Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...

Αδέρφια καλησπέρα...
Το καλοκαίρι τελείωσε, τα πανηγύρια τελείωσαν και η Πυρσάρα ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη της Γ' εθνικής. Επειδή κάποιοι κωλοτούμπες είπαν πως ο Αεράτος τα... παράτησε έχω να τους πω, πως πάλι μέσα έπεσαν. Ο Αεράτος επέστρεψε και ρίχνεται και πάλι στη μάχη της ενημέρωσης για την αγαπημένη μας Πυρσάρα. Όχι όπως θέλουν κάποιοι να τα διαβάζουν αλλά όπως τα μαθαίνουμε και όπως έχουν τα πράγματα, θα σας τα μεταφέρουμε. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
Κάποιοι θα χάσουν τον...ύπνο τους πάλι. Καλοπροέραιτη κριτική χωρίς προσωπικά που είπε κάποτε ο πρόεδρος.
Επειδή όμως τα καλά πρέπει να λέγονται ΒΓΑΖΩ ΤΟ... ΚΑΠΕΛΟ στον προπονητή και το τεχνικό τιμ που έχουν δημιουργήσει φέτος ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο παικτών και όλα δείχνουν πως η ομάδα τουλάχιστον θα παρουσιαστεί πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι. Το ποια θα είναι τα αποτελέσματα θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως ομάδαέχουμε κάνει και αρκετά καλή μάλιστα.
ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ... Άλλο πράγμα λείπει από τον Πυρσό,αλλά κάποιοι δεν λένε να το καταλάβουν. Στο οργανωτικό κομμάτι. Δεν υπάρχει σειρά... Κια μιλάω σεόλουε τους τομέις. Κι αυτό το πρόβλημα θα φανεί στην πορεία. Αυτά τα λίγα για την ώρα θα ταπούμε τις επόμενες ημέρες με μια σπουδαιά είδηση.Κάντε λίγο υπομονή.

ΥΓ1: Τελικά η φανέλα είναι κίτρινη ή πράσινη; Την κοιτάω κι ακόμα να καταλάβω τι χρώμα είναι...

ΥΓ2: Κάποιοι ακόμα να πάρουν το πριμ ανόδου από πέρυσι. Προς τι αυτή η καθυστέρηση;

ΥΓ3: Στα... νυχτερινά γραφεία του Πυρσού βγαίνουν οι μεγάλες ειδήσεις.

ΥΓ4: Φοβερό κομμάτι στην εφημερίδα "ΦΩΣ". Με την υπογραφή του Βαγγέλη Την τιμητική του είχε άλλος Γιωργάκης αυτή τη φορά.

ΥΓ5: Σέλακ παιχτάρα για πάντα στην Πυρσάρα.

ΥΓ6: Καλή ομάδα ο Άγιος Δημήτριος αλλά που να δουν κάποιοι τον Άγιο... Πυρσό!!!

ΥΓ7: Τζανής... τέλος!!! Ποιος φταίει γι'αυτό; Απλή ερώτηση κάνω...

ΥΓ8: Πολύ... αεράτο καφεδάκι είπιαμε σήμερα. Αν εξαιρέσεις τις βλακείες που έλεγε κάποιος όλα τα υπόλοιπα ήταν τέλεια!!!

ΥΓ9: Διπλάσιος γύρισε από τις διακοπές αλλάστο Σέλι έγινε στυλάκι.

ΥΓ10: Καίει καρδιές ένας από τους καινούριους.

ΥΓ11: Κίτρινος... κίτρινος... κίτρινος Θεός Πυρσέ είσαι ο ένας και ο μοναδικός!!!
ΥΓ12: Και Κούγια θα έχουμε φέτος. Λέτε να τον δούμε να πέφτει μπροστά στο καφέ του Σπύρου και να λέει: "Με χτύπησε αυτός ο Διονύσης, συλάβετε τον"
Αεράτος ο αυθεντικός (απ' το Ντόρτμουντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: