Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΟ ΤΡΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ

Απλώς φήμες αποδεικνύονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Πυρσό να μιλάει με Αργεντίνο μέσο που αγωνιζόταν σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας και μάλλον προτάθηκε από πρώην ποδοσφαιριστή του Πυρσού που πλέον εκτελεί χρέη μάνατζερ και σκάουτερ με ειδικότητα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Προτάθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση κάποιου.
Αλλού κινείται ο Πυρσός και ο Αεάτος το γνωρίζει…
Τρεις κινήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τον Πυρσό.
Έχουμε και λέμε…έτσι για να θυμάστε που το διαβάσατε πρώτοι.

1η περίπτωση
Στα πλαίσια της μετακίνησης Παπουλή στον Πανθρακικό ο Πυρσός παίρνει δανεικό τον 20χρονο αμυντικό Σπύρο Μετετζίδη για τους επόμενους έξι μήνες.

2η περίπτωση
Κλείνει τον 20χρονο επιθετικό Δημήτρη Χασομέρη, αριστεροπόδαρος από το Μακεδονικό, στον οποίο αγωνιζόταν δανεικός από την Ξάνθη. (υπάρχει και ένας Αποστολίδης και ένας Τσουμάνης στο Μακεδονικό δανεικοί από Ξάνθη, αλλά εμείς πάμε για τον Χασομέρη). Τον οποίο θα δει αγωνιζόμενο ο προπονητής της ομάδας μας.

3η περίπτωση
Παραμένει ζεστό το θέμα Θανόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό. Καταθέσαμε πρόταση, περιμένουμε απάντηση και βλέπουμε. Αν δεν βρει κάτι καλύτερο (έλα στην Πυρσάρα ρε, που θα βρεις καλύτερα ρε μάγκα) θα κλείσει στον Πυρσό. Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν. Αν δεν θέλει δικό του πρόβλημα.

ΥΓ1: Άντε Κωστάκη, πάλι σου ανοίξαμε τα… μάτια. Στη δώσαμε πάλι την είδηση.

ΥΓ2: Στις 27 του μήνα στο καφέ «ΠΥΡΣΟΣ» το γνωστό καφέ του Χάρη κόβουν πίτα και οι παλαίμαχοι. Όλοι εκεί γιατί στηρίζουμε παλαίμαχους!!! Πόσο πληρώνει να βρει το φλουρί ο Χάρης;

ΥΓ3: Πήγε να την κάνει τη δουλειά «πούστικα» αλλά δεν του πέρασε. Κρίμα φιλαράκο. Δεν περνάνε αυτά στον Πυρσό πλέον…

ΥΓ4: Πάτα πόδι Χρηστάρα… Τώρα και με τη μετακόμιση πρέπει να είναι κομμάτια το παιδί.

ΥΓ5: Πολύ… Αεράτο το κλίμα τελευταία στα Γρεβενά.

ΥΓ6: Μιλάμε ότι ετοιμάζεται τρελό διήμερο στο… Οβιέδο.

ΥΓ8: ΚΑΠΟΙΟΙ δεν θέλω να ξεχνάνε που διαβάζουν πρώτοι μια είδηση. Μια αναφορά δεν βλάπτει. Αετοί, γεράκια κ.λ.π. σύντροφοι…

ΥΓ9: Αργεντίνος με Ιταλικό διαβατήριο. Καρντόσο ή μήπως Ντάτολο;

Αεράτος ο αυθεντικός (και σε μεγάλη… φόρμα τελευταία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: