Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Μια του κλέφτη… δυο του κλέφτη… τρεις και καταφέραμε να χάσουμε και από τη Νίκη Βόλου

Εν αναμονή της… άφιξης και της επεξεργασίας της μεγάλης φωτογραφίας που σας είπα, ξύπνησα το πρωί και διαβάζοντας τον αθλητικό Τύπο προσπάθησα να δώσω εξήγηση στην τρίτη εκτός έδρας ΚΑΚΙΣΤΗ εμφάνιση της ομάδας απέναντι σε μια Νίκη Βόλου που δεν έπαιζε στη φυσική της έδρα στο «κλουβί» και μέχρι πριν την αναμέτρηση με τον Πυρσό δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης. Είχε δίκιο ένας φίλος Πυρσάκιας που μου είπε πριν το ματς: «Θα τους αναστήσουμε κι αυτούς εμείς…».
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Δεν μ’ αρέσει να ασκώ κριτική σε αποφάσεις του προπονητή αλλά όταν σ’ ένα παιχνίδι είναι για να χάνεις με 6-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά είσαι τυχερός που ο Φιρινίδης είναι σε εκπληκτική μέρα και έχει κατεβάσει τα ρολά και βλέπεις ότι με την είσοδο κάποιων παικτών στον αγωνιστικό χώρο αλλάζει προς το καλύτερο η εικόνα σου, θέλει πολύ προσπάθεια για να καταλάβεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει το σχήμα. Είναι πραγματικά μεγάλη μου απορία, ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Γκαμπόρ που αποκτήθηκε για να χτιστεί η ομάδα πάνω του γιατί δεν ξεκινάει σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Μία από τα ίδια και για τον… έμπειρο Νάιντο που επίσης μπήκε αλλαγή, αλλά και για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα ο κόουτς ξέρει καλύτερα από μας, αλλά δεν μπορώ να μην βγάλω προς τα έξω αυτή την απορία. Στο 77’ ο Γκόμεζ (τεράστια παικτάρα) έκανε το 2-1 κι ενώ ο Πυρσός έχει ισοφαρίσει από το 64’. Η αλλαγή λοιπόν του Αθανασιάδη στο 79’ που αποσκοπούσε. Να μπει δηλαδή το παιδί και σε δέκα λεπτά να ισοφαρίσει; Η τον ρίχνεις στη μάχη να πάρεις το ματς κι ενώ είσαι 1-1 ή δεν την κάνεις καθόλου την αλλαγή όταν δέχεσαι και δεύτερο γκολ. Συγνώμη, αλλά με τέτοιο πρόσωπο εκτός έδρας δεν βλέπω να έρχεται λίαν συντόμως το πολυπόθητο αυτό διπλό στη Γ΄ Εθνική. Πέρυσι πήραμε δύο στα… χαρτιά και φέτος απ’ ότι φαίνεται το πρώτο θα έρθει στην Καστοριά και πάλι στα χαρτιά αν η γειτονική ομάδα δεν κατέβει λόγω οικονομικών προβλημάτων που έχει. Έχω κι άλλα να πω και να σχολιάσω θα το κάνω τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα ηρεμήσει λίγο η κατάσταση. Αρκετά νομίζω κάναμε υπομονή και περισσότερο με τρελαίνει που δεν ακούω από κάποιον μια σοβαρή εξήγηση. Το ξαναλέω Φιρινίδης, και Κοπούνοβιτς οι μοναδικοί που ξεχώρισαν και λίγο οι Γκαμπόρ και Παπουλής στο δεύτερο ημίχρονο. Όλοι ι άλλοι κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα. Μεταγραφή στην Α’ εθνική θα κάνει ο Φιρινίδης αν κρατήσει το videο αυτής της αναμέτρησης πάντως…

ΥΓ1: Συνεχίζουν τις… παπαριές τους οι δύο ψευτοκουμουνιστές… Πάνε… πακέτο το τελευταίο διάστημα και μαζί τους πάει… πακέτο και η μαλακία στα καφενεία!!!

ΥΓ2: Ρίξτε μια ματιά πως εξελίσσεται ο όμιλος του πυρσού και μπορείτε εύκολα να καταλάβετε που θα ήταν η ομάδα στη βαθμολογία αν ήταν λίγο σοβαρή στο παιχνίδι της… Κάτι μου λέει πως θα χαθεί άλλη μια τεράστια ευκαιρία με τις περισσότερες ομάδες να… σέρνονται…

ΥΓ3: Ετοιμάστε μεγάλες οθόνες… Διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να δείτε τη φωτογραφίας που σας είπα… Αυτό θα πει πως ο Πυρσός είναι πραγματικά Μ Ε Γ Α Λ Η ομάδα!!! Εγώ λέω να τον στείλουμε να μας εκπροσωπήσει και στα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα. Να γελάσει μαζί μας το πανελλήνιο!!!

ΥΓ4: Σκασμένος μετά το ματς ο πρόεδρος… Δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα ο πρόεδρος. Υπάρχει πάντως κόσμος που μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τώρα την ομάδα, αλλά άμα είσαι εγωιστής αυτό παθαίνεις.

ΥΓ5: Περισσότερα από το Πανθεσσαλικό σε λίγο… Κι έχουμε πολλά να πούμε…

ΥΓ6: Τα τσίπουρα πήγαν… σύννεφο στο Βόλο. Πάλι καλά δηλαδή γιατί με τόσο πίκρα αν δεν είχαμε και τα τσίπουρα θα μιλούσαμε για… ματωμένη Κυριακή.

ΥΓ7: Έρχεται ο Φωκικός χωρίς τον «Κάμπε». Σκορδαλιά χωρίς… σκόρδο που λέμε.

ΥΓ8: Συμφωνώ ΦΙΛΕ πως όλα μαθαίνονται… Από το aerata.blogspot.com μαθαίνονται όμως μόνο όταν θέλουμε ΕΜΕΙΣ να μαθαίνονται…

ΥΓ9: Κάποια πράγματα τα κάνεις μικρός, άμα μεγαλώσεις όμως δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα ίδια. Αυτά επειδή έμαθα πως κάποιοι ανησύχησαν για τις… θέσεις τους.

ΥΓ10: Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα… Έβρεξε, έβγαλε ήλιο και λέω να αφήσω για λίγο τον Πυρσό και να πάω για… μανιτάρια. Πόλη του μανιταριού είμαστε άλλωστε… Κι απ’ ότι φαίνεται πιο εύκολα βρίσκεις μανιτάρια τον Οκτώβριο στα Γρεβενά απ’ ότι να περιμένεις να κερδίσει εκτός έδρας ο Πυρσός.

Αεράτος ο αυθεντικός (και έτοιμος να ασχοληθεί διοικητικά με τον Πυρσό/λέμε και καμιά μαλακία κάπου… κάπου)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αερατε ριξε την φωτο να γουσταρουμε αν και θελω να πιστευω πως δεν θα εχει σχεση με μελος του Δ.Σ.