Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ

Με το θεσμό του κυπέλλου να ανήκει πλέον στο παρελθόν η Πυρσάρα συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μεγάλο φιλικό με τον Πιερικό έκλεισε ο Πυρσός την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο γήπεδο της Κατερίνης στις 17.30 το απόγευμα.
Δεν σας κρύβω πως αν δεν είχα παρακολουθήσει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς και τις κινήσεις που έγιναν, στο άκουσμα αυτού του φιλικού θα νόμιζα πως προπονητής της ομάδας μας είναι ο Καμπερίδης. Γνωρίζει καλά άλλωστε την ποδοσφαιρική Κατερίνη και το φιλικό με τον Πιερικό μου θύμισε λίγο από «Κάμπε».
Δυνατό φιλικό πάντως στο οποίο ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα.
Μεγάλο φιλικό λοιπόν με μια ιστορική ομάδα προπονητής της οποίας είναι ο Μάκης Κατσαβάκης.
Αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε μια βόλτα στην Κατερίνη για μπαλίτσα, μπανάκι και... ψαράκι θα ήταν ότι καλύτερο.
Αυτά για την ώρα θα πούμε περισσότερα αύριο πάλι...

ΥΓ1: Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για τον Κωστάκη. Και στον Πρωτέα ακόμα περιμένουν τα 10.000 ευρώ. Σύντομα σας έχω υποσχεθεί θα πούμε περισσότερα. Ακόμα μαζεύω στοιχεία.

ΥΓ2: Επιμένω πως η Πυρσάρα ψάχνει για επιθετικό. Θα αποκτηθεί όμως μόνο κάποια εξαιρετική περίπτωση διαφορετικά θα πάει η ομάδα ως έχει...

ΥΓ3: Ποιος είδε τον πρόεδρο της ΕΠΣ στην κλήρωση κυπέλλου και δεν φοβήθηκε. Αιχμές κατά πάντων πλήν της Νομαρχίας. Αλήθεια από τον Πυρσό ποιος έδωσε το παρών στην κλήρωση;

ΥΓ4: Μαθαίνω πως και Στη Βαρκελώνη είναι γεμάτο... πέρδικες. Αυτά είναι!!!

ΥΓ5: Ότι και να πεις ρε μπαγάσα, υπάρχει κάποιος που θα μου το πει. Οπότε καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ΛΑΜΟΓΙΟ!!!

ΥΓ6: Και νέο ευχαριστήριο από την ΠΑΕ. Βαρέθηκα να ακούω ευχαριστώ αριστερά και δεξιά. Ζω και αναπνέω όμως για τη στιγμή που ο προεδρος θα ευχαριστήσει δημόσια τον Αεράτο... Τότε πραγματικά θα αποσυρθώ μια για... ΠΑΝΤΑ!!!

ΥΓ7: Λίγα... πράγματα οι φετινές εμφανίσεις της Πυρσάρας. Δεν είναι κακές, αλλά είναι... αδιάφορες!!!

ΥΓ8: Ποιος φωνάζει αριστερά και δεξιά για τα διαρκείας και σε όλα τα παιχνίδια συνεχίζεινα μπαίνει τσάμπα στο γήπεδο; Γνωστός... γκαβαλιάρης!!!

ΥΓ9: Το Σάββατο ο πρόεδρος είδε Πυρσός – Καλλιθέα ή Άρης – Ατρόμητος; Μάλλον το πρώτο... Αυτό θα πει ότι αγαπάει την ομάδα... Πάνωαπ’ όλους κι απ’ όλα ο Πυρσός...

ΥΓ10: Θα το ξεχνούσα... Μεγάλο ραντεβού με μέλος της επιτροπής σωτηρίας είχε κανονίσει μετά το 15Αυγουστο ο Αεράτος αλλά τελικά δεν κατάφερε να γίνει ποτέ αυτή η συνάντηση. Υπόσχομαι να γίνει λίαν συντόμως... Τον εκτιμώ ιδιαίτερα και ξενέρωσα που δεν τον είδα στο νέο ΔΣ της ομάδας, αλλά αυτό λίγο μετράει.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ... Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος των οργανωμένων (biancoverde) Κώστας Γάγαλης (ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ) ανοίγει την... καρδιά του και μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον Αεράτο για όλους και για όλα. Σε μια ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ που θα ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και κολλητός του επιθετικού που έρχεται στην Πυρσάρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: