Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ... ΓΟΝΑΤΟ!!!

Η Πυρσάρα πάλεψε αλλά ο τραγικός διαιτητής Πρασαντζής (Δράμας) είχε άλλη άποψη. Δύο γκολ του Βελώνη, δύο φορές μπροστά στο σκορ και στις καθυστερήσεις με πέναλτι έξω από την περιοχή χάρισε στο Θερμαϊκό το βαθμό της ισοπαλίας.
Παράλληλα δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην Πυρσάρα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έβαζε το χεράκι του στην τσέπη για την κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Πυρσού όποτε γούσταρε.
Μιλάμε για τεράστια ΑΛΗΤΕΙΑ και τεράστια ΚΛΕΨΙΑ για την Πυρσάρα μας.
Ο Χρήστος Βελώνης μπήκε αλλαγή και έκλεισε στόματα. Άνοιξε το σκορ για τον Πυρσό στο 74’ της αναμέτρησης για να έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους τέσσερα λεπτά αργότερα (78’) με τον Ψευτογιώργο. Ο Βελώνης έβαλε και πάλι τον Πυρσό μπροστά στο σκορ στο 84’ αλλά o διαιτητής της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη και με ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο καταλόγισε έδωσε τη δυνατότητα στο Θερμαϊκό να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Γιώργο Παπαδόπουλο. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ: Πάφρας, Αρζουμανίδης, Σκέντος, Λώλης, (60’ Μαλαφούρης) Σιαπανίδης, (46’ Χατζηστεργίου) Κουτσουρές, Σταφίδας, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Μόσχου, Ψευτογιώργος.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Σουμουλίδης, Στουρνάρας, Κάλφας, Σερέτης, Νάιντος, Χατζής, (62’ Βελώνης) Μπανούσης, Χατζηβασιλειάδης, (73’ Γιακάκογλου) Δουλκερίδης, Γκαρόζης, Τζιώρας.
Όπως και να έχει αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα για την εμφάνιση στη ΘΕΡΜΗ. Ισοπαλία αλλά και εντυπώσεις για την εμφάνιση.
ΥΓ1: Περιμένω από την Ένωση να πάρει θέση διότι δεν είναι η πρώτη φορά που… σφάζεται ο Πυρσός.

ΥΓ2: Μάγεψε ο Φωτάκης στο 1-1 του Πανθρακικού με την Ξάνθη. Μπήκε αλλαγή είχε δοκάρι στο 71’ και στο τέλος χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του στο πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκα. Μπράβο Φώτη μακάρι να τα… εκατοστίσεις τα γκολ αδερφάκι!!!

ΥΓ3: Ποιος έβριζε τον Παπουλή επειδή είχε… ξεράνει στάνταρ δύο την Ξάνθη στην Κομοτηνή στο στοίχημα;

ΥΓ4: Σε κάθε παιχνίδι και καλύτερος ο Πυρσός…

ΥΓ5: Έκλεισε στόματα ο Βελώνης με τα δύο γκολ. Κάποιοι χρωστάνε μία συγνώμη στο Χρηστάρα. Έμεινε στην ομάδα και μπορεί να μην σκοράρει, αλλά βοηθάει την ομάδα. Όσοι ξέρουν από μπάλα μπορούν να καταλάβουν.

ΥΓ6: Θα πούμε πολλά τις επόμενες ημέρες. Και για τη Θέρμη αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

ΥΓ7: Κάποιοι φαγώθηκαν να την βγάλουν την... είδηση. Φήμες παιδιά... Απλώς φήμες!!! Λυσάξατε... Βαρέθηκα να λέω ΟΧΙ!!!!Όταν είναι θα ενημερωθείτε...

ΥΓ8: Σκάει το νέο… μπαμ του Πυρσού. Από μέρα σε μέρα το περιμένουμε…

ΥΓ9: Κωστάκη, μην ξεχάσεις να διαβάσεις αύριο Αεράτο. Σου έχουμε αποκλειστικό για την εφημερίδα…

Αεράτος ο αυθεντικός (έχω πάρει ήδη πέντε ημερολόγια)

3 σχόλια:

PITSIKARIA είπε...

poli holi kostaki gia to sindesmo.....dimosiografe mu esi..

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΡΑΤΕ ΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΟΤ.

Ανώνυμος είπε...

kwsta makria apo to sindesmo.ta lamogia den exoun sxesi me ton pyrso