Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

OΥΤΕ ΤΩΡΑ...

Άλλη μία εκτός έδρας ήττα για τον Πυρσό και ούτε και τώρα δεν ήρθε το πολυπόθητο διπλό για την Πυρσάρα μας. Ήττα με 2-1 στο Πανθεσαλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου που δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι χθες το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Βάση ευκαιριών καλύτερη η Νίκη Βόλου που άνοιξε το σκορ στο 17’ με κεφαλιά του Σαπαλίδη έπειτα από σέντρα του Γκόμεζ. Ο Πυρσός ισοφάρισε με τον Παπουλή και με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής και με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για… βουτιά και όχι για πραγματική παράβαση.
Το 2-1 για τη Νίκη Βόλου ήρθε στο 75’ με σουτ του Γκόμεζ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Πυρσάρα είχε δύο… δοκάρια με τον Κοπούνοβιτς στο 38’ και τον Παπουλή στο 93’.
Κορυφαίος με διαφορά για τον Πυρσό ο τερματοφύλακας Φιρινίδης
που κατέβασε τα ρολά σε πέντε ευκαιρίες του Γκόμεζ (1ο, 9ο, 28ο,37ο λεπτό) και σε δύο ευκαιρίες στο 10’ με τον Μπενγκουά και στο 69’ με τον Καρυώτη. Για τους γηπεδούχους μεγάλη μπάλα από το Γκόμεζ Βαλντέζ.
Πολλά τα λάθη από το διαιτητή της αναμέτρησης Ευαγγέλου (Αθηνών) που κιτρίνισε τους Χατζηκωνσταντίνου, Μπένγκουα, Παπαστεργίου, Σαπαλίδη, Μωυσιάδη, Βελώνη, Μπανούση, Χατζή και Κοπούνοβιτς.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Νάνι, Παπαστεργίου (Χατζηλιόντας 59’), Καρυώτης, Μοράλες, Στάμος, Χατζηκωνσταντίνου, Μάγγος, Μωυσίδης (Λιάρος 7’), Μπένγκουα, Σαπαλίδης, Βαλντέζ (Μποκατίνοφ 80’).
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Φιρινίδης, Στουρνάρας, Μωυσιάδης, (Νάιντος 50’), Μπουτογιάννης, Κουρδάκης, Μπλιθικιώτης, Χατζής (Γκαμπόρ 48’), Παπουλής, Μπανούσης, Βελώνης
(Αθανασιάδης 79’), Κοπούνοβιτς

Όλα αυτά σύμφωνα με τον… ανταποκριτή του ΑΕΡΑΤΟΥ στο Βόλο, αφού δεν κατάφερα να δώσω το παρών στη Θεσσαλική πόλη. Όσοι έχουν αντίθετη άποψη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου, αφού οι περισσότεροι το γνωρίζουν. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα τηλέφωνα από αυτούς που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν εξαφανισμένοι χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο.

Περισσότερο παρασκήνιο από την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού τις επόμενες ημέρες. Στα χέρια μας υπάρχει μία φωτογραφία που θα ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ και θα προκαλέσει ΠΑΤΑΓΟ!!! Λίγο υπομονή Αεράτοι μου και σύντομα θα πέσει το γέλιο της… καφέ Αρκούδας!!!

Αεράτος ο αυθεντικός (και με φωτογραφικά ντοκουμέντα στα χέρια του)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ΑΕΡΑΤΕ έγινες κολητός με τον ΚΟΟΥΤΣ που είναι η φωνή σου;
Λες να έκανες ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!

Αεράτος... είπε...

Αν καταλάβες αυτό, δεν μπορώ να κλανω κάτι άλλο για να σε βοηθήσω. Λυπάμαι...