Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ… ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ…

Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα την ανακοίνωση του προέδρου του Πυρσού Μενέλαου Παπαϊωάννου μετά την ήττα της ομάδας με 4-0 και σας την παραθέτω για να πάρετε κι εσείς μια γεύση.

ΚΑΝΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ διότι σε λίγο στον ΑΕΡΑΤΟ μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κάνει πάταγο. Και δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό αγωνιστικό κομμάτι… Κάποιοι απλά θα χάσουν τον ύπνο τους!!!

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ…

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΤΟ…



Ακολουθεί η ανακοίνωση του προέδρου του Πυρσού:

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Πυρσού Γρεβενών, αλλά και γύρω από αυτήν και γνωρίζω ότι κάποια από αυτά δεν είναι ευχάριστα για το φίλαθλο κόσμο της.

Είμαι της άποψης ότι οι αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται εν θερμώ, αλλά μετά από προσεκτικές κινήσεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Έχουμε μπροστά μας ένα οριακό παιχνίδι, από την έκβαση του οποίου ξέρω καλά ότι όλοι μας θα κριθούμε. Θα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας εκεί, όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

Είμαι αισιόδοξος ότι όλοι μας συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό της ομάδας.

Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι ο Πυρσός έχει τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα να υπερβεί τις δυσκολίες και να αποδείξει ότι είναι ένας σύλλογος με δυνατότητες και προοπτική».

Ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών

Μενέλαος Παπαϊωάννου

2 σχόλια:

gate2 είπε...

maresi pu iparhi kinitikotika.......

Ανώνυμος είπε...

ante re ti tha ginei tha kanete tin apokalipsi???