Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ο καλύτερος… πελάτης

Στις νίκες επέστρεψε η Πυρσάρα με τον Κοπούνοβιτς να «ξεμπουκώνει» επιτέλους. Όπως και πέρυσι στην έδρα του Μακεδονικού έτσι και φέτος εντός έδρας ο «Κόπου» σκόραρε, αλλά αυτή τη φορά χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Πυρσάρα βάζοντας για λίγες ημέρες μια ΠΑΥΣΗ στη γκρίνια της κερκίδας. Ο Μακεδονικός πάντως τείνει να γίνει ο καλύτερος πελάτης του Κοπούνοβιτς. Έξι βαθμοί και 6η θέση την ώρα που οι περισσότερες ομάδες που θα παλέψουν για άνοδο γκέλαραν. Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που γκρινιάζουν. Η Πυρσάρα κέρδισε και αυτό μετράει. Θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις. Πανηγυρικά κέρδισε τις εκλογές ο Παπανδρέου τις εκλογές με σύνθημα ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ. Το αντιγράφουμε και το βάζουμε σύνθημα στον Πυρσό. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ… Σταματήστε να γκρινιάζετε και στηρίξτε την ομάδα.

Από εκεί και πέρα το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης στήθηκε στο ΠΑΖΑΡΙ… Εκεί όπου οι biancoverde το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Άφθονη ρετσίνα, μουσικές, κοψίδια. Μόνο στη μπαλαρίνα δεν μπήκαν, αλλά που θα πάει, θα γίνει κι αυτό τις επόμενες ημέρες.
Ο φακός του Αεράτου ήταν εκεί και σας μεταφέρει τις εικόνες από το γλέντι.
ΥΓ1: Εκκλησία το γήπεδο και δεν ήταν τυχαία η ατάκα φίλου του Πυρσού: «Σε λίγο θα μοιράζουν και κεριά στην είσοδο». Φέρτε τους πάγκους στη φυσική τους θέση.

ΥΓ2: Σέντρα για… όσκαρ από το Νάιντο, κεφαλιά ακριβείας από τον Κοπούνοβιτς και γκολ!!!

ΥΓ3: Το αχτύπητο δίδυμο και πάλι μαζί. Μαζί στην κερκίδα, μαζί στα αποδυτήρια μαζί και το βράδυ για ποτό. Βλέπετε οι κακές συνήθειες δεν αλλάζουν…

ΥΓ4: Άργησαν να γίνουν οι αλλαγές, αλλά όταν έγιναν η ομάδα πήρε τα πάνω της. Δεν είναι γκρίνια αυτό, απλή παρατήρηση.

ΥΓ5: Εγώ φίλε μου δεν γκρινιάζω. Κριτική κάνω. Εκτός κι αν θεωρείς πως κριτική δεν πρέπει να γίνεται και να τα βλέπουμε όλα τόσο ωραία.

ΥΓ6: Φίλοι είναι αυτοί που στηρίζουν στις καλές αλλά και στις δύσκολες μέρες. Φίλοι είναι αυτοί που και στα καλά και στα άσχημα ασκούν κριτική. Φίλοι είναι αυτοί που δεν βλέπουν τον άλλο μόνο για το συμφέρον τους. Μπορώ να πω κι άλλους λόγους που κάνουν δύο ανθρώπους να είναι φίλοι

ΥΓ7: Όταν ήρθε στην ομάδα είχα ΤΟΝΙΣΕΙ πως καλό θα ήταν να προσέξει τις παρέες του. Απ’ ότι φαίνεται δεν το έκανε και ήδη άρχισε να βλέπει… φαντάσματα. Άλλοι το παίζουν φίλοι του και από πίσω τον… θάβουν κι άλλοι τον στηρίζουν, αλλά ο ίδιος τους έχει βάλει απέναντι του. Δεν μπορώ να επιμείνω σ’ αυτό. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του.

ΥΓ8: Ο «ερασιτέχνης» παράγοντας και ο «τενεκές» συνεχίζουν το βιολί τους. Μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσω να λέω κι εγώ κάποια πράγματα που τα κρατούσα κρυφά για το καλό της ομάδας.

ΥΓ9: Αυτοί που μας εμπλέκουν σε πράγματα και καταστάσεις με τις οποίες δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση και βάζουν λόγια στο στόμα μας τα οποία ποτέ δεν έχουμε πει θα μας βρουν απέναντι τους.

ΥΓ10: ΦΙΛΕ… Εγώ δεν κρύβομαι… Άλλοι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα.

ΥΓ11: Πολύ καλή δουλειά στο περιοδικό του Πυρσού από το Μαράκι και στην πορεία πιστεύω θα γίνει ακόμα καλύτερο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Καλό θα ήταν να μοιράζεται στο γήπεδο μαζί με το εισιτήριο και πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα και το ρόστερ της ομάδας του Πυρσού διότι όπως γνωρίζετε δεν υπάρχουν πολλοί γρεβενιώτες στην ομάδα και καλό θα ήταν να μπορεί ο κόσμος να καταλαβαίνει ποιους βλέπει.

ΥΓ12: Εγώ τους φίλους μου δεν τους κρίνω από τα αποτελέσματα και τη δουλειά τους, αλλά από άλλα πράγματα.

ΥΓ13: Πως λέει εκείνο το μεγάλο κομμάτι: «Εμένα οι φίλοι μου είναι… ΜΑΥΡΑ πουλιά».

ΥΓ14: Πρόβλημα με Βαζάκα στα Τρίκαλα. Πολύ καλός φίλος αλλά τον κράζω όταν πρέπει και δεν κρατάει μούτρα… Και τις προάλλες μτά το 0-0 και τα όσα είπε είχε και δίκιο και άδικο.

ΥΓ15: Κάποιοι επιμένουν πως ο Αεράτος δεν στηρίζει την ομάδα φέτος. Μήπως να αλλάξω στάση να δούμε μετά τι θα λένε αυτοί οι ίδιοι.

ΥΓ16: Φάγαμε κίτρινη κάρτα από τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ και το παραδέχομαι. Είμαι απαράδεκτος. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ όμως, ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ για πάντα ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Κι αυτός αλλά και οι περισσότεροι από τους biancoverde. Ας μην αναλύσουμε περισσότερο τι εστί Φ Ι Λ Ο Σ ! ! ! !

Αεράτος ο αυθεντικός (μα πάνω απ’ όλα ΦΙΛΟΣ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει ο Αεράτος να μας πει τους δύο παράγοντες του Πυρσού, μέλη του ΔΣ που το παίζουν κολλητοί του κόουτς αλλά στα καφενεία ασκούν κριτική; Ονόματα θέλουμε και όχι ψευδώνυμα!!!