έγινε δεκτό.
Η ΠΑΕ Πυρσός ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τον επαγγελματισμό του και την ευσυνειδησία που έδειξε κατά την παρουσία του στην ομάδα.

Στο καλό και να μας γράφει... Πάνω απ’ όλους ο Πυρσός. Όποιος έχει διαφορετική άποψη μπορεί να πάει σπίτι του. Το μόνο κακό είναι πως τη συγκεκριμένη μεταγραφή τη διαφήμιζε πάρα πολύ ο πρόεδρος. «Έκλεισα Βαγκέλι» έλεγε αριστερά και δεξιά λες και είχε κλείσει το Ζαμπρότα. Δεν βαριέστε όμως, η ηρεμία της ομάδας δεν πρόκειται να χαλάσει φέτος από κανέναν ποδοσφαιριστή.

Θέλετε κι άλλη είδηση τώρα; Υπάρχει κι άλλος στραβωμένος για τον ίδιο λόγο ποδοσφαιριστής στην ομάδα και δεν αποκλείω να έχουμε την ίδια εξέλιξη με τον Βαγκέλι. Κάντε λίγο υπομονή και μπορεί η διοίκηση να βγάλει και νέα ανακοίνωση λύσης συνεργασίας.

Κατά τα άλλα είχαμε χθες τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας. Καλή χρονιά να έχουμε λοιπόν με υγεία πάνω απ’ όλα για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το παρών έδωσε σύσσωμο το ΝΕΟ ΔΣ αλλά για μία ακόμη φορά ένας ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση. Ονόματα δεν λέμε η φωτογραφία μιλάει άλλωστε από μόνη της.


Έχει πάντως πολύ πλάκα να δείτε τις αντιδράσεις των παικτών την ώρα που μιλάει ο αντιπρόεδρος της ομάδας παρουσία και του γενικού αρχηγού. Κάποιοι τον κοιτάνε στα μάτια, κάποιοι άλλοι έχουν σκύψει το κεφάλι και σκέφτονται τα δικά τους, και κάποιοι άλλοι κοιτάνε στο ταβάνι και μόνο που δεν σφυρίζουν αδιάφοροι...

Όσον αφορά τώρα τα νέα της Καλλιθέας, αντίπαλου του Πυρσού στο παιχνίδι κυπέλλου στις 22 Αυγούστου, αλλά και του Βισαλτιακού αντίπαλου του Πυρσού στην πρεμιέρα πρωταθλήματος έχουμε και λέμε:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Καλλιθέας, απαντώντας στο δελτίο Τύπου της ομώνυμης ΠΑΕ, για την εγκατάλειψη του χώρου των αποδυτηρίων:
«Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας συναισθανόμενη τις ανησυχίες των διοικούντων και μετόχων την ΠΑΕ Καλλιθέα θα προχωρήσει στο άμεσο βάψιμο των αποδυτηρίων, έτσι ώστε να αποφευχθεί το επόμενο βήμα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, δηλαδή τον υποβιβασμό στη Δ' Εθνική». Φιλικό ματς στο «Ελ Πάσο» έχει προγραμματίσει η Καλλιθέα με την Ηλιούπολη την Τρίτη (18.00).

ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ:Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Βισαλτιακός σε φιλικό ματς που έδωσε τη Δευτέρα απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Η σύνθεση του Βισαλτιακού: Ούσιος, Παραλίκης, Συρόπουλος, Κουκούλης, Πασχαλούδης, Λαγκίζος, Φωτιάδης, Ρούμπος, Τσιντογιάννης, Πεχλιβανίδης, Κουρτσιάκης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Πουλάκης, Τσικνίδης, Βάβαλης, Θεοδωρίδης, Φεύγας, Ζέτας, Πρόβατος, Ντόλας, Ελευθεριάδης.

Αυτά τα λίγα για σήμερα, σας αφήνω να ετοιμαστώ για το φιλικό με την Κέρκυρα και τα λέμε και πάλι αύριο. Μην ξεχνάτε πως τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε για τη μεγάλη κόντρα που άνοιξε με αφορμή τον MVP!!!

ΥΓ1: Αδιαφορώ για ότι κι αν λένε... Το ξέρετε το τραγουδάκι; Το αγαπημένο μου είναι και υποδείξεις για το τι θα γράφω δεν γουστάρω από κανέναν. Δημοκρατία έχουμε κύριοι και ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του. Και θα συνεχίσουμε να τη λέμε κι ας στεναχωρούμε κάποιους...

ΥΓ2: Το πήρε το μήνυμα ο «ΤΕΝΕΚΕΣ» και άρχισε να τα γυρίζει όλα όσα έλεγε.

ΥΓ3: ΚΟΥΙΖ: Ποιος κατέβηκε στην Αθήνα, πήγε στα μπουζούκια και επειδή το μαγαζί ήταν γεμάτο και έφαγε πόρτα συστήθηκε ως Δήμαρχος Γρεβενών που ήθελε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του μαγαζιού και καλά για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης. Τελικά μπήκε στο μαγαζί κι έκατσε στο μπαρ... Μιλάω για πολλά χρόνια πριν!!! Στο μαγαζί τραγουδούσε η Άννα Βίση!!! Όποιος το βρει κερδιζει ένα εισιτήριο στην κερκίδα των VIP του γηπέδου.

ΥΓ4: Που είναι τα υπόλοιπα 10.000 ευρώ οέο;

ΥΓ5: Η ομάδα θέλει επιθετικό, ο κόουτς δεν καίγεται, αλλά ο πρόεδρος κάτι έχει στα υπόψη...

ΥΓ6: Άλλος έλεγε ότι πήγε στη Μύκονο και ΗΤΑΝ στη Μύκονο, στη συναυλία του Ρέμου κι άλλος έλεγε ότι πήγε στη Μύκονο και ΗΤΑΝ στον Πλαταμώνα!!! Μια ζωή ψεύτης!!!

ΥΓ7: Χαμηλούς τόνους κρατάει ο νέος τεχνικός, μακριά από κλίκες και όχι μεγάλες κουβέντες κι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους. Κάτι ξέρει ο άνθρωπος...

ΥΓ8: Σκάει... βόμβα τις επόμενες ημέρες στον Αεράτο. Θέμα που θα προκαλέσει πάταγο!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...)

2 σχόλια:

Αεράτος... είπε...

ΓΙA ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ
biancoverde2.blogspot.com

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00 ΜΕ 20:00 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 50€. ΕΝΩ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 6€ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 10€ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗ.

Ανώνυμος είπε...

θελω το διαρκειας στα vip η απαντηση στο κουιζ ειναι ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ...