Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

Όπως καταλάβατε επιστρέψαμε και ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα σχόλια από διάφορους. Δεν πτοούμαστε και φυσικά θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι. Ψιλο... χάλια η ομάδα στο τελευταίο φιλικό και κάποιοι παίκτες (κυρίως Γρεβενιώτες) θα πρέπει να καταλάβουν πως για να πάρουν θέση βασικού στην ομάδα θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι. Όλα κι όλα... Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγάλος και θα πρέπει οι παλιοί να προσπαθήσουν περισσότερο για να μην χάσουν τη θέση από τους νέους. Κάποιοι πήραν τις ευκαιρίες τους και όχι απλώς δεν τις άρπαξαν από τα μαλλιά. Θα υπάρξουν κι άλλες αλλά θα πρέπει να δείξουν έτοιμοι. Κια τα έώ αυτά γιατί κάποιοι θα αρχίσουν να γκρινιάζουν πάλι γιατί δεν παίζουν Γρεβενιώτες στην ομάδα. Στον φετινό Πυρσό θα παίζουν αυτοί που το αξίζουν περισσότερο.
Κατά τα άλλα άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από το σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας και καλό θα ήταν κάποιοι που το παίζουν πολύ Πυρσάρες να περάσουν από τα γραφεία να τακτοποιηθούν οικονομικά και να πάρουν τα διαρκείας τους.όχι μόνο λόγια αλλά και πράξειις κύριοι...
Αυτά τα λίγα και για σήμερα τα λέμε και πάλι τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε η ομάδα δίνει πολύ μεγάλο φιλικό το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννενα και πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών στο γήπεδο.

Για σήμερα πάντως σας έχω ένα δυνατό κουιζάκι. Δείτε τις παραπάνω τρεις φωτογραφίες και ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

ΥΓ1: Ενισχύθηκε αρκετά ο Άγιος Δημήτριος, αλλά ο σοβαρός Πυρσός με τον κόσμο στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

ΥΓ2: Στα... νυχτερινά γραφεια του Πυρσού συζητήθηκε πολύ η επιστροφή του Αεράτου. Κάποιοι νέοι πάικτες μάλιστα ενημερώθηκαν για τον Αεράτο και έχουν αρχίσει και μας διαβάζουν κι αυτοί.

ΥΓ3: Τι έγινε με την καταβολή του πριμ ανόδου; Το πήραν όλοι ή όχι ακόμα;

ΥΓ4: Γνωρίζετε τη λατρεία μου για τον ποδοσφαιριστή Τζανή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση έμαθα πως έχει 100% λάθος. έχει απόλυτη ευθύνη για την αποχώρηση του από την ομάδα.

ΥΓ5: Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού, αλλά έχουν στενέψει τα περιθώρια. Αυτοί που δεν ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα ο Παπαδόπουλος, τώρα... τρέχουν.

ΥΓ6: Θα μας λείσει κάποιος την απορία. Η φοσφοριζέ φανέλα είναι κίτρινη ή πράσινη;

ΥΓ7: Οι δημοσιογράφοι που θα έρθουν για το κύπελλο που θα κάτσουν αλήθεια;

ΥΓ8: Με τους προβολείς τι γίνεται; Θα μπουν ή θα την βγάλουμε και φέτος με... πυρσούς;

ΥΓ9: Κίτρινος... Κίτρινος... κίτρινος Θεός, Πυρσέ είσαι ο ένας και ο μοναδικός...

ΥΓ10: Ερωτεύτηκε ο Ζησάκος και χάθηκε από την... πιάτσα...

Αεράτος ο αυθεντικός (και πιτσίκας)

1 σχόλιο:

Timonakos είπε...

Einai amfaneis i Diafora!
O Cech foraei aspra..... :-)