Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΟΜΑΤΑ… ΕΡΜHΤΙΚΑ… ΚΛΕΙΣΤΑ…

Μεγάλη είδηση πριν λίγες ημέρες στα αυτιά μου.
Με απόφαση που πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους και για το επόμενο διάστημα να μην κάνουν την παραμικρή δήλωση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ της πόλης μας. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι έφτασε στ’ αυτιά μου και κάτι υποπτεύομαι αλλά γι’ αυτά θα μιλήσουμε μετά το παιχνίδι με το Φωκικό όπου η ομάδα πρέπει να κερδίσει. Διαφορετικά βλέπω να αρχίζουν τα… όργανα για κάποιους, ποδοσφαιριστές κλ.π.
Πάντως εδώ που τα λέμε όταν είσαι ποδοσφαιριστής ή προπονητής ή γενικότερα ασχολείσαι με το χώρο του ποδοσφαίρου είσαι υποχρεωμένος φίλε μου να δέχεσαι την κριτική. Αυτή η καραμέλα με την… καλοπροαίρετη κριτική έχει αρχίσει και με κουράζει. Ποδοσφαιριστής είσαι φίλε μου και θα κριθείς από την απόδοση σου στο γήπεδο. Προπονητής είσαι φίλε και θα κριθείς από τα αποτελέσματα. Παράγοντας είσαι φίλε μου, είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης και θα κριθείς από την… παρουσία σου στην ομάδα. Δημοσιογράφος είσαι φίλε μου, θα κριθείς από τον κόσμο. κ.λπ., κλ.π.,κ.λ.π.
Είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο πράγμα να αναφέρεσαι στην προσωπική ζωή κάποιου. Εκεί δεν είναι κριτική, εκεί γίνεσαι καραγκιόζης. Κι αν οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι έχει παραβιαστεί η προσωπική τους ζωή από κάποιο δημοσίευμα καλά κάνουν και δεν θέλουν να μιλήσουν. Αν όμως το κάνουν επειδή κάποιοι μπορεί να τους έκραξαν για τις κακές τους εμφανίσεις μέχρι τώρα, έχουν τεράστιο λάθος.
όπως τεράστιο λάθος έχουν όσοι κριτικάρουν κάποια πράγματα επειδή κατά βάθος μπορεί να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και το κάνουν αυτό.
Πολλά είπαμε, όμως, περισσότερα μετά το ματς με το Φωκικό. Όλοι στο γήπεδο για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει την πολύτιμη αυτή νίκη και τα λέμε και πάλι από Δευτέρα. Με περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την επικείμενη αυτή απαγόρευση!!!

ΥΓ1: Είδα στον ύπνο μου ότι ο Βελώνης θα βάλει δύο γκολ. Σύμπτωση λέτε ή μήπως κάτι ξέρω παραπάνω…; Δεν έχει να δώσει απαντήσεις σε κανέναν, αλλά αν σκοράρει είναι σίγουρο πως θα κλείσει πολλά στόματα!!!

ΥΓ2: Γράφει μεταξύ άλλων ο Γ. Π. στη στήλη του «σφηνάκια» στο grevenamedia.gr
«Η κριτική είναι ωφέλιμη… Η κριτική να γίνεται δημόσια και επώνυμα. Τότε έχει και αποτελέσματα Διαφορετικά… δύναται να θεωρηθεί και υπονόμευση…».
Με το μικρό και φτωχό μυαλό που έχω θέλω να πιστεύω πως δεν αναφέρεται στον Αεράτο αυτό το κομμάτι.

ΥΓ3: Και ολοκληρώνει το κομμάτι του ο Γ. Π. στην ίδια στήλη μ’ ένα υστερόγραφο που αναφέρει: «Υ.Γ. Με τηλεφώνημά του στον υπογράφοντα ο Χ. Βελώνης ζήτησε να μην αναφερόμαστε… πλέον στο όνομά του!... Αυτό προτείνουμε να επεκταθεί και στους χιλίους φιλάθλους του ΠΥΡΣΟΥ οι οποίοι ζητούσαν την αντικατάστασή του στον αγώνα ΠΥΡΣΟΥ- Θερμαϊκού». Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, αλλά κάτι μου λέει πως άνοιξε ήδη κόντρα και δεν ξέρω το λόγο. Κάτι μου λέει επίσης πως όλο αυτό το θέμα έχει σε μεγάλο βαθμό σχέση με την απαγόρευση δηλώσεων των ποδοσφαιριστών της ομάδας προς τα τοπικά ΜΜΕ.

ΥΓ4: Κάτι πήρε το αυτί μου για ένα Γιώργο. Φαλακρός, άνεργος και με... κιτρινόμαυρα αισθήματα… Φήμες ή απλώς ισχύει η παροιμία που λέει όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;;;

ΥΓ5: Αλήθεια οι ποδοσφαιριστές θα σταματήσουν να μιλάνε και στο περιοδικό του Πυρσού ή αυτό είναι έντυπο της ΠΑΕ και δεν βγαίνει από τοπικούς δημοσιογράφους;

ΥΓ6: Κίνησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!! Καιρό τώρα!!!

ΥΓ7: Μόνο νίκη με Φωκικό…

ΥΓ8: Να επιστρέψουν οι πάγκοι στη φυσική τους έδρα… Πρόεδρε ξύπνα… Το γήπεδο είναι γήπεδο δεν είναι εκκλησία!!! Εσύ μπορεί να συνήθισες σε σουίτες, εμείς όμως είχαμε συνηθίσει κρεμασμένοι στα κάγκελα!!!

ΥΓ9: Κάποτε μου είπε: "Δεν σε ήξερα αλλά κατάλαβα πως αγαπάς πάρα πολύ τον Πυρσό". Τώρα απλώς με βρίζει αριστερά και δεξιά... Ο γελοίος!!!!


Αεράτος ο αυθεντικός (και υποψήφιος για γενικός αρχηγός της ομάδας)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεπτα και συμμετοχες,καλο,γραψε και τον εσωτερικο κανονισμο της ομαδας.Υπαρχει,υπογραφτηκε απο προπονητη και παικτες? Πλακα θα εχει.Ζησοπουλος Θ.

enas filos apo ta palia είπε...

oxi mono otan eisai podosfairistis prepei na dexese kritiki alla genika otan eisai dimosio prosopo.

kritikari kapoios mia tainia eite tou aresei eite oxi.
poso mallon otan exei plirosei eisitirio (ston kinimatografo),
gia na tin parakolouthisei