Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

"Για τον διαιτητή αυτό, η φράση παράγκα δεν είναι τίποτα..."

Σκληρή ανακοίνωση για τον ορισμό του διαιτητή της αναμέτρησης με τη Βέροια εξέδωσε η διοίκηση του Πυρσού η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

Θλίψη, αγανάκτηση, αμηχανία...

"Αυτά είναι τα συναισθήματα μόνο που μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία μας έχει φέρει η συνεχής και επίμονη στάση των ανθρώπων που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άφωνοι παρακολουθούμε το σήριαλ των χωρίς ενδοιασμούς συνεχιζόμενων προκλητικών αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων που σχετίζονται με τον πολύπαθο χώρο να παίζεται με θεατές αποσβολωμένους και ανήμπορους να το κατανοήσουν.
Αποκορύφωμα όλων η τελευταία απόφαση να οριστεί διαιτητής «αξιολογημένος» -μετά από δική μας αίτηση- για να διευθύνει τον επόμενο αγώνα της ομάδας μας εναντίον της Βέροιας ο κύριος Βαλλιώτης, ο άνθρωπος που έχει σφυρίξει τον αλήστου μνήμης αγώνα Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα όταν πρόεδρος των Ιωαννίνων ήταν ο κ.Κούγιας.
Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω δημοσίευμα εκείνης της εποχής:
«…Αναφορικά με τον διαιτητή Βαλλιώτη, ο κ. Κούγιας τόνισε χαρακτηριστικά: "Για τον διαιτητή αυτό, η φράση παράγκα δεν είναι τίποτα. Ένα πέναλτι του ΠΑΣ και αποβολή του παίκτη της Βέροιας έγινε αποβολή για τον ΠΑΣ. Ένα κανονικό γκολ του ΠΑΣ έγινε επιθετικό φάουλ".
Δεν ξέρουμε πια τι να πούμε. Δηλαδή από όλους τους διαιτητές ανώτερων κατηγοριών αυτόν βρήκαμε να ορίσουμε για να «απολαύσουμε» την αντικειμενικότητα στις διαιτητικές αποφάσεις;
Αυτό που μπορούμε μόνο να ψελλίσουμε μετά και τον τελευταίο ορισμό είναι ΕΛΕΟΣ.
Πάρτε πίσω την απόφασή σας και ορίστε διαιτητή εκ Βεροίας, αν έτσι πρέπει να ξεμπροστιάσουμε τις παράλογες αποφάσεις σας και το υπόβαθρό τους.
Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη από τους φιλάθλους μας γιατί για μια ακόμη φορά δε μπορέσαμε να οδηγήσουμε με τις ενέργειές μας στην προστασία της ομάδας, κρίνουμε όμως μετά και το τελευταίο κρούσμα ότι δεν υπάρχει καμιά γιατρειά στους εγκεφάλους αυτών που «ετάχθησαν» να μας εποπτεύουν.
Καληνύχτα…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ".

ΥΓ1: Αλήθεια η ΕΠΣ Γρεβενών τη θέση πήρε επί του θέματος; Πήρε κανείς τηλέφωνο στην ΕΠΟ να διαμαρτυρηθεί ή μήπως σφυρίζουν αδιάφορα;

ΥΓ2: Δεν έχω ξεχάσει αυτό που σας υποσχέθηκα. Απλά συλλέγω κι άλλες πληροφορίες.

ΥΓ3: Πριν το ματς με την Κοζάνη ποιος γνωστός παράγοντας έκανε βόλτες στην πόλη των Γρεβενών παρέα με τον πρόεδρο της Κοζάνης. Και αλήθεια γιατί το έκανε αυτό;

ΥΓ4: Προκαλείς και δεν κάνει... Και προκαλείς πολύ... Κι αν ανοίξουμε το στόμα μας θα πίνεις καφέ μόνο στην πλατεία στο χωριό σου... Για κάτσε λίγο φρόνιμα!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (σιχαίνομαι τους παράγοντες του... κώλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: