Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΥΡΣΑΡΑ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο η Πυρσάρα μας και φυσικά ο Αεράτος στηρίζει τη νέα προσπάθεια. Νέα σελίδα, νέα διοίκηση, νέα πρόσωπα και στόχος να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Ούτε μεγάλες κουβέντες, ούτε μαγκιές και ποζεριές αριστερά και δεξιά. Όλοι στο πλευρό της ομάδας που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο.

Άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέντευξη του Γιάννη Σαμαρά, προπονητή του Πυρσού στη συνέντευξη του στο ράδιο Γρεβενά και στο Χρήστο Γρίδα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είχα χρόνια να ακούσω τόσο σταράτες κουβέντες από προπονητή του Πυρσού. Ξεκάθαρες κουβέντες από ένα παιδί που φόρεσε τη φανέλα του Πυρσού που έπαιξε μπάλα στην ομάδα και στην πόλη μας, ένα παιδί που σπούδασε γυμναστής και που ξέρει καλά τις ανάγκες και την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Όσο κι αν προσπάθησε ο ανεκδιήγητος Κώστας Μάρκου να χαλάσει την κουβέντα γλύφοντας τον Παπαϊωάννου που εγκατέλειψε την ομάδα αβοήθητη και αφήνοντας αιχμές για τους γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Σαμαράς είχε απαντήσεις για όλα. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Δεν είπε μεγάλα λόγια και κάλεσε όλο τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας.

Θα σχολιάσουμε τις επόμενες ημέρες περισσότερο τη συνέντευξη και όλους αυτούς που συνεχίζουν να μένουν στο παρελθόν και δεν βλέπουν το παρών αλλά και το μέλλον της ομάδας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: