Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΛΟΥΚΑ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ...

Με μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα χθες άρθρο του Λουκά Νίκου στο www.star-fm.gr το οποίο στη συνέχεια δημοσιεύτηκε και στο aetos-grevena.blogspot.com (τυχαίο;) σχετικά με πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Πυρσού. Τουλάχιστον έτσι ανέφερε ο τίτλος. Γράφει λοιπόν ο Λουκάς:


«Χθες κυκλοφόρησε η «είδηση» πως πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας του Πυρσού, επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά της ομάδας.
Απ ότι ξέρουμε η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα διοικητικό, άρα καλά θα κάνουν κάποιοι να μην «ξύνονται»… επειδή ίσως θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική (εκλογές γαρ) και να βρεθούν ξανά στην επικαιρότητα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως φεύγοντας, «έβριζαν» τον κόσμο, βουλευτή, νομάρχη, δήμαρχο και φορείς, και τα γράφει αυτά κάποιος που τύπωνε μπλουζάκια και πανό με δικά του χρήματα και επί θητείας τους πήγε στο αυτόφωρο για τον Πυρσό…Συμβουλή: Ας κάτσουν λοιπόν εκεί που είναι, αφού προηγουμένως «ξεπληρώσουν» τα χρέη σε τρίτους και επαγγελματίες..
ΥΓ: Όσο για τους «γλύφτες» που ψάχνουν προέδρους να τους «ταΐζουν», θα πεθάνουν της πείνας…».


ΥΓ1: Και ρωτάω εγώ τώρα; Γιατί δεν λες ονόματα ρε Λουκά; Μην κάνεις κι εσύ σαν το Δήμαρχο που μιλάει για… πονηρούληδες και ακόμα περιμένουμε ονόματα.


ΥΓ2: Κι επειδή κρατάω αρχείο, αυτό είναι το πανό (κοιτάξτε τη φωτογραφία) στο οποίο αναφέρεσαι παραπάνω. Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς όμως; Με ποιανού χρήματα έγινε;


ΥΓ3: Και ξαναρωτάω δηλαδή… Αυτό το επικό πανό είχε γίνει με λεφτά του πρώην προέδρου; Αυτό εννοείς φίλε μου Λουκά ή με δικά σου χρήματα; Γιατί αν ισχύει το πρώτο μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!


ΥΓ4: Και ξαναρωτάω, αυτός είναι ο πρώην παράγοντας στον οποίο αναφέρεσαι ή κάποιος κολλητός του;


ΥΓ5: Μπράβο πάντως στο Λουκά για την ειλικρίνεια του. Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Πυρσού; Πες ονόματα τώρα Λουκά… Ο λαός των Γρεβενών και ο Αεράτος περιμένουν με αγωνία τις αποκαλύψεις σου…


ΥΓ6: Όσο για τους γλύφτες που λες, δεν έχουν ανάγκη αυτοί. Κάποιον θα βρουν να δαγκώσουν φίλε…


ΥΓ7: Αλήθεια όταν ο Λουκάς πήγε αυτόφωρο για τον Πυρσό, η διοίκηση τι στάση κράτησε;


ΥΓ8: Αλήθεια, πόσοι από το πρώην ΔΣ της ομάδας πηγαίνουν την Κυριακή γήπεδο;


ΥΓ9: Πως αλλάζουν ρε φίλε τα πράγματα… Κάποιοι μας είχαν κόψει την καλημέρα και μόλις ο Αεράτος επέστρεψε άρχισαν πάλι τα τηλέφωνα. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ…

3 σχόλια:

gate2 είπε...

welcome back AERATE,.

Ανώνυμος είπε...

Pane kai aytoi sto Sipini san toys alloys perysi!!!ekeinoi kamarwnan stis foto gia na toys doyn oti einai ekei!!!

Ανώνυμος είπε...

4araa????????