Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Μία από τα ίδια, αλλά όχι άλλο ΓΚΡΙΝΙΑ!!!

Ολοκληρώθηκε το γκάλοπ του Αεράτου και έτσι μετά από 12 περίπου ημέρες βγήκε ένα μικρό δείγμα στο διπλό γκάλοπ της σελίδας αναφορικά με την εικόνα της φετινής ομάδας αλλά και το τι χρειάζεται για να βρει η ομάδα το καλό της πρόσωπο.

Στο 1ο γκάλοπ λοιπόν και στην ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σας για τη φετινή εικόνα της ομάδας; Ψήφισαν 81 άτομα. Περισσότερους ψήφους πήρε η 3η απάντηση (Μία από τα ίδια και φέτος)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
3. Μία από τα ίδια και φέτος 43 (53%)
1. Καλύτερη από πέρυσι 28 (34%)
2. Χειρότερη από πέρυσι 10 (12%)

Στο δεύτερο γκάλοπ τώρα και στην ερώτηση: Τι χρειάζεται για να βρει η ομάδα το καλό πρόσωπο που όλοι επιθυμούμε; Ψήφισαν 80 άτομα. Περισσότερους ψήφους στην 1η απάντηση (Όχι γκρίνια, αλλά υπομονή και στήριξη απ’ όλους)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
1. Όχι γκρίνια, αλλά υπομονή και στήριξη απ’ όλους 40 (50%)
3. Νέα πρόσωπα στη διοίκηση 27 (33%)
2. Άμεσες αλλαγές (προπονητής, παίκτες) 13 (16%)

Είναι απλώς ένα γκάλοπ και τίποτα παραπάνω... Η ουσία πάντως είναι πως παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν τη φετινή ομάδα μία από τα ίδια με την περσινή δηλώνουν παράλληλα πως η ομάδα θέλει στήριξη και υπομονή και φυσικά όχι γκρίνια. Κάτι είναι κι αυτό. Σύντομα θα υπάρξει νέο γκάλοπ που ίσως ναμην αρέσει σε κάποιους, αλλά θα είναι φυσικά για το καλό της ομάδας...

Κατά τα άλλα μεγάλη εκδρομή για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας διοργανώνουν οι οργανωμένοι (biancoverde) και οι εγγφραφές έχουν ήδη αρχίσει. Δηλώστε συμμετοχή τώρα για να πρασινίσει το πέταλο στο κλουβί της Νέας Ιωνίας.

ΥΓ1: Γεννέθλια είχε τις προάλλες ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και έκανε το τραπέζι στα αλάνια. Έμαθα έπεσε τρελή μάσα και άφθονη ρετσίνα. Κάποιοι έβαξαν τελείως.

ΥΓ2: Σε δύο στρατόπεδα έχει χωριστεί το ΔΣ. Το ένα στηρίζει τον κόουτς το άλλο μαθαίνω πως δεν είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένο. Το κακό είναι πως ο κόουτς δεν έχει καταλάβει ποιοι τον στηρίζουν και ποιοι του κάνουν πόλεμο.

ΥΓ3: Είναι κακό να βλέπεις φαντάσματα ΦΙΛΕ!!!

ΥΓ4: Μεγάλη εκδρομή στο Βόλο. Μας περιμένει ο Σάκης από το Μέγαρο για τσίπουρα και βλέπω να πέφτει πολύ γέλιο, αδέρφια.

ΥΓ5: Όσο η ομάδα κερδίζει δεν θα μιλάμε. Το έχω πει από την αρχή της χρονιάς φέτος. όταν χρειαστεί να μιλήσουμε θα το κάνουμε. Δεν είναι κακό να έχεις άποψη γιατην ομάδα.

ΥΓ6: «Οι περισσότεροι στη διοίκηση δεν ξέρουν τι χρώμα έχει η μπάλα». Επιμένω στην ερώτηση ποιος είπε την παραπάνω ατάκα, αφού βλέπω δεν έχει βρεθεί ακόμα η απάντηση.

ΥΓ7: Ασχετο, αλλά ο Αεράτος δεν σταμάτησε ποτέ να στηρίζει τον πρόεδρο. Ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους που βοηθάνε την ομάδα, αλλά είναι άλλο το ένα και ο άλλο το άλλο για το οποίο κάποιοι μας κατηγορούν. Στηρίζω τον πρόεδρο, αλλά δεν είμαι κολλητός τους και ποτέ δεν θα γίνω.

ΥΓ8: Άκου εκεί δεν έχουμε διπλός τη Γ’ εθνική. Τώρα το διαπίστωσα αυτό... Γεια σου ρε «κάμπε» προπονητάρα.

ΥΓ9: Παρακαλώ καθίστε στις θέσεις σας. Ο χορός θα γεν... χορός. Δεν θα αλωνίσουμε στάρια!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και ΒΑΓΜΕΝΟΣ ντιπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: