Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Κάποιοι στον Πυρσό το παίζουν... ΚΙΝΕΖΟΙ!!!

Αεράτοι μου καλημέρα...
Μήπως η τελευταία μεταγραφή του Πυρσού αποτελεί νέα μεγάλη δικαίωση του Αεράτου; Φωνάζαμε τόσο καιρό ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ αλλά ο κόουτς ψάχνει ήδη λύσεις. Την βρήκε λοιπόν στο πρόσωπο του Χρήστου Αθανασιάδη. Ο 30χρονος επιθετικός αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα της Κέρκυρας ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΑΣ Αμπελοκήπων στη Βέροια στον Ιωνικό στον Απόλλων Αθηνών στον Ολυμπιακό ΑΣΚ Βόλου στην Καστοριά στο Θρασύβουλο και στον Αγροτικό Αστέρα. όσο γι’ αυτούς με τους οποίους μιλούσαμε τις τελευταίες ημέρες και τους λέγαμε πως ο Πυρσός θα κάνει μία ακόμη μεταγραφή και ας το έπαιζαν «κινέζοι» λέγοντας πως μην γράψεις τίποτα θα εκτεθείς, δεν θα τους σχολιάσουμε. Απλώς ότι μας λένε πλέον θαπιστεύουμε το αντίθετο. Το να κρατήσεις μυστικό κάτι είναι απόλυτα σεβαστό το να κάνεις όμως τον «κινέζο» και να δίνεις συμβουλές είναι η απόλυτη υποκρυσία.
Συμβουλές λοιπόν από τέτοια άτομα δεν θέλουμε ξανά. Και μιλάω για άτομα που είναι στην ομάδα. Από τον πρόεδρο και το τεχνικό τιμ μέχρι τα μέλη της διοίκησης. Δεν θα πω ποιοι είναι αυτοί. Θα το καταλάβουν με τη στάση μας... Μην τολμήσουν όμως ξανά να μας πουν αυτό το γραφικό που έχουμε βαρεθεί να ακούμε: «Βοήθα λίγο την ομάδα, ξέρουμε ότι μπορείς να το κάνεις».
Την ομάδα του Πυρσού «κινεζάκια» την αγαπάμε πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζετε εσείς και θα την βοηθάμε πάντα. Δεν περιμένουμε από σας να μας κάνετε να αγαπήσουμε την Πυρσάρα. Κάντε λοιπόν εσείς τη δουλειά σας και αφήστε κι εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτά για την ώρα...

ΥΓ1: Κάποιος παρακαλάει να μην βγάλω στη φόρα το θέμα με τον MVP και με τα 15.000 που δεν έχουν μπει ποτέ στα ταμεία της ομάδας που ξεκίνησε ο παίκτης αλλά δεν θα του κάνω το χατήρι.

ΥΓ2: Είχα σκοπό να πω περισσότερα για το ματς με τον Πιερικό, αλλά θα το κάνω τις επόμενες ημέρες διότι με εκνεύρισαν οι «κινέζοι».

ΥΓ3: Κάποιος στην ομάδα είναι πιο χοντρός κι από μένα. Καλό θα ήταν να κοψει λίγο το γύρο γιατί δεν τον βλέπω να παίζει φέτος, αν συνεχίσει έτσι.

ΥΓ4: Περιμένω ένα... δώρο από Βαρελώνη...

ΥΓ5: Και ο Σάκης Τσιώλης εντυπωσίαστηκε από τον Πυρσό. Θα το μάθετε κι αυτό σύντομα!!!

ΥΓ6: Διαίτα έχει ξεκινήσει τελευταία άνθρωπος της ομάδας. Τη διαίτα του... κινέζου. Τρώει τα πάντα και μετά κάνει τον κινέζο!!!

ΥΓ7: Πρόεδρε μην ακούς κανέναν. Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα ο Πυρσός.

Αεράτος ο αυθεντικός (και αλλέργικός με τους ΚΙΝΕΖΟΥΣ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΑΡΑ 6-0 Ο ΑΟΤ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.