Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Να ποιος κρύβεται πίσω από τον Αεράτο!!! Καλό Χειμώνα...

Αδέρφια καλημέρα…
Διακοπές τέλος. Πέρασαν και τα πανηγύρια του 15Αύγουστου και είπαμε να επιστρέψουμε στις επάλξεις. Πριν περάσω στα δικά μας θέλω να σταθώ σε μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ και του δημοσιογράφου Γιώργου Σπανουδάκη που έλυσε το γρίφο που τόσο καιρό ο πρόεδρος του Πυρσού, αλλά και πολλοί άλλοι κολλητοί και μη προσπαθούν να λύσουν. ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ… Ρίξτε μια ματιά στο δημοσίευμα και θα καταλάβετε…
Πάμε τώρα στα δικά μας. Η Πυρσάρα συνεχίζει την προετοιμασία και το δέσιμο ενόψει της νέας χρονιάς. Έδωσε τρία φιλικά, άφησε καλά στοιχεία, αλλά αυτό που διέκρινε και ο κόουτς, αλλά και ο περισσότερος κόσμος είναι ότι από την ομάδα λείπει το γκολ. Ο Κοπούνοβιτς δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος μπροστά και οι υπόλοιποι επιθετικοί δύσκολα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Θα βοηθήσουν, αλλά κανείς από αυτούς δεν μπορεί να γίνει ο τοπ σκόρερ. Και δεν αναφέρομαι στον Βελώνη, διότι αυτόν τον βλέπω να παίζει πιο πίσω.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ:
ΠΥΡΣΟΣ -ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0
ΠΥΡΣΟΣ-ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ 1-1
ΠΥΡΣΟΣ -ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0


Τρία φιλικά και μόλις ένα γκολ. Ζήτησε επιθετικό έμαθα ο κόουτς και θα περιμένει το δώρο του προέδρου. Κάποιοι ανέφεραν και πάλι το όνομα του Λαμπριάκου, αλλά δε νομίζω να γίνει τελικά το μεγάλο… μπαμ. Η ομάδα πάει για ένα σέντερ φορ και ο κόουτς ψάχνει με νύχια και με δόντια ότι καλύτερο κινείται στην αγορά. Και ξέρει πως χρήμα δεν υπάρχει για σπατάλες οπότε ψάχνει για κάτι καλό και πάνω απ’ όλα ΦΘΗΝΟ.

Είπα φιλικά και θα το ξεχνούσα. Αύριο η ομάδα δίνει μεγάλο φιλικό με την Κέρκυρα και πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών στο γήπεδο. Πως τα φέρνει όμως η π… η ζωή. Μήπως το ξεχάσατε εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι με την Κέρκυρα στα Γρεβενά όπου μας είχαν σφάξει με το… νυστέρι. Μιλάω για εποχή Τσίρκοβιτς κ.λ.π όπου είχε πέσει το σφάξιμο του αιώνα διότι η Κέρκυρα πήγαινε τρένο για να ανέβει και τελικά ανέβηκε. Τότε που αν θυμάμαι καλά ο ισχυρός άντρας της Κέρκυρας έλεγε αριστερά και δεξιά πως δεν φοβάται κανέναν και θα το πάρει το ματσάκι εύκολα ή δύσκολα, έστω κι αν χρειαστεί να αγοράσει όλη την πόλη. Δεν ξεχνάει ο Γρεβενιώτης κύριε Σπύρο. Και δεν τα λέω για να δυναμιτίσω το κλίμα, αλλά για να μην μας περνάτε για χωριάτες κύριε Σπύρο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17.30. ΠΥΡΣΟΣ – κέρκυρα. Να δούμε την ομαδάρα μας και να θυμηθούμε τα… παλιά!!!

Και κλήρωση κυπέλλου είχαμε. Η Πυρσάρα θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα σε νοκ άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στο ΔΑΚ Γρεβενών και σε περίπτωση πρόκρισης στο Β γύρο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 2 Σεπτεμβρίου στα Γρεβενά και αν έχει θετικό αποτέλεσμα και σ’ αυτό το παιχνίδι τότε θα βρει στο δρόμο του ως γηπεδούχος τον Πανθρακικό στις 28 Οκτωβρίου.

Μέρες είχα να γράψω και πήρα φόρα. Αυτά τα λίγα για σήμερα περισσότερα θα πούμε και πάλι από αύριο.

ΥΓ1: Προσκλήσεις για το φιλικό ΑΡΗΣ – ΜΠΟΚΑ μοίραζε ο πρόεδρος σε κολλητούς και φίλους. Αυτό θα πει άριστες δημόσιες σχέσεις. Ποιος να κράξει μετά, άμα ο πρόεδρος τους έχει στον αφρό;

ΥΓ2: Κάποιος από τις νέες μεταγραφές, έμαθα πως άρχισε να γκρινιάζει γιατί δεν ξεκινάει. Άκουσα μάλιστα ότι σκέφτεται ακόμα και να φύγει. Αδερφέ, δεν παρακαλάμε κανέναν στην Πυρσάρα. Αν δεν σ’ αρέσει στο χωριό σου. Στον Πυρσό θα παίζουν πλέον αυτοί που αξίζουν και όχι αυτοί που πρέπει να παίξουν επειδή ξέρουν με ποιους να κάνουν παρέα.

ΥΓ3: Άφησε για λίγο τον πρόεδρο και συνόδευσε τον υπουργό (όχι τον δικό μας, άλλο υπουργό) σε διάφορα χωριά. Φυσικά και όλα ήταν… κερασμένα.

ΥΓ4: Για μπάσκετ δεν μιλάμε σ’ αυτό το blog αλλά όταν έχουμε θέμα στο οποίο εμπλέκονται και άνθρωποι του Πυρσού δεν μπορούμε να μην πάρουμε θέση. Έμαθα πολλά για το γνωστό θέμα με τον Κωστάκη. Κρατάω μια πισινή, μαζεύω πληροφορίες και θα τοποθετηθώ όταν θα έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Κι εκεί θα γελάσει καλύτερα αυτός που θα γελάσει τελευταίος.

ΥΓ5: Διαλυμένη η Καλλιθέα και μπορεί να μην κατέβει στο κύπελλο. Μία από τα ίδια και ο Απόλλων Καλαμαριάς. Κάποιοι κάνουν όνειρα για… Πανθρακικό, αλλά καλύτερα να χαλαρώσουν γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

ΥΓ6: Τον παίρνω στο τηλέφωνο κι αυτός δεν το σηκώνει ΜΠΑΤΣΟΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

ΥΓ7: Κοίτα ρε πως αλλάζουν τα πράγματα και μαζί πως αλλάζουν κάποιοι άνθρωποι. Αϊντε ρε γέλια που θα πέσουν στην πορεία.

Τα λέμε και πάλι τις επόμενες ημέρες.

Αεράτος ο αυθεντικός (Άκου εκεί Αεράτος ο Σισέ;;;)

1 σχόλιο:

gate2 είπε...

αερατε ποτε βγαινουν τα διαρκειας ρα συνδεσμιτικα των 50 ?