Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Άρθρο του Γ. Π. στο grevenamedia.gr

"Την Κυριακή ο Πυρσός πρέπει να κερδίσει τον Φωκικό. Επιβάλετε να προσθέσει στο ενεργητικό του 3 βαθμούς από παιχνίδι εντός έδρας. Ο Πυρσός με την απόδοση εκτός Γρεβενών «ανέστησε» τρεις ομάδες. Την Νιγρίτα, την Επανομή και την Νίκη Βόλου. Τώρα ήρθε η ώρα.
Ξεκινώντας την Κυριακή με νίκη επί του ισχυρού φέτος Φωκικού να σηματοδοτήσει την απαρχή μιας νέας πορείας μέσα και έξω από τα Γρεβενά.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Είναι η ώρα προπονητής και ποδοσφαιριστές να καταλάβουν πως βρίσκονται σε μία ομάδα που οι φίλαθλοι ζητούν διακρίσεις. Αγωνίζονται σε μία ομάδα που οι φίλαθλοι στηρίζουν, χειροκροτούν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες. Κρίνουν όμως και επικρίνουν την αδιαφορία των ποδοσφαιριστών και τα λάθη της τεχνικής ηγεσίας. Η φίλαθλη κοινή γνώμη ζητεί και επιζητεί όλοι οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κυριακής που έδωσαν οι Κοπούνοβιτς, Φιρινίδης και Παπουλής.
Τέλος η τεχνική ηγεσία να αντιληφθεί ότι πρέπει να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές όχι με το όνομα που είχαν προ δεκαετίας ή δεκαπενταετίας αλλά με την σημερινή ποδοσφαιρική τους επάρκεια.
Και ακόμη η τεχνική ηγεσία να λάβει σοβαρά υπόψη ότι ήρθε η ώρα και η στιγμή να αγωνίζονται οι άριστοι και όχι οι αρεστοί.
Το γράψαμε και χθες το σημειώνουμε και σήμερα. Το συναίσθημα μπορεί να φανερώνεται στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Στη σύνθεση της ομάδας πρέπει να επικρατεί η λογική της ποδοσφαιρικής αξιοκρατίας. Αυτό ισχύει επιπλέον για το γενικό αρχηγό του Πυρσού ο οποίος τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν έδειξε πως έχει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες να διατηρεί αυτή τη θέση. Έγινε ιδιαίτερα αντιληπτό στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Δεν μπόρεσε να αρθρώσει ούτε μία λέξη στο Γυμνασίαρχο του αγώνα ώστε να προστατέψει την ομάδα και τον πρώτο επόπτη από τις απρέπειες του φερόμενου ως Προέδρου της Νίκης Βόλου Στράτου Γιδόπουλου".

Γ.Π

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το παραπάνω άρθρο σχεδόν σε όλα όσα αναφέρει…
Ειδικά όμως στο τελευταίο σκέλος του άρθρου, ευτυχώς που δεν είναι μόνο ο Αεράτος που φωνάζει τόσο καιρό για τους «ερασιτέχνες» παράγοντες!!! Πρόεδρε πάρε μέτρα όσο είναι νωρίς και κάνε ισχυρή σε όλα τα πόστα την ομάδα… Οι επιτυχίες για μία ομάδα έρχονται μόνο με επαγγελματίες σε όλα τα πόστα…


Αεράτος ο αυθεντικός (σ’ αυτή τη σελίδα είναι σεβαστές οι απόψεις και τα άρθρα όλων όσων γουστάρουν να μιλήσουν ή να γράψουν για τον Πυρσό)

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ισχύει επιπλέον για το γενικό αρχηγό του Πυρσού ο οποίος τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν έδειξε πως έχει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες να διατηρεί αυτή τη θέση.
Μήπως μπερδεύοντια μερικοί.
Στην Δ αρχηγός ήταν ο Βασίλης Τσίπης (άξιος αρχηγός) '' ΄πότε πέρασαν 2,5 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Αεράτος και δεν είμαι καλά...!

Ανώνυμος είπε...

Σωστό αυτό με τον Τσίπη. Μόνο αυτός ήταν γενικός αρχηγός με αρχ...α. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν για τα μαντάνια. Αεράτε γράψτους όλους και συνέχισε έτσι. Σίγουρα κάποιος από αυτούς το έγραψε το σχόλιο.

Μ.Φ. είπε...

Δεν έχω σπίτι δεν έχω δουλειά
Δεν έχω γκόμενα δεν έχω λεφτά

Αεράτε ολέο ολεό ολέ...
Αεράτε και δεν είμαι καλά...

Δρόμο τα λαμόγια από την ομάδα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑΤΟΥ είπε...

Τι να του πει ρε ο ανύπαρκτος του Γιδόπουλου. Που θα πάει να του μιλήσει και θα κάτσει προσοχή μπροστά του. Καλά τον λέει ο Αεράτος ερασιτέχνη.
Ο άνθρωπος είναι μόνο για να βγαίνει στα καφενεία και να λέει πόσο μεγάλος είναι ο π΄ροεδρος και πόσο αγαπάει τον Πυρσό και πόσα λεφτά έχει βάλει στην ομάδα.
Και το χειρότερο είναι ότι κάνει παρέα όλη με΄ρα με τον προπονητή και σίγουρα τον έχει επηρεασεθι κι αυτόν.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΥΠΝΑ. Καλός άνθρωπος αλλά δεν κάνει για παράγοντας της ομάδας.
ΒΆΛΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΕΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφει ο Παπαδόπουλος στην εφημερίδα. Επόνυμη κριτική από έναν άνθρωπου που είναι μέσα στα πράγματα διότι μόνο με τον Αεράτο δεν γίνεται δουλίά.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει ρε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ο Τσίπης με τον γενικό που έχουμε τώρα. Μέρα με τη νύχτα είναι. Ο ένας ξέρει μπάλα και δεν κωλώνει πουθενά και ο α΄λλος φοβάται και τη σκιά του και κάθεται σούζα μπροδτά στον π΄ροεδρο.

Ανώνυμος είπε...

proedre an tous kratiseis ki alo tous koumounistes stin dioikisi tha kanoyn to pyrso 7%

pitsikia commando gate2 είπε...

Ντεμπούτο για τα δημοσιογραφικά και φυσικά παραγέμισαν.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κερδίσουμε με το Φωκικό κάποιοι δεν θα παραμείνουν στη θέση τους. Να είσαι σίγουρος γι' αυτό αεράτε και η πληροφορία είναι μέσα από τη διοίκηση.

υποψήφιος γενικός αρχηγός είπε...

Τόσο κράξιμο δεν θα άντεχα Προσωπικά θα είχα παραιτηθεί από γενικός αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

Όταν γελάνε μαζί σου οι ποδοσφαιριστές και δεν σου δίνει σημασία κανείς στην ομάδα τότε παίρνεις το καπελάκι σου και πας σπίτι σου. Μήπως να ετοιμάζεται για την αποχώρηση ο "ερασιτέχνης";;;

Ανώνυμος είπε...

Αεράτε ή αλλάζει ή τον αλλάζουν. Διαλεγει και παίρνει.Ζησοπουλος.

nakas είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΡΑΤΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

αερατε εγραψα κατι και δεν το περασες - δεν θελεις ή δεν το πηρες

Αεράτος... είπε...

Το πιο πιθανό φίλε είναι να μην το πήρα, εκτός κι αν ήταν κάτι υβριστικό ή πρσβλητικό για κάποιον. Χωρίς αποδείξεις, ανώνυμα σχόλια που μπορεί να αναφέρονται σε κάποιους ανθρώπους δεν έχουν καμία θέση στη σελίδα. Θα έχεις καταλάβει άλλωστε πως κι εγώ δεν χρησιμοποιώ ονόματα...

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις, αλλά η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν πήρα κάποιο μήνυμα υβριστικό έτσι ώστε να το σβήσω, οπότε μάλλον δεν πήρα το μήνυμα σου.