Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ναι… Αυτός ήταν ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Πυρσός, αλλά μην τρελαίνεστε…


Δεν πρόλαβε να τελειώσει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και το τηλέφωνο πήρε… φωτιά. Ακόμα κι αυτοί που μας είχαν ξεχάσει όλο αυτό το διάστημα πήραν τηλέφωνο να, όχι να δουν τι κάνουμε φυσικά, αλλά να μας πουν πόσο κακός ήταν ο Πυρσός. Βλέπετε δεν κατάφερα να δω από κοντά το παιχνίδι και όλοι αυτοί φίλοι ή όχι έσπευσαν να με ενημερώσουν για το… χαλί, όπως οι ίδιοι το χαρακτήρισαν της ομάδας. Φυσικά δεν είχαν κάνει το ίδιο όταν η ομάδα έκανε τα μεγάλα διπλά εκτός έδρας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Κι εκεί είναι που θέλω να σταθώ σήμερα.
Δεν λέω, ναι η εμφάνιση της ομάδας την Κυριακή σ’ ένα τόσο σπουδαίο από πλευράς γοήτρου και όχι μόνο παιχνίδι δεν ήταν η καλύτερη. Μάλλον ήταν η χειρότερη… Δεν βλέπω το λόγο όμως να τρελαίνεστε τόσο πολύ… Κι όσοι το κάνετε αυτό ή βλέπετε τα πράγματα πολύ… ρομαντικά για τον Πυρσό κάνοντας όνειρα για άνοδο ή απλώς δεν ξέρετε από μπάλα και γενικώς δεν γνωρίζετε το παρασκήνιο και τις δυσκολίες μια τόσο περίεργης κατηγορίας όπως η Γ’ εθνική.
Όταν πριν από λίγο καιρό είχα γράψει πως αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Πυρσό η ΕΥΚΟΛΗ παραμονή στην κατηγορία κάποιοι έσπευσαν να με κατηγορήσουν λέγοντας ακόμα και στον ίδιο τον προπονητή της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές πως ο Αεράτος ΚΡΑΖΕΙ.
Όχι δεν κράζω, απλώς δεν πετάω και στα… σύννεφα. Και το λέω αυτό διότι όταν μετά το παιχνίδι με τη Βέροια και ότι φυσικά ακολούθησε μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική παραίτηση του Παπαϊωάννου από τα διοικητικά της ομάδας, ο Πυρσός βρέθηκε μια ανάσα από τη διάλυση.
Κι αντί να διαλυθεί έκανε μια ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και πάλι το χειροκρότημα της κερκίδας και παράλληλα κέρδισε την ΕΥΚΟΛΗ (θα συνεχίζω να το λέω διότι αποτελεί τεράστια επιτυχία) παραμονή στην κατηγορία.
Μια υγιής προσπάθεια χαμηλώνοντας σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ και τα έξοδα του συλλόγου χωρίς το παραμικρό ΕΣΟΔΟ στο ταμείο της. Μόνο λόγια και υποσχέσεις είχε πάρει η διοίκηση από διάφορους, αλλά τελικά η ομάδα κατάφερε να παραμείνει ζωντανή στην κατηγορία και να κερδίσει ΕΥΚΟΛΑ τη σωτηρία της. Όσοι πίστευαν πως αυτή η ομάδα θα ανέβαινε στη Β’ εθνική ήταν βαθιά νυχτωμένοι.
Για να ανέβεις στη Β’ εθνική δεν φτάνει μόνο να το θέλεις. Δεν φτάνει μόνο να μπορείς, αλλά χρειάζονται κι άλλα πράγματα που αυτός ο Πυρσός δεν τα διαθέτει. Τουλάχιστον ακόμα… Ίσως να τα αποκτήσει στο μέλλον μετά από σοβαρή οργάνωση και δουλειά σε όλα τα πόστα.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως αυτός ο Πυρσός δεν μπορεί να ανέβει στη Β’ εθνική ακόμα κι αν γίνουν θαύματα!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ… Απλά είναι τα πράγματα…
Μετά απ’ όσα είπαμε παραπάνω μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πως μια ήττα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ακόμα και με κακή εμφάνιση δεν φέρνει την καταστροφή. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους είναι η οργάνωση της ομάδας για τη νέα χρονιά και ο σχεδιασμός της από τώρα. Όλοι αυτοί λοιπόν που ασκούν κριτική από την πλευρά της… αντιπολίτευσης επιδή απλώς ονειρεύονται να πάρουν κάποια στιγμή στα χέρια τους τη διοίκηση της ομάδας καλό θα ήταν να δείξουν τις προθέσεις τους βάζοντας το χέρι στην τσέπη και όχι απλώς με ΚΡΙΤΙΚΗ στα καφενεία. Ο Πυρσός έχει ανάγκη από στήριξη και βοήθεια όλων… Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ας παραμείνουν στο καβούκι τους κι ας αφήσουν την ομάδα να βρει το δρόμο της. Όποιος κι αν είναι αυτός… Αγωνιστικά δεν θα σταθώ καθόλου καθώς λίγο μ’ απασχολεί η ήττα από τα Τρίκαλα. Ήταν απλώς μία ήττα όπως οι άλλες… Δεν στοίχισε στην ομάδα, οπότε συνεχίζουμε…
ΥΓ1: Μπάμποβιτς: «Πιστεύω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες και εμείς ήμασταν πιο τυχεροί και κερδίσαμε»

ΥΓ2: Όταν έχεις να κάνεις σοβαρή προπόνηση μία ολόκληρη εβδομάδα λόγω κακών καιρικών συνθηκών είναι λογικό να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα.

ΥΓ3: Άνθρωποι των Τρικάλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ δεν πίστευαν σ’ αυτό που έβλεπαν. «Ο Πυρσός ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα» έλεγαν, αλλά για το ματς του πρώτου γύρου. Τι να κάνουμε, είχαμε… χιόνια!!!

ΥΓ4: Κάποιοι πάλεψαν, κάποιοι όμως ήταν προκλητικά αδιάφοροι… Το καλοκαίρι δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα. Όχι λόγω αυτής της εμφάνισης, αλλά λόγω της γενικότερης παρουσίας τους όλη τη χρονιά στην ομάδα.

ΥΓ5: Άνθρωπος που μπαίνει τζάμπα στο γήπεδο δεν έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική στην ομάδα και στη διοίκηση. Θα έπρεπε απλώς να ντρέπεται…

ΥΓ6:Πριν από λίγες εβδομάδες αποθέωνε τον Παντιζαρά και τώρα επιστροφή στις… κωλοτούμπες.

ΥΓ7: Για τους ΒΛΑΚΕΣ τους σακαφλιάδες που έστειλαν υβριστικά μηνύματα δεν θα δώσω συνέχεια. Βαριέμαι να ασχολούμαι με ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

ΥΓ8: Απόλυτα δίκαιη η νίκη των Τρικάλων. Πολύ καλή ομάδα και αδικείται θεωρώ από τη θέση της στη βαθμολογία.

ΥΓ9: Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την οργάνωση της ομάδας για τη νέα χρονιά.

ΥΓ10: Δεν ξέρω αν ισχύει ότι ο πρόεδρος έδωσε πριμ ανόδου στη Β’ εθνική. Με κουράζει πάντως όλο αυτό. Ή ασχολήσου ρε αδερφέ με την ομάδα ή μην αφήνεις να αιωρούνται διάφορα… Κουράζει όλο αυτό δεν το καταλαβαίνεις…

ΥΓ11: Όλοι αυτοί οι υποψήφιοι παράγοντες και λυτρωτές του Πυρσού ή βάλτε το χέρι στην τσέπη ή καλύτερα βουλώστε το. Από λόγια χορτάσαμε…

ΥΓ12: Άσχετο, αλλά για τον… γαμπρό στην Αθήνα που είχε βγάλει γλώσσα όλη την εβδομάδα, αυτό θα πει μεγάλη ομάδα. Στο 2-0 σταματάς και κάνεις… fair play!!! Και να χάνεις από τον αιώνιο, και να χάνεις το πρωτάθλημα και παντόφλα, αυτό δεν αντέχετε!!! Έτσι νομίζω δηλαδή… Περιμένω τηλέφωνο για καφεδάκι!!!

ΥΓ13: Πολλά είπαμε νομίζω… και θα το ξεχνούσα. Δεν μπορώ να βλέπω gridinho στην κερκίδα και όχι στα δημοσιογραφικά… μπουθ!!! Ετοιμάζεται η επιστροφή. Στους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψε και μάλιστα με γκολ. Έτοιμη η επιστροφή και στον… ΑΕΡΑ της ενημέρωσης.


Αεράτος ο αυθεντικός (Πυρσάρα και δεν είμαι καλά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: