Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ποιο κύπελλο;;; ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!


Αεράτοι μου καλημέρα...
Κύπελλο ήταν και πέρασε. Και τι έγινε; Μήπως θα πέρναμε τοην κούπα; Για χαλαρώστε διότι όλες αυτές τις μέρες ακούω διάφορα χαζά.
Κι άιντε κερδίζαμε δηλαδή, που θα παραπάνω θα φτάναμε; Απόλλων Καλαμαριάς και μετά Πανθρακικός. Εδώ ολόκληρος Ηρακλής χρειάστηκε νε φέρει αυτό τον παικτάρα το Ντίκα για να κερδίσει τον Πανθρακικό θα κέρδιζε η Πυρσάρα;
Σε σχέση πάντως με πέρυσι που φάγαμε πέντε από την Καλλιθέα φέτος πήγαμε λίγο καλύτερα. 1-1 με χαμένο πέναλτι τουΒελώνη και 5-6 στα πέναλτι, κάτι είναι κι αυτό.
Ξεχάστε το κύπελλο και πάμε στο πρωτάθλημα. Εκεί πρέπει να εικεντρώσει η ομάδα τους φετινούς στόχους της. Μην τρελαθούμε δηλαδή... Άκου εκεί υπήρχαν κάποιοι που έκαναν όνειρα για το κύπελλο. Όσο γι’ αυτούς που έλεγαν ότι η Καλλιθέα εχει ομαδάρα και ανέβηκε Γρεβενά με όλα της τα αστέρια θα τους πω πως εκτός από τον Κισκαμπάνη και τον Καραδήμο όλοι οι υπόλοιποι είναι ερασιτέχνες. Άμα δεν ξέρετε καλύτερα να μην μιλάτε φίλοι μου απλώς για να κερδίσετε τις εντυπώσεις...
Σε γενικές γραμμές πάντως η Πυρσάρα άφησε καλές εντυπώσεις. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ το μυαλό όλων είναι στο πρωτάθλημα. Εκεί ΠΡΕΠΕΙ η ομάδα να πάει καλά. Έχει πολύ καλό προπονητή, μάζεψε πολύ καλό υλικό και πρέπι όλοι να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ αυτή την προσπάθεια.
Αυτά τα λίγα για το κύπελλο.. Το ξαναλέω μην τρελένεστε, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά για να κρίνουμε τη φετινή ομάδα. Και θα το κάνουμε πιστέψτε με. ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΥΓ1: Βρέθηκαν πάλι κάποιοι να σχολιάσουν το γεγονός πως Αλεξανδρής και Δούμας (δύο Γρεβενιώτες) έμειναν εκτός αποστολής. Όταν πέρυσι ο Αεράτος είχε κάνει παρόμοιο σχόλιο κάποιοι μας έκραζαν. Φέτος δεν είδα να αντιδράει κανείς. Σοβαρευτείτε ρε...

ΥΓ2: Άλλοι βλέπουν φιλικά στο τοπικό πρωτάθλημα και άλλοι σουπερ καπ Ισπανίας στο Καμπ Νου. Μήπως έγινε το κονέ να έρθει ο Μπόγιαν δανεικός στην Πυρσάρα;

ΥΓ3: Γνωρίζω όλο το παρασκήνιο στην υπόθεση με τον MVP. Σύντομα θα πούμε περισσότερα... Λίγο υπομονή κύριοι πρόεδροι!!!

ΥΓ4: Στράβωσε ήδη με τον Αεράτο και λέει διάφορα γνωστός παράγοντας της ομάδας, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο και στον Πυρσό και μπράβο στον πρόεδρο που τον κράτησε στην ομάδα. Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Ο ίδιος τα λέει σε κάποιους ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ της πόλης για να τα γράφουν. Αυτά κάνεις όμως άμα είναι τσάμπα το καφεδάκι!!!

ΥΓ5: Έμαθα πως μαλώνουν στο πολιτιστικο τμήμα του δήμο Γρεβενών αναφορικά με την παράσταση που θα κλείσει το φετινό καλοκαίρι. Δύο προτάσεις για θεατρική παράσταση έχουνστα χέρια τους οι υπέυθυνοι του Δήμου και δεν μπορούν να αποφασίσουν. Το πρώτο είναι: «ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ» και το δεύτερο: «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ». Προσωπικά έχω δει και τα δύο και είναι εκπληκτικά.

ΥΓ6: ΚΟΥΙΖ... Για πόσο ακόμα θα λέει ο πρόεδρος πως ο Αεράτος φέτος κάνει καλά τη δουλειά του;

ΥΓ7: Άμυνα... γρανίτης, αλλά λείπει το γκολ από την ομάδα. Λέτε να έχουμε μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

ΥΓ8: Το σήκωσε τελικά το τηλέφωνο, αλλά πως γίνεται πάντα να έχει δουλειά όταν η κουβέντα μας πάει στον Πυρσό;

ΥΓ9: Παράγοντας του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου με πολύχρονη παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμμενα της πόλης, παντελώς άσχετος με το άθλημα,με εφτά γράμματα: Τ Ε Ν Ε Κ Ε Σ!!!

ΥΓ10: Ωραία πράγματα έμαθα πως έλεγε πρώην ποδοσφαιριστής του Πυρσού σε παρέα σε γνωστό καφέ της Θεσσαλονίκης στην παραλία.

Αεράτος ο αυθεντικός (και με το μυαλό μόνο στο πρωτάθλημα)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AERATE H AOTARA UA ANEBEI FETOS
Μονάχα ΤΡΙΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ Η ΑΟΤΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΦΕΤΟΣ. ΜΕ ΑΕΡΑ.

Μονάχα TRIKALA