Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και... φωτιά!!!

Ούτε τα… μπλόκα των Αγροτών δεν σταμάτησαν την Πυρσάρα που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για τον κρίσιμο αγώνα με το Θερμαϊκό. Εκεί όπου η ομάδα ταξιδεύει για το επόμενο διπλό που θα την κρατήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και ζωντανή στο μακρινό όνειρο για την άνοδο στη Β’ εθνική.

Από εκεί και πέρα μια γνωστή λαϊκή ρήση αναφέρει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του… μπαμ που λέγαμε με τον Αργεντίνο. Τελικά δεν ήταν φήμες, αλλά υπήρχε όντως θέμα με Αργεντίνο μεσοεπιθετικό με ιταλικό διαβατήριο από ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Το ψάξαμε και μάθαμε περισσότερα στοιχεία. Τα οποία θα διαβάσετε πρώτοι απ’ όλους μόνο στον Αεράτο.
Ο λόγος για τον ΧΟΥΑΝ ΜΑΝΟΥΕΛ ΟΡΤΑ του Πανθρακικού. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό 20χρονών με πολύ καλά στοιχεία που εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Πυρσού, αλλά η απόκτηση του κρίθηκε ιδιαίτερα δύσκολη την τρέχουσα χρονική στιγμή. Υπήρξε επαφή, αλλά αποφασίστηκε τελικά να μην αποκτηθεί έστω και ως δανεικός. Έχει μία συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα και πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του Πανθρακικού.

ΥΓ1: Ας τελειώσει με το καλό αυτή η χρονιά και το τι θα γίνει την επόμενη δεν φαντάζεστε… Ήδη ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει, οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν για το… αύριο και υπάρχει φοβερό πλάνο για να δούμε ένα πραγματικό Πυρσό που θα τον γουστάρει όλη η πόλη. Κάντε λίγο υπομονή. Είναι νωρίς να πούμε περισσότερα… Πάντως θα έχει έντονο το γρεβενιώτικο στοιχείο στο ρόστερ, ενώ ετοιμάζεται και μεγάλη επιστροφή ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει το ρόλο της… σημαίας!!! Πολλά είπαμε… Τα υπόλοιπα στην ώρα τους…

ΥΓ2: Πάτησε πόδι ο Χρηστάρας… Έτσι αγοράκι μου… Αυτά είναι…

ΥΓ3: Άφησε το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού για την Πυρσάρα. Αυτό θα πει πραγματικός Πυρσάκιας!!!

ΥΓ4: Αληθεύει ότι είχαμε συνάντηση Γριδίνιο με Σισέ; Ζήτησε τη φανέλα του και ο Σισέ ρώτησε λεπτομέρειες για το μούσι του Χρηστάρα.

ΥΓ5: Τρελάθηκε πάλι ο Κωστάκης με τις τρεις μεταγραφές που δεν είχε. Είπαμε, Κωστάκη, να μπαίνεις στον Αεράτο και να ενημερώνεσαι. Κάθε μέρα θα βρίσκεις και μια είδηση.

ΥΓ6: Είχα την εντύπωση πως τα κάνει όλα αυτά από… δόλο ή επειδή εξυπηρετεί συμφέροντα. Τελικά διαπίστωσα πως τα κάνει επειδή απλώς είναι… ΒΛΑΚΑΣ!!!

ΥΓ7: Η… πόρτα πάει σύννεφο!!! Ας πρόσεχες…

ΥΓ8: Κάποιοι σπρώχνουν Βαζάκα στον Πυρσό. Όταν ήταν να τον πάρουμε δεν τον πήραμε. Τώρα έχουμε προπονητή αδέρφια, οπότε καλό θα ήταν να κάτσετε στ’ αυγά σας και να μην δημιουργείται προβλήματα στην ομάδα. Άσχετο, αλλά ο Βαζάκας είναι… αδερφός μου!!! Και δεν έχουμε απλά προπονητή. Έχουμε και γυμναστή, έχουμε και φροντιστή!!! Τρία σε ένα είναι Ανδρέας και πολύ... μπροστά απ' όλους όσους πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα...

ΥΓ9: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ για την πρόσκληση που μου έκαναν να βρεθώ στην κοπή της πίτας. Τιμή μου πραγματικά, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Το θέλω πολύ πάντως γιατί πραγματικά θεωρώ πως ο Πυρσός οφείλει πολλά σε όλους αυτούς που έχουν ματώσει τη φανέλα στο παρελθόν.

ΥΓ10: Από τους biancoverde δεν είδα πρόσκληση για τον Αεράτο. Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εκεί. Θα το έκανα ακόμα και… ακάλεστος…

ΥΓ11: Κάτι πήρε το αυτί μου πως η ΕΠΣ ετοιμάζει βραβεύσεις δημοσιογράφων και όχι μόνο. Περιμένω με μεγάλη αγωνία να μάθω λεπτομέρειες!!! Λέτε να έχουμε βράβευση Αεράτου; Χα χα χα

Αεράτος ο αυθεντικός (λάτρης της Καταλονίας)

2 σχόλια:

pitsos είπε...

aerate oute graftikes sto sindesmo oute pires imerologio..ala tha itane kali fasi na erthis re file stis avles..se ehi fai to eksoteriko omos..italia aglia slovenia

Αεράτος... είπε...

ΠΡΩΤΟΝ...
Γράφτηκα στο σύνδεσμο από τους πρώτους, απλά δεν ανανέωσα τη συνδρομή μου. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ...
Άμα αρχίζω να βγάζω φωτογραφίες με τα ημερολόγια που πήρα θα τελείωσουμε πολύ... αργά. Οπότε μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
ΤΡΙΤΟΝ...
Αγγλίες, Σλοβενίες και Ιταλίες δεν μ' αγγίζουν. Μόνο Ισπανία...