Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

"ΜΕΓΑΛΗ" ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Πυρσάκηδες καλημέρα...
Μέρες τώρα διάβαζα για το μεγάλο μεταγραφικό... μπαμ που ετοιμάζει ο Πυρσός αναφορικά με τη θέση του επιθετικού. "Ψάχνει μεγάλο επιθετικό" έγραφαν οι ανταποκριτές του Πυρσού στις εφημερίδες οι οποίοι φαντάζομαι πως μιλάνε με τον προπονητή, αλλά και με άτομα της διοίκησης. Δεν μας είχαν πει όμως αν μιλάμε για μεγάλο σε... όνομα ή σε ηλικία, αλλά τελικά αποδείχτηκε το δεύτερο. Ο Πυρσός απέκτησε τον Απόστολο Στύλο. Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του Πυρσού: «Η Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Στύλου με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους» και συνεχίζει: "Ο έμπειρος στράϊκερ αγωνίστηκε στο παρελθόν στις ομάδες : Πιερικό, Κόρινθο, Αιολικό Μυτιλήνης, Αγερσανί Νάξου, Ναυπακτιακό, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Πανναξιακό, Νέα Αρτάκη και την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού Κατερίνης". Και ρωτάμε εμείς τώρα; Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά η ηλικία του έμπειρου στράικερ; Δεν την ξέρετε ή μήπως δεν υπήρχε λόγος να το γράψετε; Αφού είπαμε ότι η ομάδα ψάχνει για μεγάλο επιθετικό. Τόσο κακό είναι να γράψετε ότι είναι 37 χρονών. Άλλωστε και ο Τζιόκας μεγάλος είναι σε ηλικία και πρώτοι εμείς αν θυμάστε κράζαμε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αλλά ο άνθρωπος αποδείχτηκε μεγάλη παιχτάρα και τεράστια λύση στην άμυνα της ομάδας. Βγάζει μάτια κι ας είναι 38 χρονών. Έτσι για να λέμε τα σύκα... σύκα και τη σκάφη... σκάφη. Από τη στιγμή πάντως που ο έμπειρος στράικερ έχει φορέσει τη φανέλα του Πιερικού και του Εθνικού Κατερίνης, μας... κάνει. Τον καλωσορίζουμε στον Πυρσό και μακάρι να αποδειχτεί κι αυτός "μεγάλος" παίχτης σαν τον Τζιόκα και να μας διαψεύσει!!!

Σας έχω κι άλλο θέμα για σήμερα. Με μεγάλη έκπληξη είδα στο επίσημο site της ομάδας τη φωτογραφία όπου ο πρόεδρος παρακολουθεί παρέα με τον Υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Φώλια το φιλικό παιχνίδι του Πυρσού με τον ΠΑΣ. Αλήθεια ο υπουργός είναι ενήμερος για τις δηλώσεις του προέδρου στο τέλος της περσινής χρονιάς; Αν θυμάμαι καλά, ο ισχυρός άντρας του Πυρσού είχε αφήσει αιχμές αναφορικά με τη βοήθεια της πολιτείας καιτη συνεργασία του με τον υπουργό. Το ξαναλέω, αν θυμάμαι καλά... Για όσους τώρα δεν είδαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία σας την παραθέτω και μαζί το κείμενο που έχει ακριβώς από κάτω και αναφέρει: "Τον αγώνα παρακολούθησε απο την κερκίδα ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας, ένθερμος και έμπρακτος υποστηρικτής της ομάδας, παρέα με τους προέδρους του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη και του Πυρσού Δημήτρη Παπαϊωάννου και τον Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη". Και ρωτάμε εμείς τώρα; Στη φωτογραφία διακρίνονται πέντε άτομα για ποιο λόγο στο κείμενο αναφέρονται μόνο τέσσερις; Μήπως δεν ξέρανε ποιος είναι ο 5ος (για την ακρίβεια ο 4ος από αριστερά προς τα δεξιά) ή δεν αναφέρεται απλώς επειδή είναι εκτός Δ.Σ μετά από εντολή του προέδρου. Απλή ερώτηση κάνουμε.

Κατά τα άλλα η ομάδα δίνει πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και πρώτος ο Αεράτος ειπε πως την Κυριακή υπάρχει μόνο Πυρσός. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οιργανωμένοι ετοιμάζονυ θερμή ατμόσφαιρα την Κυριακή στο γήπεδο. Οι εγγραφές στο σύνδεσμο συνεχίζονται ενώ ξεκίνησε καιρό τώρα και η διάθεση τω διαρκείας από τους οργανωμένους. Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.
Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο για το πρώτο βήμα στο θεσμό του κυπέλλου. Να πάρει... φωτιά το γήπεδο για να μάθει όλη η Ελλάδα τι σημαίνει Πυρσός. Ραντεβού στο γήπεδο...

ΥΓ1: ΣΥΜΒΟΥΛΗ... Καλό θα ήταν την Κυριακή η ομάδα να βάλει τα πράσινα διότι διαφορετικά βέπω να πέφτει πολύ... γέλιο (κράξιμο).

ΥΓ2: Ωραία η κίτρινη φανέλα, αλλά για προετοιμασία, φιλικά, άντε και τίποτα αγώνες 5Χ5. Στα επίσημα η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να φοράει πράσινα.

ΥΓ3: Πλησιάζει το... τοπικό ντέρμπι στην πρεμιέρα. Καλά τα λέει και ο φίλος μου ο moulis.

ΥΓ4: Αληθεύει ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από το πανό: "aerata.blogspot.com Πυρσέ για πάρτη σου" και ζήτησαν να μην κρεμαστεί φέτος στα κάγκελα του γηπέδου; Αν αληθεύει θα γελάσουμε πολύ. Έμαθα πάντως πως κάποιος ετοιμάζει πανό που θα γράφει "Πυρσ-άρης Β' Εθνική".

ΥΓ5: Έμαθα πως ο Σαϊτιώτης είπε μεγάλη ατάκα στο διαιτητή της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μεγάλη ατάκα όμως...

ΥΓ6: "Από λόγια όλοι καλοί είστε. Άν έχετε τα αρχ...α μπείτε κι εσείς στη διοίκηση να δούμε αν θα τα βγάλετε πέρα". Αλήθεια ποιος πιστεύετε πως είπε αυτή την κορυφαία ατάκα;

ΥΓ7: Το Σάββατο στην Κρήτη και απευθείας στον Πυρσό. Σας περιμένουμε αλάνια!!!

ΥΓ8: Τόσο καιρό περιμένω ένα τηλέφωνο κι ακόμα τίποτα.

ΥΓ9: "Κίτρινος... κίτρινος... κίτρινος Θεός, Πυρσέ είσαι ο ένας και ο μοναδικός". Νομίζω πως πρέπει να ακουστεί το συγκεκριμένο σύνθημα την Κυριακή.

ΥΓ10: 80 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ συμπλήρωσε φέτος η Πυρσάρα και δεν έγινε το παραμικρό για να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός. Τόσο ασήμαντο είναι για τη διοίκηση κάτι τέτοιο;

Αεράτος ο αυθεντικός (και την Κυριακή στο κάγκελο)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3KAI 30 OLI TIN KIRIAKI STO SINDESMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAI META OLOI DAK!

Ανώνυμος είπε...

3KAI 30 OLI TIN KIRIAKI STO SINDESMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAI META OLOI DAK!