Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΒΟΥΛΩΣΕ… ΣΤΟΜΑΤΑ

Καλώς ή κακώς σ’ αυτή τη ζωή θα υπάρχει πάντα η καχυποψία. Θα υπάρχει πάντα η ζήλια, ο φθόνος και όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί από ανθρώπους που δεν χαίρονται με το καλό του συνανθρώπου μας ή με το καλό που γίνεται σε μια ομάδα, σε μια κοινωνία γενικότερα.
Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα έχουν έτοιμη την άσχημη κουβέντα στο στόμα τους, που θα περιμένουν την ευκαιρία να βγουν από το καβούκι τους και να το παίξουν λυτρωτές και ξερόλες και πάντα θα παραμονεύει η κακοπροαίρετη κριτική για οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω μας πόσο μάλιστα σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή των Γρεβενών.
Μερικές φορές όμως η κακοπροαίρετη κριτική ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και σπιλώνει ονόματα, οικογένειες και υπολήψεις. Ξεφεύγει από τα όρια της λογικής και δημιουργεί άσχημο κλίμα για ανθρώπους που κάνουν μια υγιή προσπάθεια και που προσπαθούν να βοηθήσουν μια πόλη να ξεφύγει από τη γενικότερη μιζέρια της και να αναδειχτεί προς τα έξω, να γίνει γνωστή έξω από τα τοπικά σύνορα.
Μιλάω γενικά, αλλά οι περισσότεροι έχετε καταλάβει φαντάζομαι που αναφέρομαι.
Από την ημέρα που μπήκε στη ζωή μας το στοίχημα βρήκαν.. βήμα και λόγο όλοι οι καχύποπτοι για να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους χωρίς ίχνος σεβασμού σε ομάδες, διοικήσεις, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Το ένα παιχνίδι είναι στημένο για το στοίχημα, το άλλο το δώσαμε λόγω καλών σχέσεων και ένα… κάρο τέτοιες μαλακίες.
Δεν πάω πολύ πίσω αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια του Πυρσού. Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου ο Πυρσός πραγματοποίησε κατά κοινή ομολογία τη χειρότερη εμφάνιση το συμπέρασμα βγήκε. Ο Πυρσός το έδωσε το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Λες και τα Τρίκαλα δεν μπορούν και δεν έχουν δικαίωμα να μας κερδίσουν στα ίσια. Λες και ο Πυρσός έγινε από τη μία μέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα και δεν μπορεί να χάνει από ομάδες όπως τα Τρίκαλα. Αλλά είπαμε, το ματς ήταν στημένο. Το στήσαμε για το στοίχημα; Το δώσαμε λόγω καλών σχέσεων; Αποφασίστε τι σκατά έγινε…
Και ήρθε το παιχνίδι με την Κοζάνη. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…
Τελειωμένο ματς… Θα το δώσουμε… Στημένο για το στοίχημα… Στο 2.20 η απόδοση του άσου και ένα… κάρο παρόμοιες μαλακίες.
Τελικό αποτέλεσμα Κοζάνη – Πυρσός 0-1.
Και ρωτάω εγώ τώρα; ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ η Πυρσάρα ή μήπως το είχαμε στήσει κι αυτό στο διπλό που πλήρωνε καλύτερα;
ΒΟΥΛΩΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ Η ΠΥΡΣΑΡΑ… Και ξέρω καλά πως το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε σε πολύ κόσμο. Κρίμα… Κηδείες έχουμε φαντάζομαι από την Κυριακή το βράδυ σε κάποια καφενεία της πόλης. Σ΄ αυτά που συχνάζουν οι ξερόλες του ποδοσφαίρου. Δεν πειράζει όμως… Η Πυρσάρα τους χάλασε το χατίρι. Άλλο ένα… πουλάκι και όνειρα γλυκά.
Συγχωρέστε με για το έντονο ύφος και ίσως τους άσχημους για τα δεδομένα μας χαρακτηρισμούς, αλλά δεν άντεχα. Βαρέθηκα να ακούω την κάθε μαλακία από όλους τους άσχετους με τη μπάλα. Απλά είναι τα πράγματα. ή γουστάρεις τον Πυρσός και στηρίζεις την ομάδα και στις χαρές και στις λύπες ή δεν ασχολείσαι καθόλου ή κλείνεσαι στο καβούκι σου και το βουλώνεις. Εμείς στηρίζουμε και όσο θα βλέπουμε μα γίνεται υγιή προσπάθεια από τη διοίκηση το τεχνικό τιμ και την ομάδα θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΥΡΣΑΡΑ… Βούλωσες στόματα και έστειλες πολύ κόσμο στον κουβά!!!

ΥΓ1: Έξω από τα δόντια με λόγια σταράτα μίλησε ο Ανδρέας Παντζιαράς μετά το παιχνίδι κι όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν…

ΥΓ2: Να κερδίζει ο Πυρσός και να χάνεις και το στοίχημα. Διπλή πίκρα!!! Χάνεις το βράδυ και στη μπιρίμπα καθ’ ότι άσχετος και τριτώνει το κακό!!!

ΥΓ3: Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα ο Πυρσός.

ΥΓ4: Είναι έγκλημα να έχεις ράστα μαλλιά;

ΥΓ5: Προσωπικά έπαιξα να κερδίσει ο Πυρσός, όπως κάνω κάθε εβδομάδα και πληρώθηκα. Χα χα χα!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (όσο με πληρώνεις τόσο με πωρώνεις)

7 σχόλια:

pitsikia commando gate2 είπε...

bravo re pyrsara..STA GREVENA MONO PYRSOS....oli stin veria

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε, Πυρσόβιοι(όχι Πυρσάκηδες,είναι υποκοριστικό και δε μ'αρέσει)άλλη μια χαρά μας έδωσε η ομάδα μας.Πολλά ακούγονταν όλη τη βδομάδα στην πιάτσα,αλλά προσέξτε, όχι ότι είναι στημένο, αλλά ότι πρέπει να παίξουμε χαλαρά χάρη της γειτονικής ομάδας,βλέποντας στο μέλλον.Τελικά όλα αποδείχτηκαν διαφορετικά.Οι αεριτζήδες (ΟΧΙ ΑΕΡΑΤΟΙ)βγήκαν ψεύτες.Κοιτάμε μόνο μπροστά.

Αεράτε,δε βλέπω να μας ενημερώνεις για του χρόνου.Ακούγεται δεν ακούγεται κάτι; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και ανυπομονούμε.

Κάποιος άλλος αεράτος(ΑΡΧΗΓΟΣ),που θα έπρεπε να βοηθήσει (στο γήπεδο) τους Πόντιους του Βατόλακου, αλήθεια τι κάνει;

Πυρσόβιοι, πρέπει να βοηθήσουμε(πιστεύω)να σωθούν οι Πόντιοι.Μακροπρόθεσμα θα είναι καλό για τον Πυρσό.(αυτό για όποια ομάδα αγωνίζεται στη Δ΄).

zois είπε...

IMASTAN IMASTE KAI THA IMASTE PYRSOS

gate 2
acab

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΣΟ ΠΥΡΣΟΣ---ΒΕΡΟΙΑ00-2 ΚΑΜΑΤΣΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΚΟΖΑΝΗ-ΠΥΡΣΟΣ 0-1 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ---ΚΑΜΑΤΣΟ-----

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΜΑΤΣΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΛΑΣ ????
ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ????

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΥΡΣΟΣ 0-2 ΚΑΜΑΤΣΟ!!!!