Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


Δύο μόλις ημέρες έμεινα πριν από την πρώτη επίσημη εμφάνιση του Πυρσού στον θεσμό του κυπέλλου μάλιστα μετά από αρκετά χρόνια. Ποια.. "Μπάρτσα" τώρα. Οι biancoverde έχουν κάνει ήδη τις ετοιμασίες τους και την Κυριακή το γήπεδο θα πάρει φωτιά. Νίκη για να περιμένουμε την Καλλιθέα. όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα. Δεν είναι ένας απλός αγώνας είναι ένα ραντεβούμε την 80χρονη ιστορία του Πυρσού. Μικροί και μεγάλοι κολλητοί και "εχθροί" του Πυρσού πρέπει να δώσουμε το παρών στο γήπεδο αφήνοντας στην άκρη τα προσωπικά μας με κάποιους, όπως άλλωστε λέει και ο πρόεδρος. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και η Πυρσάρα πρέπει να πάρει τη νίκη. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ... ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ΥΓ1: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο σύνδεσμο και η οικογένεια των biancoverde μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο. Να πληρώνουμε όμως και καμία συνδρομή, όχι μόνο λόγια και εφέ.

ΥΓ2: Αλήθεια ο Αεράτος τη φωτογραφία έβαλε στην κάρτα μέλους του συνδέσμου;

ΥΓ3: 3.30 Όλοι στο σύνδεσμο την Κυριακή. Εγώ θα έλεγα από πιο νωρίς ακόμα.

ΥΓ4: Την Κυριακή η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να παίξει με τα πράσινα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΠΥΡΣΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ!!!

ΥΓ5: Δεύτερο αποκλεισμό μέσα σε λίγες ημέρες δεν θα τον αντέξει ο πρόεδρος.

ΥΓ6: Ο τίτλος στην σελίδα 48 στην εφημερίδα GOAL της Παρασκευής είναι όλα τα... λεφτά!!! Χα χα χα χα!!!!

ΥΓ7: Έπιασε... Γρεβενά το νέο απόκτημα της ομάδας και οι "παλιοί" στην ομάδα φρόντισαν να τον ξεναγήσουν στα στέκια της πόλης. Δεν έμαθα όμως αν επισκέφτηκε τα νυχτερινά γραφεία της ομάδας.

ΥΓ8: Έπεσαν... γκάζια έμαθα σχετικά με την έξοδο των ποδοσφαιριστών. Μην πηγαίνουμε όλο στα ίδια και στα ίδια μέρη. Νωρίς το κατάλαβαν κάποιοι...

ΥΓ9: Χρόνια πολλά στο Gridinho, αλλά έμαθα πως έκανε το τραπέζι σε φίλους και μόνο τον Αεράτο δεν κάλεσε. Λέτε να ήταν μαζί κανένας από τη διοίκηση γι' αυτό να μην μας κάλεσε; Δεν πειράζει Χρηστάρα, εμείς ξέρουμε πως μας αγαπάς. Κια τώρα που δεν θα έχεις και μετάδοση σε περιμένουμε στην κερκίδα και συγκεκριμένα στο κάγκελο.

ΥΓ10: Ζήτησαμε διαπίστευση για το παιχνίδι κυπέλλου, αλλά μάθαμε πως δεν υπάρχουν δημοσιογραφικά θεωρεία.

ΥΓ11: Αλήθεια, τι γίνεται με το γήπεδο; Περισσότερο... γιαπί θυμίζει το ΔΑΚ παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα φιλοξενήσει παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος. Κατά τα άλλα θα είμαστε έτοιμοι. Τα έργα προχωράνε... έτσι λένε κάποιοι...

ΥΓ12: Καιρό τώρα έψαχνε ο φαντάρος/γιατρός ποιος είναι ο Αεράτος αλλά τελικά το έμαθε. Και μας πουλάει και πνεύμα κάνοντας ακόμα τον ανήξερο!!!!

ΥΓ13:Κίτρινος... Κίτρινος... Κίτρινος... Θεός, Πυρσέ είσαι ο ένας και ο μοναδικός. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ.

Αεράτος ο αυθεντικός (και μέλος των biancoverde, καιρό τώρα)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

aerate se eyxaristo gia ta xronia polla.

egw xthes eipa osoi pistoi proselthete.


xaxaxaxa

xrostaw kerasma

Ανώνυμος είπε...

den eime poli megalos se ilikia alla ton teleuteo agona kipelou tou pyrsoy pou thimame itane me makedoniko otan autoi itan b etnhiki.
ante re pyrsara.....

enas apo autous me ta 6 gamata pano (me sima tin kompra ) entos kai ektos prin 13 hronia stin delta kai ohi apo autous pou eginan pyrsos otan i omada anevike stin gama...xerete kala pioi eiste. (aerate den xero pios eise alla elpizo na min eise enas apo autous).

Ανώνυμος είπε...

anonime sevasto oti kremuses pano ke etrehes gia tin pyrsara opos ke ego edo ke hronia..ala den se empodizi kanenas na aholise ke tora energa me to club ke tin kerkida!!!!!