Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Πυρσάρα για… φίλημα!!!

Τι να πούμε για τη χθεσινή εμφάνιση; Πρώτη τεσσάρα αν δεν κάνω λάθος στη Γ’ εθνική και χωρίς η ομάδα να παίξει μεγάλη μπαλάρα. Παντζιαράς vs Χάγκαν σημειώσατε… άσο!!! Πυρσός εναντίον ΠΑΟΝΕ σημειώσατε άσο και με το βαρύ 4-1!!!
Χατ τρικ ο Τζιώρας. Μπήκε με το καλημέρα στο κλίμα της ομάδας ο νεοαποκτηθείς επιθετικός και πέτυχε τρία γκολ. Πολλοί καλοί και οι άλλοι καινούριοι, έστω κι αν ήταν αρκετά τρακαρισμένοι.
Παρά τη βροχή πάντως ο κόσμος πήγε στο γήπεδο και γούσταρε μπαλίτσα. Αυτό τον Πυρσό γουστάρουμε αυτό τον Πυρσό θέλουμε να βλέπουμε.

ΥΓ1: Τρεις βαθμούς από τη 2η θέση και έξι από την 1η η Πυρσάρα. Μην ακούσω κανένα να λέει ότι πάμε για άνοδο. Καλά πάει η ομάδα, δεν χρειάζονται πάλι μεγάλα λόγια!!!

ΥΓ2: Ρε κοντεύει να σκάσει ο κυρ Γιάννης με τα κατορθώματα του Ανδρέα στον πάγκο.

ΥΓ3: «Δεν γίνονται αυτά…» έλεγαν πάλι κάποιοι γραφικοί στο καφενείο! Ρε κοίτα να πάρεις το… μπιριμπάκι και άσε τον Πυρσό στην ησυχία του!

ΥΓ4: Όλοι αυτοί οι σωτήρες που θα έβρισκαν λεφτά από χορηγούς για την ομάδα, γιατί δεν βοηθάνε και τώρα την ομάδα;

ΥΓ5: Ισχύει το θέμα με Παπουλή, αλλά επίσημη πρόταση δεν υπήρξε ακόμα. Μόνο στα λόγια έχει μείνει το θέμα.

ΥΓ6: Κοπούνοβιτς τέλος!!! Οριστικό απ’ ότι φαίνεται…

ΥΓ7: Όταν ο Αεράτος φώναζε πως η ομάδα θέλει δύο τρεις σοβαρές κινήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν πραγματικά από μπάλα για να πάει μπροστά η ομάδα κάποιοι το έπαιζαν… ξερόλες!!! Πόσο ερασιτέχνες παράγοντες αποδείχτηκαν!!!

ΥΓ8: Φώναζε ο Αεράτος πως ο Ανδρέας πρέπει να είναι με φόρμα στον πάγκο και όχι με σακάκι στο γραφείο και στην κερκίδα!!! Και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν!!!

ΥΓ9: Έλα κυρ Γιάννη; Τα έμαθες τα νέα; Πάλι κέρδισε η Πυρσάρα!!! Και με κακό αγωνιστικό χώρο και με όλα τα προβλήματα που έχει η ομάδα!!!

ΥΓ10: Αν άφηνε τον εγωισμό του για λίγο στην άκρη και άκουγε κάποιους ανθρώπους που ξέρουν από μπάλα, τώρα η ομάδα θα ήταν στη Β’ εθνική. Ποτέ δεν είναι αργά όμως…

ΥΓ11: Ρε Αντρέα τι μας έκανες; Τέσσερα γκολ στον κολλητό μου τον Χάγκαν…

Αεράτος ο αυθεντικός (σκάει μεγάλη είδηση τις επόμενες ημέρες)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

me tin proti eykairia pou tha ertho grevena tha pareyretho se agona toy PYRSOY..o logos???ton emathes lamogio aerate..BEA4 PAOK ATHENS 4..(KOLOTOYMPAS,les na ematha apo sena aerate???xaxaxaxaxa).