Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΛΑΒΙΕ!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ για τον Πυρσό από την ΕΠΟ του ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟΥ που υποτίθεται πως θέλέι να αλλάξει το ποδόσφαιρο προς το καλύτερο!!!

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄, Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές, για εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου(αγώνας της 18-11-09 με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ).

ΠΕΡΙΜΕΝΩ την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ αλλά και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΥΓ1: Μία αγωνιστική όπως και για τον Ολυμπιακό στην Καβάλα, όπως και για τον Άρη με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

ΥΓ1: Που να μην ήταν και φίλος μας ο Πιλάβιος. Που να μην είχαμε στείλει στην ΕΠΟ και καμιά τριανταριά επιστολές διαμαρτυρίας!!!!

ΥΓ2: Ελληνικό ποδόσφαιρο… Βούρκος με… σκατά!!!

Αεράτος αυθεντικός (θέλω κι εγώ να γίνω αθλητικογράφος)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me oli tin ektimisi pou sou trefo,
tha prepei na katalaveis oti me tis sinexeis anakoinoseis tha katantisoume sto telos grafikoi..
(milao gia tin episimi topothetisi tis pae)
alloste exoun kourastei ta xeria enos ekei mesa (xereis)na grafei anakoinoseis, den idronei omos to afti tous

θυρα 2 είπε...

ΜΟΛΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΟΛΗ!ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!ΓΙΑ ΑΥΤΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

Αεράτος... είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, αλλά εγώ όταν είπα πως περιμένω την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ δεν μίλησα για ανακοίνωσεις. Η άποψη μου για τις ανακοινώσεις άλλωστε είναι γνωστή. Να θέσει εννοώ τους φορείς και ειδικά την Ένωση προ των ευθυνών τους.
Όσο γι' αυτούς που βγάζουν χολή, θα συνεχίσουν να το κάνουν πιστεύω σε όποια κατάσταση κι αν είναι η ομάδα. Γι'αυτό δεν θα πάμε μπροστά. Διότι όλοι αυτοί βλέπουν τον Πυρσό βάση του προσωπικού του συμφέροντος. Ο καθένας από την πλευρά του. Ξέρουν αυτοί σε ποιους αναφέρομαι...

Ανώνυμος είπε...

To thema einai oloi na iparxei i prothesi gia na ginei kati
exo tin entiposi oti oloi exoun erthei pro ton efthinon tous fetos
den exei kanena noima na krivomaste piso apo tis opoiesdipote adinamies tis dioikisis alla na leitourgoume pros ofelos tis omadas
afto paramenei akomi zitoumeno....