Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ… ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ

Μεταγραφική κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στον Πυρσό. Μετά τους Τζιώρα, Κουρουθιανάκη, Γουνελά και Γκέτσιο ο Πυρσός προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου στόπερ Δημήτρη Κάλφα.Παράλληλα απέκτησε και τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Χατζηβασιλειάδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σον Ιωνικό. Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως απομακρύνεται τελικά η περίπτωση του Δημήτρη Θανόπουλου από τον Παναιτωλικό καθώς οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό είναι απαγορευτικές για τον Πυρσό. Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και ότι καλύτερο με τη φανέλα του Πυρσού.

ΥΓ1: Κάποιοι στράβωσαν που ο Αεράτος έγραψε πως ο Πυρσός κινείται για Θανόπουλο και Ένγβιστ. Καλό θα ήταν να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Αεράτο διότι δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο αφρισμένος Βενέτικος αν ασχοληθούμε μαζί τους. Ας κοιτάξει τη δουλειά του ο γνωστός ανταποκριτής κι ας αφήσει τον Αεράτο στην ησυχία του. ΑΣΧΕΤΕ

ΥΓ2: Χάνει το επόμενο ματς όπως όλα δείχνουν ο Βελώνης λόγω τραυματισμού. Τον περιμένουμε να επιστρέψει δυνατός…

ΥΓ3: Καλή επιτυχία στον Φώτη Παπουλή. Η απουσία του θα είναι σίγουρα πλήγμα για τον Πυρσό, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

ΥΓ4: Την… πόρτα των Τρικάλων χτύπησε ο κυρ Γιάννης και περιμένει το αποψινό παιχνίδι κυπέλλου. Βρέθηκε μάλιστα στα γραφεία των Τρικάλων και μίλησε με τους παράγοντες της ομάδας για να αναλάβει τον ΑΟΤ. Λέτε να έρθει Γρεβενά ως προπονητής των Τρικάλων. Ότι δεν έγινε με τον «Κάμπε» βλέπω να γίνεται με τον κυρ Γιάννη. Δεν του έκατσε η Βέροια, μία από τα ίδια βλέπω και στα Τρίκαλα. Θα αρχίσει να βλέπει κι εκεί φαντάσματα…

ΥΓ5: Κάποιοι θα ήταν καλύτερο να βοηθάνε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. όχι όταν η κουβέντα πάει στα λεφτά να σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και πρώτος στις μεταγραφές ΑΣΧΕΤΕ)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

me tin proti eykairia pou tha ertho grevena tha pareyretho se agona toy PYRSOY..o logos???ton emathes lamogio aerate..BEA4 PAOK ATHENS 4..(KOLOTOYMPAS,les na ematha apo sena aerate???xaxaxaxaxa).

Αεράτος... είπε...

Μέχρι και στο θέμα Πυρσός έπεσε παντόφλα!!! Α ρε μπαντζανάκο τι κάνεις? Το μόνο που απομένει είναι να πέσει παντόφλα και με τον ΠΑΟΚ.

gate2 είπε...

beba ise enas krifobiancoverde ke den to kseris

Ανώνυμος είπε...

eisai lamogio kai kolotoympas aerate..o PAOK pano ap'ola..BEA4 ATHENS 4

Αεράτος... είπε...

Είσαι ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΒΕΑ4 ότι και να λες!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιος ΠΑΟΚ πανω απ΄όλα ρε τρόμπα. Οι γρεβενιώτες είναι πυρσός

Ανώνυμος είπε...

lamogiaaaa xaxa.MASK4

Ανώνυμος είπε...

Ο Θανόπουλος είναι μεγάλος παίκτης. Αν μπορει ο Πυρσος να ανοιχτει λίγο οικονομικά για να τον αποκτήσει θα δυναμώσει πολύ. Αν βέβαια στενευεται τόσο πολύ καλύτερα ασ την αφήσει την περίπτωση. Πάντως θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Ανώνυμος είπε...

PYRSARA RE XAIBANIA.PANO APO OLA PYRSOSSSSSSSSSS.

gate4A είπε...

καλως ο ΠΥΡΣΟΣ παιδες αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα!

Ανώνυμος είπε...

Πεχλιβανίδη ελα να κάνεις χειρονομίες και μέσα στ Γρεβενά να δούμε τι μάγκας έισαι

vagmenoi kai prasinoi είπε...

na patisoume nigrita kai thermaiko ke epanomi ke meta oli sto makedoniko na vaksoume
VAGMENOI KE PRASINI MIA ZOI PYRSARA MOU
BATALOPITSIKIA

Ανώνυμος είπε...

TI PAOK PE ATOMA.PAO LEO.TRIFFYLARA.KAI PYRSARA ENNOEITAI.ELATE GIPEDO.KYRIAKH EKDPOMH.