Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο Φώτης Παπουλής στο panthrakikos.com

O Φώτης Παπουλής δεν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Πυρσό, αλλά κατάφερε με την σύντομη αυτή παρουσία του στην ομάδα να αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας και γενικότερα να κάνει πολλούς φίλους στα Γρεβενά. Νιώθουμε όλοι στα Γρεβενά πως ένα «δικό» μας παιδί ξεκίνησε πλέον την καριέρα του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την Κυριακή που μας πέρασε πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανθρακικού και ο πανηγυρισμός του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν πόσο «διαμάντι» παιδί είναι και κατάλαβαν πως δεν είχε σκοπό να προκαλέσει. Κι επειδή ο Φώτης έχει αρκετούς φίλους στον Πυρσό και στα Γρεβενά γενικότερα σας παραθέτουμε σήμερα την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, όπως παραχωρήθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Κομοτηνής. Εμείς από την πλευρά μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία και φυσικά θα σας ενημερώνουμε κάθε φορά που θα μας κάνει περήφανους. Ακολουθεί η συνέντευξη που προαναγγείλαμε:
Αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα πρόσωπα της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη καθώς με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία με γκολ, δοκάρι αλλά και πολύ γενική παρουσία στα λεπτά που αγωνίστηκε.
Το panthrakikos.com συνάντησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στο κέντρο της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του.

Δυο μέρες πριν το ματς είχες τα γενέθλια σου. Θεωρείς πως έκανες ένα καλό δώρο στον εαυτό σου και στην ομάδα;

Πιστεύω πως ήταν μια πολύ καλή στιγμή για όλη την ομάδα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοφάριση. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και δώσαμε ικανοποίηση στους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν σε όλο το παιχνίδι.

Στο 83ο λεπτό μετά από προσπάθεια και σουτ του Μπέλεκ ο Γκσπούρνιγκ απέκρουσε και η μπάλα ήρθε σε σένα. Περιέγραψε μας εκείνα τα δευτερόλεπτα.

Ήταν το χρονικό σημείο που πιέζαμε συνεχώς την Skoda Ξάνθη. Ο Στιβ, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, έκανε την προσπάθεια αλλά ο Γκσπούρνιγκ πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση. Κινήθηκα γρήγορα για να πάρω το ριμπάουντ και με το αριστερό έκανα το πλασέ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Εκείνη την στιγμή δεν έχεις τον χρόνο να σκεφτείς πολλά καθώς υπάρχει η ένταση οπότε απλά ενεργείς.
Εδώ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισα το γκολ που πέτυχα. Δεν ήταν καθόλου σωστός ο τρόπος. Μίλησα με τον προπονητή και του ζήτησα συγνώμη όπως και με την διοίκηση της ομάδας. Φυσικά θέλω να ζητήσω συγνώμη και από τους συναδέρφους μου της Skoda Ξάνθη αλλά και τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις τόσο από την ομάδα όσο και από την πόλη της Κομοτηνής;

Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλές και οι παλιοί προσπάθησαν και το κατάφεραν να μας εγκλιματίσουν γρήγορα ώστε και εμείς να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό το γεγονός που έχει προκαλέσει ευχάριστη εντύπωση. Όσο για την πόλη της Κομοτηνής είναι μια ήρεμη πόλη με έντονο το στοιχείο της νεολαίας καθώς υπάρχουν αρκετοί φοιτητές. Η πόλη ζει για την ομάδα παρά την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις σε κάποιο μαγαζί. Παντού ακούς να μιλάνε για τον Πανθρακικό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paixtara!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου αερατε.Διαβασα σήμερα σε εφημερίδα των Γρεβενών (δεν αναφέρω ποια)αλλά είναι η ίδια που έχει και το άρθρο με τους αθλητικογράφους, πολύ άσχημα πράγματα για την ομάδα αλλα κ για ένα επεισόδιο με τον Βελώνη. Λυπάμαι πολύ γιατί πραγματικά καταλαβαίνω πως κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν το καλό της ομάδας κ προσπαθούν με κάθε μέσο να δημιουργήσουν προβλήματα, ανησυχίες, διλήμματα για το μέλλον της ομάδας. Οσο για τον εν λόγο παίκτη θεωρώ ότι κ ήθος έχει κ αγάπη γι αυτό που κάνει αλλά κ για τον Πυρσό και οτι το ξέσπασμά του είναι δικαιολογημένο μετά από όλα αυτά που έχει ακούσει όλο αυτό το διάστημα. Ας μην ξεχνάμε οτι και οι παίκτες είναι άνθρωποι και έχουν όρια. Περιμένω νέα.